Düzenli Evimiz & Hayatımız

Size bomba bir şey diyeyim evlenirken ben evden çıkarken ağlamadım kınamda da ağlamadım
Çok iyi bir şey yapmış gibi.
Ahiretliim herkesin icinde aglayana hep hayret etmisimdirbende ağlamadım annem teyzemlerle sarılmış ölmüşüm gibi ağlaşıyorlardi cok zorladim ama olmadi

Size bomba bir şey diyeyim evlenirken ben evden çıkarken ağlamadım kınamda da ağlamadım
Çok iyi bir şey yapmış gibi.
Ben bir ağladım nasıl var ya nerdeyse bayılacaktım tuzlu su filan zor toparladılar makyaj filan akmıştı ne kadar saçma düşününce neye ağlamışım o kadar şimdi ki aklım olsa güle oynaya giderim

Etraftakiler etkilemiş olabilirler mi bide ağlamis mi diye psikopatlar bakıyorlar ya

Babam çok ağladı annem çok ağladı bilmiyorum bende ağladım işte öyle empoze ettiler illa ağlaması gerek gelinin ne alakaysa
Ya sey olabilir. Eskiden zorla evlilikler olmuş ya istemeden anneler muhtemelen ondan kötü bi yer diye düşünüyorlar. Baba da kızı evde kalsın yanında istiyor hep gdhdjsk

Ya sey olabilir. Eskiden zorla evlilikler olmuş ya istemeden anneler muhtemelen ondan kötü bi yer diye düşünüyorlar. Baba da kızı evde kalsın yanında istiyor hep gdhdjsk
Çok saçma geliyor suan ki aklım olsa kına geceside yapmazdım gelin almada ne gerek var davulla zurnayla çıkmaya o zamanda istememiştim kına gecesi annem zorlamıştı

benimde dünden çorbam var ıspanağım var yanına patates ve marketten nagıt almayı düşünüyorum.

Allanıp pullanmayi abartmak düğünümde de doğal olsun diye kavga çıkmıştı ayari yok muydu ki
Kınada dedim kadına bana yakışmıyor makyaj doğal yap sen bana bırak bu zamana kadar güzel makyaj yapamamıştır sana dedi affedersin b*k gibi oldum ertesi gün yalvardım resmen doğal yapın diye anca kurtardım

Çok saçma geliyor suan ki aklım olsa kına geceside yapmazdım gelin almada ne gerek var davulla zurnayla çıkmaya o zamanda istememiştim kına gecesi annem zorlamıştı
Gelenler egleniyor bize yorgunluk birazcık saçmalık var o konuda evet Ay o davul zurna hgdydjdj erzurumlularin sevdası kapida oynuyorlar ya bide oynamanız bitince cagirsaydiniz dememek için zor tutmuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…