Ben nereye yetişemm mübarekler
Burayı okuyorum temizlikler yapılmış
Manevi günlüğü okuyorum cüzler okunmuş
Yavaş olun daaaa ev, iş, ibadetler bende insanım yaaauyku uyumuyorum sizlere yetişebilmek için
Bonus @Efser @MssPARE @Gonulmeyvesi
Sizlere diyorum sizlere
Çay içeyim bari
Yooo elim sürtçmedi bilerek etiket ettimBenim etiketim yanlış oldu heralde elin sürçtü
Ayrıca mutfağı benden önce toplamışsın bu neyin isyanı peniyez hanımcım
Bende pazarrCumartesi misafir davet ettim
Menü fikirleri tatlı fikirleri beklerimm
Aynı bu dediklerini yapıyorum limonsuz ama bana mısın demiyor. Kardeşini kaybettikten sonra böyle oldu bilmiyorum nasıl olacak Allah'ım yardım etsin kızıma da bana daBenim kız da böyleydi. Ama mesela ben gittikten sonra beni aramazdı. Zamanla zamanla alıştı.
Psikoloğun dediği gibi yap bence. Önce mesela 15 dakikalığa bırak, ertesi gün yarım saat gibi gibi. Senin döneceğine emin olunca geçer. Bi de dönerken ufak çikolata bisküvi ya da oyuncak da alabilirsin yüzü gülsün
Bu tam olarak neydi aryaBugün hiçbir şey yapamadım, bu endometriozis beni mahvetti.Ağrıdan duramıyorum.
Geçmiş olsun penyezSağol kuzum akşam ilaç alıp erkenden yattım. iki gündür ağrıyor her yerim iyi geldi
Yaa o zararlı mıymıs annemde de var bir sürü dikloron ampul fibromilyaji var onda da doktor vermis. Dayanılmıcak agrısı olunca yaptırıyordu söyleyim yaptırmasınGittim iğnemi yedim geldim.
Dikloron ampül varmış ben de artık onu vurmuyolarmış topallamaya kadar giden yan etki yapabiliyomuş başka yazdı fenalardayım
Ben tantuni yaptm bugun yarım saatte hazırdı1 saatte pişen yemekleri bilmek isterim açıkçası
Gecen gün tavuk pirzola yaptım düdüklüde senin yaptıgın gibi. Cok güzel olmustuuSabah bütün tavuk parçaladım fırında yapıcam kısmetse
Bu saatte uyutuyın sonra 7 de kalkıyo diye ağlıyonHerkese selammmmm
Mutfak coktan toplu
Mete yi uyuttum
Uyuturken her gün farklı bi soru soruyo
Bugunki sorunuz yılanlar ne yer ?
Nerden aklına geliyo böyle sorular bilmiyorum
Lan o tavuk muyduGecen gün tavuk pirzola yaptım düdüklüde senin yaptıgın gibi. Cok güzel olmustuu
Ah canım yaAynı bu dediklerini yapıyorum limonsuz ama bana mısın demiyor. Kardeşini kaybettikten sonra böyle oldu bilmiyorum nasıl olacak Allah'ım yardım etsin kızıma da bana da
Benimki de öyle ya. Önceden yapmazdı şimdi resmen ağlıyor gitme etme sonrasında iyi ama. Gelince de ben seni çok özledim falan diyorBenim kız da böyleydi. Ama mesela ben gittikten sonra beni aramazdı. Zamanla zamanla alıştı.
Psikoloğun dediği gibi yap bence. Önce mesela 15 dakikalığa bırak, ertesi gün yarım saat gibi gibi. Senin döneceğine emin olunca geçer. Bi de dönerken ufak çikolata bisküvi ya da oyuncak da alabilirsin yüzü gülsün
Geçmiş olsun canımBugün hiçbir şey yapamadım, bu endometriozis beni mahvetti.Ağrıdan duramıyorum.
Anaaa ahsende bugün bana sordu yılanlar ne yer diyeHerkese selammmmm
Mutfak coktan toplu
Mete yi uyuttum
Uyuturken her gün farklı bi soru soruyo
Bugunki sorunuz yılanlar ne yer ?
Nerden aklına geliyo böyle sorular bilmiyorum
Geçmiş olsun canımBugün hiçbir şey yapamadım, bu endometriozis beni mahvetti.Ağrıdan duramıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?