- 11 Nisan 2007
- 85.761
- 500.842
- 1.223
Sıcaklanır darlanırım yelek giymiş gibiMübarek hasta hasta cam silmeyi değil başka şeyler yapmayı hayal edermisin lütfengüneşe sırtını ver mesela

Bak atarım camın tozlu resmini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıcaklanır darlanırım yelek giymiş gibiMübarek hasta hasta cam silmeyi değil başka şeyler yapmayı hayal edermisin lütfengüneşe sırtını ver mesela
Devamını kafayı vurup yatmalık diye bekledimdiŞu an bir güneş vuruyor tam balkon ve cam silmelik![]()
Güneş iyi gelir beline, darlanma yahuuSıcaklanır darlanırım yelek giymiş gibi
Bak atarım camın tozlu resmini
Güneş iyi gelir beline, darlanma yahuu
Bende akşam benim camlarım fotosunu atarım nolcak yaniiii![]()
Benim hortum çekti10 saniye bakınca canın cam suyu çekmiyo mu penyezim![]()
Çekmiyo bonusum 10 saniye bakınca da camlar buzlu cam gibi görünüyor gözüme10 saniye bakınca canın cam suyu çekmiyo mu penyezim![]()
Çekmiyo bonusum 10 saniye bakınca da camlar buzlu cam gibi görünüyor gözüme![]()
Canım yazın böyle bi dönem oldu babası askere girmiştiGonulmeyvesi gönül ya senin oğlanda da şuan senden ayrılamama durumu var mı. Yaşıt olduğu için sana sordum ama fikri olan yazabilir.
Kızımla bir türlü ayrılamıyoruz. 5 dk bile ananeye gitmek istemiyor. Yakın olan annem olduğu için hep anneme bırakırdım gerekli durumlarda neredeyse 5.6 ay önce itirazsız giderdi.
Tek annem değil hiç, bi yere gitmek istemiyor bensiz. Tek dediği şeyde seni özlüyorum.
Babasıyla markete giderken bile 2 defa düşünüyor çocuk. Gerçekten yoruldum ve sinirleniyorum artık ister istemez.
Akşam arkadaşa baş sağlığına gidecez şimdiden başladı ben senden ayrılmıcam diye ağlamaya.
Maşallah canım ellerine sağlık bende Kıyma çıkarmıştım gitmeden biran önce kalkmam lazımEtli sulu köfte yaptım yanına pirinç pilavı, ev yapımı vişne suyu yaptm belki salata da yaparım elhamdülillah bugüne şükür Allah tuttuğumuz orucu kabul etsin inşallah![]()
Sağol canım sanada kolay gelsin afiyetler olsunMaşallah canım ellerine sağlık bende Kıyma çıkarmıştım gitmeden biran önce kalkmam lazım