• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Güneş iyi gelir beline, darlanma yahuu

Bende akşam benim camlarım fotosunu atarım nolcak yaniiii :63:

10 saniye bakınca canın cam suyu çekmiyo mu penyezim :KK30:

Eklentiler

• 1000063243.webp
    1000063243.webp
    71,7 KB · Görüntüleme: 25
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi gönül ya senin oğlanda da şuan senden ayrılamama durumu var mı. Yaşıt olduğu için sana sordum ama fikri olan yazabilir.

Kızımla bir türlü ayrılamıyoruz. 5 dk bile ananeye gitmek istemiyor. Yakın olan annem olduğu için hep anneme bırakırdım gerekli durumlarda neredeyse 5.6 ay önce itirazsız giderdi.

Tek annem değil hiç, bi yere gitmek istemiyor bensiz. Tek dediği şeyde seni özlüyorum.

Babasıyla markete giderken bile 2 defa düşünüyor çocuk. Gerçekten yoruldum ve sinirleniyorum artık ister istemez.
Akşam arkadaşa baş sağlığına gidecez şimdiden başladı ben senden ayrılmıcam diye ağlamaya.
Canım yazın böyle bi dönem oldu babası askere girmişti
Normalde babaannesinde falan durur hiç sıkıntı yapmaz ama bi ağladı bi sarıldı şaşırdım bende
Şimdilik iyi gibi elhamdülillah
Senin kızının da bi dönemseldir diye düşünüyorum
Oğlum böyle değil ama ben böyleydim küçükken anneme karşı🙃 hiç bırakmazdım çok özlerdim ağlardım kızlar bence daha farklı 🥲🥹🥰

Etli sulu köfte yaptım yanına pirinç pilavı, ev yapımı vişne suyu yaptm belki salata da yaparım elhamdülillah bugüne şükür Allah tuttuğumuz orucu kabul etsin inşallah 😊
Maşallah canım ellerine sağlık bende Kıyma çıkarmıştım gitmeden biran önce kalkmam lazım

Bugün sabah uyanınca evi topladım ✅
Bütün güneşlik ve camları açtım😁
Yatakları topladım✅
Kuruyan çamaşırları topladım✅
Bi posta kısa program çamaşır attım yıkandı astım ✅
Mutfakta birkaç bardak vardı onları makineye koydum çalıştırdım 😁
Oğlumu hazırladım kendim hazırlandım ✅
11 35 de evden çıktık 🙃

Back