Nasıl geçtiAlnımın akısıyla çıktım
Netten baktıklarımla aynıydı öyle olunca hepsini doğru yaptım tabisiNasıl geçti
Maşallah tebrik ederimNetten baktıklarımla aynıydı öyle olunca hepsini doğru yaptım tabisi
Nasıl girdin merak ettimNetten baktıklarımla aynıydı öyle olunca hepsini doğru yaptım tabisi
Hayırdır ben kaçırmışım?Netten baktıklarımla aynıydı öyle olunca hepsini doğru yaptım tabisi
Herkes birine anlayışla yaklaşsa tek tip değiliz yaradan ne güzel yaratmış deseler aslında herkes biririni tamamlıyoruz deseler şu elalemden bir kurtulsak isteyen istediği insani duygularını doya doya yaşassaBu arada bende ağlarım her şeye. Karşımda biri ağlasın falan anındaa. Ama çok sıkarım kendimi insanların içinde alamamak için. Eşimle tartışamam aynı lidlaylim gibi. Biraz yendim ama o durumu. Karşısında hiç ağlamadım ağlamam kalkar giderimbizim sülale hep ağlak gerçi. Gelin almaya giderdik oturur bizimkilerde ağlardı gelinin anasıyla
NazBelki de düşünemiyorlar biraz nazlı olmak lazım galibaben de gece mutfağı toplarken bunu sen yap sunu sen yap diye bir sürü is yaptirdim rahatladm
Pantolonla temizlik mi yapıyon lora giyseydin rengi solmuş dizi çıkmış eski bi pijamaEn sevdigim pantolonuma Çamaşır suyu sıçratmisimnasıl oluyor sanki tepeden aşağı döküyorum her seferinde
Tebrik ederim bonusumNetten baktıklarımla aynıydı öyle olunca hepsini doğru yaptım tabisi
Hiç belli olmuyorAma hala nazlı bir ceylanım adeta