- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Ahiretliim herkesin icinde aglayana hep hayret etmisimdirSize bomba bir şey diyeyim evlenirken ben evden çıkarken ağlamadım kınamda da ağlamadım
Çok iyi bir şey yapmış gibi.
Görüşeceğiz nasıl olsa niye ağlıyayımAhiretliim herkesin icinde aglayana hep hayret etmisimdirbende ağlamadım annem teyzemlerle sarılmış ölmüşüm gibi ağlaşıyorlardi cok zorladim ama olmadi
Ben bir ağladım nasıl var ya nerdeyse bayılacaktım tuzlu su filan zor toparladılarSize bomba bir şey diyeyim evlenirken ben evden çıkarken ağlamadım kınamda da ağlamadım
Çok iyi bir şey yapmış gibi.
Haha bizde öyleydiK. Uzağa gidenler belki duygulanabilirler ama yaptığın seçimden sonra da ağlamak aghsjsGörüşeceğiz nasıl olsa niye ağlıyayım
Üstelik aynı mahalledeydik
Etraftakiler etkilemiş olabilirler miBen bir ağladım nasıl var ya nerdeyse bayılacaktım tuzlu su filan zor toparladılarmakyaj filan akmıştı ne kadar saçma düşününce neye ağlamışım o kadar şimdi ki aklım olsa güle oynaya giderim
Bu toplum bizi yadırgadı kaldıramadı ahiretliğimHaha bizde öyleydiK. Uzağa gidenler belki duygulanabilirler ama yaptığın seçimden sonra da ağlamak aghsjs
Babam çok ağladı annem çok ağladı bilmiyorum bende ağladım işteEtraftakiler etkilemiş olabilirler mibide ağlamis mi diye psikopatlar bakıyorlar ya
Öyle deme ahiretliğim sana yakışmıştırBende size bisi söyleyim. Hayatımda ilk ve son kez kinamda eye liner çekmiştim. Bi insana bu kadar mı yakışmaz
.
Banada makyaj yakışmıyor kına gecemde öyle bi makyaj yaptı ki kuaför eşim görünce sana ne yaptılar Bülent Ersoy’a benzemişsin demiştiBende size bisi söyleyim. Hayatımda ilk ve son kez kinamda eye liner çekmiştim. Bi insana bu kadar mı yakışmaz
.
Ya sey olabilir. Eskiden zorla evlilikler olmuş ya istemeden anneler muhtemelen ondan kötü bi yer diye düşünüyorlar. Baba da kızı evde kalsın yanında istiyor hep gdhdjskBabam çok ağladı annem çok ağladı bilmiyorum bende ağladım işteöyle empoze ettiler illa ağlaması gerek gelinin ne alakaysa
Kaalin çekmişti küçük kızlar denemek için yapar ya öyle olmuştuÖyle deme ahiretliğim sana yakışmıştır
Çok saçma geliyor suan ki aklım olsa kına geceside yapmazdım gelin almada ne gerek var davulla zurnayla çıkmaya o zamanda istememiştim kına gecesi annem zorlamıştıYa sey olabilir. Eskiden zorla evlilikler olmuş ya istemeden anneler muhtemelen ondan kötü bi yer diye düşünüyorlar. Baba da kızı evde kalsın yanında istiyor hep gdhdjsk
benimde dünden çorbam var ıspanağım var yanına patates ve marketten nagıt almayı düşünüyorum.En son evi sildim toz aldım
Camların önünü ve Camları içten sildim
Kızımin tokalarini düzenledim ayikladim benden epey yürütmüş malzeme onları tekrar aldım.
Mutfak kapısını sildim
Banyoyu sildim hallettim dolabının içini düzenledim sildim
Supurgeyi sildim kaldirdim
Çorba yaptım ama yanına bisi bulamadım aklıma gelmiyor.
Allanıp pullanmayi abartmakBanada makyaj yakışmıyor kına gecemde öyle bi makyaj yaptı ki kuaför eşim görünce sana ne yaptılar Bülent Ersoy’a benzemişsin demişti
onu senin suçun değil yapanın sucuKaalin çekmişti küçük kızlar denemek için yapar ya öyle olmuştu
Kınada dedim kadına bana yakışmıyor makyaj doğal yap sen bana bırak bu zamana kadar güzel makyaj yapamamıştır sana dedi affedersin b*k gibi oldum ertesi gün yalvardım resmen doğal yapın diye anca kurtardımAllanıp pullanmayi abartmakdüğünümde de doğal olsun diye kavga çıkmıştı ayari yok muydu ki
Gelenler egleniyor bize yorgunluk birazcık saçmalık var o konuda evetÇok saçma geliyor suan ki aklım olsa kına geceside yapmazdım gelin almada ne gerek var davulla zurnayla çıkmaya o zamanda istememiştim kına gecesi annem zorlamıştı
Gelenler egleniyor bize yorgunluk birazcık saçmalık var o konuda evetAy o davul zurna hgdydjdj erzurumlularin sevdası kapida oynuyorlar ya bide oynamanız bitince cagirsaydiniz dememek için zor tutmuşum.