- 12 Haziran 2019
- 18.886
- 115.342
- 598
- 37
Yok bonusum nerde . Tren bekliyorum diğer hastaneye gidicez. Arada da dolmuşa binicezNaptınız limonsuzum bitti mi işiniz
Yok bonusum nerde . Tren bekliyorum diğer hastaneye gidicez. Arada da dolmuşa binicez
Ben de yapabilirimİşte üçkağıtçılık yapıyor. Bi insan sulu köftenin yanına çorba yapar mı kız. Bu yapıyo
Benim büyük oğlumun doğum günü de 10 martAhsenin dogum günü ne zamandı burçları aynı mıydı acabaMetenin 10 mart balık
Bazen beynim error veriyo o kadar cok konusuyo ki hangisine cevap vereceğimi şaşırıyorum
Metenin kesintisiz uykusu yok sagolsun dur bakalım ne zaman olacak
Sen niye hic biseyi beğenmiyon kraliyet ailesinden serocum
Uyu anam uyu
İnşAllah bonusum sağolÇabucak bitsin inşallah sonucu güzel olsun
İnşAllah bonusum sağolsen nasıl oldun
Yavaş yapınca daha çok mu ağrıyorOturuyorum sancıyo bazen bişey yapıyosam hızlı yapıyorum
Geçmiş olsun canmBen sabahtan beri yollardayım ve hala işim bitmedi. Şimdi de diğer hastaneye gidiyoruz kızımın boğqzını göstermek için
MaşallahBana kalmadan babası 200 Tl vermiş bonusumhatta oğlum da kalkmak istedi ve bugün ikisi de kalktı hastane işimiz olduğu için onlara tutturmadım ama olsun
10 yaşında teyzesi
Yok kuyruk yağı yok içinde şimdi yine baktım da. Aksöğüt, keklik üzümü yağı varKuyruk yağlı mı sweet
Bu da olmazsa spiral dedi ama hormonlu mu falan bilmiyorum hiç bir bilgim yok bu konudaSpiral önermedi mi hormonlu olanları falan var. Sen hepsinden önce doğumdan önce nasıldı adetin?
Zor bi durum Allah hayırlı şifalar versin inşallahBu da olmazsa spiral dedi ama hormonlu mu falan bilmiyorum hiç bir bilgim yok bu konuda
Doğum öncesi adetlerim yine ağrılıydı ama düzenliydi. Böyle ara kanamam hiç olmadı.
Şuanda çok daha şiddetli ağrılar oluyor.
Sağol canımGeçmiş olsun canm
Allah şifa versin canımBu da olmazsa spiral dedi ama hormonlu mu falan bilmiyorum hiç bir bilgim yok bu konuda
Doğum öncesi adetlerim yine ağrılıydı ama düzenliydi. Böyle ara kanamam hiç olmadı.
Şuanda çok daha şiddetli ağrılar oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?