Düzenli Evimiz & Hayatımız

O kalonçeyi buraya çok kez attım hatırlarsınız anneme aldığım son hediyeydi çürümek üzereyken bir dalından kurtarmıştım
Bu çiçek normalde çok çabuk çürüyor maşallah ne güzel büyümüş
Rahmet olsun teyzemize mekanı cennet bahçesi olsun en güzel köşklerde buluşun inşallah

Ahsende geç yatınca daha erken kalkar birbirlerine benziyorlar

Bilmiyorum ki dedim ısrarla sorunca ot yer dedim
Yok ya benim boncuğum geç yatınca geç kalkıyor.
Bi ara hiç şaşmıyordu uyanma saati de artık geçe geç erkene erken
Maşallah diyin

Ahsende geç yatınca daha erken kalkar birbirlerine benziyorlar

Bilmiyorum ki dedim ısrarla sorunca ot yer dedim
Ahsenin dogum günü ne zamandı burçları aynı mıydı acaba Metenin 10 mart balık
Ya çok acayipler geçen oğlum da anne vücudu hareket ettiren asıl şey ne biliyor musun ne dedin iskelet dedi
Bazen beynim error veriyo o kadar cok konusuyo ki hangisine cevap vereceğimi şaşırıyorum
Benimki iyidi yaa iki gecedir uyandı niyeyse

Güzel güzel uyusunlar büyüsünler inşallah
Metenin kesintisiz uykusu yok sagolsun dur bakalım ne zaman olacak
Ayy tavuğu düdüklüde pişirdin yarım saat bana onu mu övdün lan sen ben dana pirzola falan sandım da aferin dedğm sana püüüü
Sen niye hic biseyi beğenmiyon kraliyet ailesinden serocum
Yok ya benim boncuğum geç yatınca geç kalkıyor.
Bi ara hiç şaşmıyordu uyanma saati de artık geçe geç erkene erken
Maşallah diyin
Uyu anam uyu

Uyku öncesi zihinleri boşaltıp kendilerini güvende hissetmek istiyorlarmış o yüzden çok konuşuyorlarmış

Ya kızlar aranızda bilen var mı
Şimdi pazartesi adet oldum dedim ama aksam leke geldi dün hic bisey gelmedi bugünde yine leke daha başlamadı ama ben adet tarihinin icindeyim. Yani adet baslayacak spiral oldugu icin her ay böyle oluyo bu lekelenmeler olurken oruç tutabiliyor muyuz

Uyku öncesi zihinleri boşaltıp kendilerini güvende hissetmek istiyorlarmış o yüzden çok konuşuyorlarmış
Evet bunu görmüstüm bazen off üff diyorum onu görünce cok üzülmüstüm. Simdi dememeye çalışıyorum. Bide her gün bi seni cok seviyorum anne der yatmadan eritir icimi

İkizler burcu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…