- 13 Mart 2019
- 14.314
- 51.122
- 598
Bu ne kadar güzel bi fotoğraf

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ne kadar güzel bi fotoğraf
NasılSero tarzanca tavsiye verim mi hahahah sende onu darla
Ayy tavuğu düdüklüde pişirdin yarım saat bana onu mu övdün lan sen ben dana pirzola falan sandım da aferin dedğm sana püüüüEvet kankam ne sandın ahahah
Bu çiçek normalde çok çabuk çürüyor maşallah ne güzel büyümüşO kalonçeyi buraya çok kez attım hatırlarsınız anneme aldığım son hediyeydi çürümek üzereyken bir dalından kurtarmıştım
Yok ya benim boncuğum geç yatınca geç kalkıyor.Ahsende geç yatınca daha erken kalkarbirbirlerine benziyorlar
Bilmiyorum ki dedim ısrarla sorunca ot yer dedim![]()
Teşekkürler canımmSağol canım sanada kolay gelsin afiyetler olsun![]()
Canım geçmiş olsun inşallah geçer çabucakAyy kızlar benim ayak tabanında iğne batması gibi bi ağrı vardı dünden beri baktım parmakların alt tarafında 1 nokta bi sertlik olmuş bastırınca iğne varmış gibi ağrıyor bu nasr mı acababi bu eksikti
![]()
Domates çorbasıSen ne menü yapmayı düşünüyorsun
Maşallah bacım normali o da benimki anormalYok ya benim boncuğum geç yatınca geç kalkıyor.
Bi ara hiç şaşmıyordu uyanma saati de artık geçe geç erkene erken
Maşallah diyin
Ahsenin dogum günü ne zamandı burçları aynı mıydı acabaAhsende geç yatınca daha erken kalkarbirbirlerine benziyorlar
Bilmiyorum ki dedim ısrarla sorunca ot yer dedim![]()
Bazen beynim error veriyo o kadar cok konusuyo ki hangisine cevap vereceğimi şaşırıyorumYa çok acayiplergeçen oğlum da anne vücudu hareket ettiren asıl şey ne biliyor musun ne dedin iskelet dedi
![]()
Metenin kesintisiz uykusu yok sagolsun dur bakalım ne zaman olacakBenimki iyidi yaa iki gecedir uyandı niyeyse
Güzel güzel uyusunlar büyüsünler inşallah![]()
Sen niye hic biseyi beğenmiyon kraliyet ailesinden serocumAyy tavuğu düdüklüde pişirdin yarım saat bana onu mu övdün lan sen ben dana pirzola falan sandım da aferin dedğm sana püüüü
Uyu anam uyuYok ya benim boncuğum geç yatınca geç kalkıyor.
Bi ara hiç şaşmıyordu uyanma saati de artık geçe geç erkene erken
Maşallah diyin
Çok güzel maşallahDomates çorbası
Yaprak sarması
Fırında köfte-patatss
Dolapta tavuklu garnitürlü börek var onu pişiririm.
Pirinç pilavı.
Bi iki meze bide salata
Belki bide komposto yaparım keyfime bağlı o![]()
Uyku öncesi zihinleri boşaltıp kendilerini güvende hissetmek istiyorlarmış o yüzden çok konuşuyorlarmışAhsenin dogum günü ne zamandı burçları aynı mıydı acabaMetenin 10 mart balık
Bazen beynim error veriyo o kadar cok konusuyo ki hangisine cevap vereceğimi şaşırıyorum
Metenin kesintisiz uykusu yok sagolsun dur bakalım ne zaman olacak
Sen niye hic biseyi beğenmiyon kraliyet ailesinden serocum
Uyu anam uyu![]()
Evet bunu görmüstüm bazen off üff diyorum onu görünce cok üzülmüstüm. Simdi dememeye çalışıyorum. Bide her gün bi seni cok seviyorum anne der yatmadan eritir icimiUyku öncesi zihinleri boşaltıp kendilerini güvende hissetmek istiyorlarmış o yüzden çok konuşuyorlarmış![]()
İkizler burcuAhsenin dogum günü ne zamandı burçları aynı mıydı acabaMetenin 10 mart balık
Bazen beynim error veriyo o kadar cok konusuyo ki hangisine cevap vereceğimi şaşırıyorum
Metenin kesintisiz uykusu yok sagolsun dur bakalım ne zaman olacak
Sen niye hic biseyi beğenmiyon kraliyet ailesinden serocum
Uyu anam uyu![]()
He canım orası öyle tabi. Allah affetsin ben ramazanda gündüz uyuyun diye ilk günler geç yatırdımMaşallah bacım normali o da benimki anormalişte o yüzden ne kadar erken yatsa kar benim için
![]()
Alakası yokmusİkizler burcu![]()
Ben gürmeyimSen niye hic biseyi beğenmiyon kraliyet ailesinden serocum![]()
Aman onu da gelenler getirsinÇok güzel maşallah
Tatlı ne yapacaksın