Aynen dediğim gini vicdanı belli edip kusyra bakma diyemiyor zor geliyor o an ona da.Aslında merhametli biri öyle cok sert kavgaci biri degil çok şükür ama iste ağlayınca istemiyor güçlü ol düzgün anlat falan diyor dedigin gibi aglatmann vicdanını yapıyor bazen
bence haklı olduğumu da biliyor ama iste isine gelmiyor
Yani orta yolu "bazı" konularda bulmak istemiyor
Istemsiz oluyor tam böyle konusuyorum bi bakiyorum ses gidiyor ses gidince de gözler durmuyorAğla tabiki açılırsın içini boşaltırsın ama yalnız ağla gösterme. Bunun sana karşı kullanılacağını düşün ağlaman çok laf olur bu dediğim aklına gelsin.
@Hayalkuran sende öyle. Altta yatan bir şey var elbet bu ağlamanın ama bunu geçirmeye çalışın sonra zayıf olmak daha çok üzüyor insanı.
Yeni evlisiniz siz bana göre böyle devam ettirmeyin
Baktın geliyor kalk hemen odadan çık ya da konuşmayı bitir ne olursa artık.Istemsiz oluyor tam böyle konusuyorum bi bakiyorum ses gidiyor ses gidince de gözler durmuyorkendime soz vermistim ağlamayacam diye de bu aralar yinr patlak verdi
benimkilerde ben yaparım demekle güya bana ihtiyaçları yokmuş yapmazsan yapma anlamında diyolar, ama ellerinden bi çay demlemekten başka bişe gelmiyo, bende bazen çok kızdığım zaman pislettiğiniz tuvaleti bile ben temizliyorum. ben olmasam evi b..k götürür diyorum ama anlayana kıymetimiz hiç bilinmiyo çocuklar bile nankör kendimizi çok yıprattığımızla kalıyoruz, işi bırakınca Alalh kısmet ederse kendime çok zaman ayırmak istiyorum. okadar çok ihtiyacım var ki dinlenmeye gezmeyeOyle valla isimiz cok zor her syee herkes3 yetismek zorundayiz
Benimkinde tamam ben yaparim demekte yok her zmaan isler bende
Aynen dediğim gini vicdanı belli edip kusyra bakma diyemiyor zor geliyor o an ona da.
Biz kadın olarak zaten güçlüyüz kendini farketmiş bir kadını kolay yıkamaz kimse.
İnşallah benim kadar geç olmaz farketmeniz
Baktın geliyor kalk hemen odadan çık ya da konuşmayı bitir ne olursa artık.
Sen çalışan bi kadın olarak sana daha cok yardim etmeleri gerekiyor. Ben evde olduğum halde zorlanıyorum senin böyle zorlanman cok normal abla . Ama iste kadındir yapsın onun görevi diye bakıyorlarbenimkilerde ben yaparım demekle güya bana ihtiyaçları yokmuş yapmazsan yapma anlamında diyolar, ama ellerinden bi çay demlemekten başka bişe gelmiyo, bende bazen çok kızdığım zaman pislettiğiniz tuvaleti bile ben temizliyorum. ben olmasam evi b..k götürür diyorum ama anlayana kıymetimiz hiç bilinmiyo çocuklar bile nankör kendimizi çok yıprattığımızla kalıyoruz, işi bırakınca Alalh kısmet ederse kendime çok zaman ayırmak istiyorum. okadar çok ihtiyacım var ki dinlenmeye gezmeye
aynen canım yaptığın her şey görevin olarak üstünde kalıyo mesela önceden çöpleri bile sabah işe giderken ben atardım. artık bıraktım, eşime dedim sen atıcaksın bundan sonra baştan biraz söylendi, şimdi her sabah atıyo kızım 2 sene oldu evleneli o evdeyken genelde ikimiz sofrayı kurardık çayı hazırlardık, o gidince bütün işler bana kaldı baktım yetişemiyorum,artık akşamları çay demleme işinide oğlumla eşime bıraktım mecburen demliyolar demekki her şeye yetişmemek gerekiyomuş ben çok geç anladım. siz gençler yavaştan elinizi bazı şeylerden çekin bırakın yapsınlar kimse Allah razı olsun demiyoSen çalışan bi kadın olarak sana daha cok yardim etmeleri gerekiyor. Ben evde olduğum halde zorlanıyorum senin böyle zorlanman cok normal abla . Ama iste kadındir yapsın onun görevi diye bakıyorlar
yok be hepimiz aynı şeylerden dertliyiz zatenBaşınızı şişirdim hakkınızı helal edin ❤❤❤
Öyle deme ne baş şişirmesi insanız herkese hersey söylenmiyor ufacık anlatmak bilr yüreğini ferahlatırBaşınızı şişirdim hakkınızı helal edin ❤❤❤
Bende ağlarım yükselenim yengeç
Ağlarsam herkes pişman olur onu göze alamıyolar
Sık sık ağlamam ama ağlarsamda kimse beni tutamazSık sık ağlamadığın içindir
Belki de düşünemiyorlar biraz nazlı olmak lazım galibaaynen canım yaptığın her şey görevin olarak üstünde kalıyo mesela önceden çöpleri bile sabah işe giderken ben atardım. artık bıraktım, eşime dedim sen atıcaksın bundan sonra baştan biraz söylendi, şimdi her sabah atıyo kızım 2 sene oldu evleneli o evdeyken genelde ikimiz sofrayı kurardık çayı hazırlardık, o gidince bütün işler bana kaldı baktım yetişemiyorum,artık akşamları çay demleme işinide oğlumla eşime bıraktım mecburen demliyolar demekki her şeye yetişmemek gerekiyomuş ben çok geç anladım. siz gençler yavaştan elinizi bazı şeylerden çekin bırakın yapsınlar kimse Allah razı olsun demiyo