Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim etiketim yanlış oldu heralde elin sürçtü

Aynı bu dediklerini yapıyorum limonsuz ama bana mısın demiyor. Kardeşini kaybettikten sonra böyle oldu bilmiyorum nasıl olacak Allah'ım yardım etsin kızıma da bana da

Sağol kuzum akşam ilaç alıp erkenden yattım. iki gündür ağrıyor her yerim iyi geldi
Geçmiş olsun penyez
Gittim iğnemi yedim geldim.

Dikloron ampül varmış ben de artık onu vurmuyolarmış topallamaya kadar giden yan etki yapabiliyomuş başka yazdı fenalardayım
Yaa o zararlı mıymıs annemde de var bir sürü dikloron ampul fibromilyaji var onda da doktor vermis. Dayanılmıcak agrısı olunca yaptırıyordu söyleyim yaptırmasın
1 saatte pişen yemekleri bilmek isterim açıkçası
Ben tantuni yaptm bugun yarım saatte hazırdı
Sabah bütün tavuk parçaladım fırında yapıcam kısmetse
Gecen gün tavuk pirzola yaptım düdüklüde senin yaptıgın gibi. Cok güzel olmustuu

Aynı bu dediklerini yapıyorum limonsuz ama bana mısın demiyor. Kardeşini kaybettikten sonra böyle oldu bilmiyorum nasıl olacak Allah'ım yardım etsin kızıma da bana da
Ah canım ya bakma küçük olduğuna onun için de çok zor içten içe etkilenmiş demek ki. Devam ederse bi pedagog desteği alın bence.

Benimki de öyle ya. Önceden yapmazdı şimdi resmen ağlıyor gitme etme sonrasında iyi ama. Gelince de ben seni çok özledim falan diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…