Neye kız öyle profesyonel bişey değil zatenNasıl girdin merak ettim
Büyük bir acı yaşadın o yüzden değiştin demi? Ben de babamı kaybettikten sonra hayatımdaki insanları nereye koymam gerektiğini farkettim. Mesela bazılarına gerektiğinden daha fazla değer veriyormuşum onun farkına vardım. Bi güncelleme geldi sanki, bazı şeylerin daha çok farkında olmaya başladım. Dediğin gibi biraz olgunlaştım sanırım.Ben de çabuk ağlıyorum dememe gerek yok sanırım
Ama ben çok değiştim insanlara verdiğim kıymet değişti.
Bazı şeylerden konuşurken ağlarım tutamam bazı şeylere de gözüm dolmuyor bile. Sıralaması değişti ben de olgunlaştım heralde.
Paçalarımdan falan akmıyorHiç belli olmuyor
sınav mı vardı nasıl geçtiAlnımın akısıyla çıktım
Ehliyet vb için mi ne için? sınava girdin demek istedimNeye kız öyle profesyonel bişey değil zaten
bende yeni yeni penyelerimi hep çamaşır suyu yapıyorum.En sevdigim pantolonuma Çamaşır suyu sıçratmisimnasıl oluyor sanki tepeden aşağı döküyorum her seferinde
Kız arkadaş uğrayacaktı. Bi silme kalmıştı giyinim öylee sileyim dedimPantolonla temizlik mi yapıyon lora giyseydin rengi solmuş dizi çıkmış eski bi pijama
Öyle şeylerde benimde burunumun ucu sızlar ağlarım ama herkesin içinde ağlayamıyorumDuygusal video izlesem boğazım düğümleniyor ya
Geri dönüşü de yok kibende yeni yeni penyelerimi hep çamaşır suyu yapıyorum.
ÖYle limonsuzum.Büyük bir acı yaşadın o yüzden değiştin demi? Ben de babamı kaybettikten sonra hayatımdaki insanları nereye koymam gerektiğini farkettim. Mesela bazılarına gerektiğinden daha fazla değer veriyormuşum onun farkına vardım. Bi güncelleme geldi sanki, bazı şeylerin daha çok farkında olmaya başladım. Dediğin gibi biraz olgunlaştım sanırım.
Mekanları cennet olsun Nurlar içinde yatsınlar inşAllah
Hahah aynı bizBu arada bende ağlarım her şeye. Karşımda biri ağlasın falan anındaa. Ama çok sıkarım kendimi insanların içinde alamamak için. Eşimle tartışamam aynı lidlaylim gibi. Biraz yendim ama o durumu. Karşısında hiç ağlamadım ağlamam kalkar giderimbizim sülale hep ağlak gerçi. Gelin almaya giderdik oturur bizimkilerde ağlardı gelinin anasıyla
Bugün bende izmir köfte yapacağım fikir olacaksaEn son evi sildim toz aldım
Camların önünü ve Camları içten sildim
Kızımin tokalarini düzenledim ayikladim benden epey yürütmüş malzeme onları tekrar aldım.
Mutfak kapısını sildim
Banyoyu sildim hallettim dolabının içini düzenledim sildim
Supurgeyi sildim kaldirdim
Çorba yaptım ama yanına bisi bulamadım aklıma gelmiyor.
Aaa aşkolsun duyarsızlık değil bu tabi. Bi yerde seninki iyi bence ya . İnsanlar zayıflıklarımızdan vuruyor bazen çünküÖyle şeylerde benimde burunumun ucu sızlar ağlarım ama herkesin içinde ağlayamıyorum
Birinin yanında tabiri caizse kuyruğu dik tutarım kendimi sıkmak gibi eylemler oluyor
O kadarda duyarsız değilim
Yok kuzum her zamanki gibi kendimi sorguluyorumAaa aşkolsun duyarsızlık değil bu tabi. Bi yerde seninki iyi bence ya . İnsanlar zayıflıklarımızdan vuruyor bazen çünkü