• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben nereye yetişemm mübarekler :63:
Burayı okuyorum temizlikler yapılmış
Manevi günlüğü okuyorum cüzler okunmuş

Yavaş olun daaaa ev, iş, ibadetler bende insanım yaaa:KK67: uyku uyumuyorum sizlere yetişebilmek için

Bonus Bonus @Efser @MssPARE @Gonulmeyvesi
Sizlere diyorum sizlere :nazar:

Çay içeyim bari :kahve:

Benim etiketim yanlış oldu heralde elin sürçtü

Benim kız da böyleydi. Ama mesela ben gittikten sonra beni aramazdı. Zamanla zamanla alıştı.
Psikoloğun dediği gibi yap bence. Önce mesela 15 dakikalığa bırak, ertesi gün yarım saat gibi gibi. Senin döneceğine emin olunca geçer. Bi de dönerken ufak çikolata bisküvi ya da oyuncak da alabilirsin yüzü gülsün 🥹
Aynı bu dediklerini yapıyorum limonsuz ama bana mısın demiyor. Kardeşini kaybettikten sonra böyle oldu bilmiyorum nasıl olacak Allah'ım yardım etsin kızıma da bana da :(

Sağol kuzum akşam ilaç alıp erkenden yattım. iki gündür ağrıyor her yerim iyi geldi 💐
Geçmiş olsun penyez 🌸
Gittim iğnemi yedim geldim.

Dikloron ampül varmış ben de artık onu vurmuyolarmış topallamaya kadar giden yan etki yapabiliyomuş başka yazdı fenalardayım
Yaa o zararlı mıymıs annemde de var bir sürü dikloron ampul fibromilyaji var onda da doktor vermis. Dayanılmıcak agrısı olunca yaptırıyordu söyleyim yaptırmasın
1 saatte pişen yemekleri bilmek isterim açıkçası 🤭😅
Ben tantuni yaptm bugun yarım saatte hazırdı😂
Sabah bütün tavuk parçaladım fırında yapıcam kısmetse 😌
Gecen gün tavuk pirzola yaptım düdüklüde senin yaptıgın gibi. Cok güzel olmustuu 😍

Aynı bu dediklerini yapıyorum limonsuz ama bana mısın demiyor. Kardeşini kaybettikten sonra böyle oldu bilmiyorum nasıl olacak Allah'ım yardım etsin kızıma da bana da :(
Ah canım ya 😔 bakma küçük olduğuna onun için de çok zor 😔 içten içe etkilenmiş demek ki. Devam ederse bi pedagog desteği alın bence.

Benim kız da böyleydi. Ama mesela ben gittikten sonra beni aramazdı. Zamanla zamanla alıştı.
Psikoloğun dediği gibi yap bence. Önce mesela 15 dakikalığa bırak, ertesi gün yarım saat gibi gibi. Senin döneceğine emin olunca geçer. Bi de dönerken ufak çikolata bisküvi ya da oyuncak da alabilirsin yüzü gülsün 🥹
Benimki de öyle ya. Önceden yapmazdı şimdi resmen ağlıyor gitme etme sonrasında iyi ama. Gelince de ben seni çok özledim falan diyor

Back