Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gonulmeyvesi gönül ya senin oğlanda da şuan senden ayrılamama durumu var mı. Yaşıt olduğu için sana sordum ama fikri olan yazabilir.

Kızımla bir türlü ayrılamıyoruz. 5 dk bile ananeye gitmek istemiyor. Yakın olan annem olduğu için hep anneme bırakırdım gerekli durumlarda neredeyse 5.6 ay önce itirazsız giderdi.

Tek annem değil hiç, bi yere gitmek istemiyor bensiz. Tek dediği şeyde seni özlüyorum.

Babasıyla markete giderken bile 2 defa düşünüyor çocuk. Gerçekten yoruldum ve sinirleniyorum artık ister istemez.
Akşam arkadaşa baş sağlığına gidecez şimdiden başladı ben senden ayrılmıcam diye ağlamaya.

Sana karşı kaybetme korkusu yaşıyor olabilir serom ya

ne sen sor ne ben söyleyim dermişim akşam tavuk haşlamıştım hemen bir çorba yapacağım bi de kabak yemeği salata bitti gitti işte. Bazen10-15 dk geç kalıyor tabi ama napalım çorba içip bekliyoruz
Olur o kadar yav ben akşamdan karar veriyorum yoksa ertesi gün çok zorlanıyorum. Bazen de sevgili dondurucudan faydalanıyorum

Olur o kadar yav ben akşamdan karar veriyorum yoksa ertesi gün çok zorlanıyorum. Bazen de sevgili dondurucudan faydalanıyorum
akşamdan ben de planlıyorum da işten gelince 1 saatim oluyor ya, akşamdan yapayım diyorum ona da bi alışamadım. Ama ben de baya buzluk doldurdum baya iyi oluyor

Yok limonsuzum hiç denemedim biraz huylanıyorum sülükten ben belime de hacamatı 1 kere denedim o zamanlar bu kadar kötü değildim tabi çok ağrım olmuştu korktum daha yaptırmadım.
Kilo verdim ama üstüne tekrar alınca fıtığın baskısı arttıkça arttı

geçmiş olsun penyezim ben kaçırmışım akşam iftardan sonra uyudum ,
sendemi hastasın
penyez83 canım sana da geçmiş olsun Allah şifa versin
Sağolun teşekkürler iyiyim bu gün
Rabbim cümlemize şifalar versin

Bonusumm sülüğü gerçekten tavsiye ediyorum hiç huylanma. ben yaptırdım huylanacak bir durum yok. çok iyi geldi belime 1 yıl oldu yine yaptıracağım ağrılar başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…