yok be hepimiz aynı şeylerden dertliyiz zaten
Cevremde kimseye anlatmıyorum ailevi problemlerimiÖyle deme ne baş şişirmesi insanız herkese hersey söylenmiyor ufacık anlatmak bilr yüreğini ferahlatır
Annemde öyle efserim. Ne ağlardı ne tepki verirdi böyle durumlarda içinde yaşanmasından oluyor. Dediğin gibi bariyer kurmuşsun içinde galibaBu konuyla iligi büyük kızım kaşı yarıdı kan gözüne doldu o an gözüne ne oldu diye bakıyoruz herkes dövünüyor ben dondum tepkisizim bu ellimde değil kendimi sorguluyorum ben niye böyleyim diye
Dikiş atmaya götürüyoruz kv yanımda dövünüyor Allahım benmi anormalim bu kadınmı normal diye sorguluyorum
Çocuğa dikiş atılıyor kendimi sıktımki ağlayayım yok ağlayamıyorum yaşımda küçük kendimi suçluyorum insan ağlar biraz nasıl annesi sen diyorum yok ancak el ayak çekilince ağladım kendi kendime galiba savunma oluşturmuşum çok kalabalık yerlerde ağlıyamıyorum
İnsan stres durumlarında savaş , kaç ya da don tepkilerinden birini verir. Herkesin alıştığı tepki paterni var. Muhtemelen siz hep böyle anlarda donarak tepki verdiniz. Merhametsiz ya da üzülmediğinizden değil tepkisizliğiniz, bedeniniz stresle o an o şekilde baş ettiği içinBu konuyla iligi büyük kızım kaşı yarıdı kan gözüne doldu o an gözüne ne oldu diye bakıyoruz herkes dövünüyor ben dondum tepkisizim bu ellimde değil kendimi sorguluyorum ben niye böyleyim diye
Dikiş atmaya götürüyoruz kv yanımda dövünüyor Allahım benmi anormalim bu kadınmı normal diye sorguluyorum
Çocuğa dikiş atılıyor kendimi sıktımki ağlayayım yok ağlayamıyorum yaşımda küçük kendimi suçluyorum insan ağlar biraz nasıl annesi sen diyorum yok ancak el ayak çekilince ağladım kendi kendime galiba savunma oluşturmuşum çok kalabalık yerlerde ağlıyamıyorum
Çocuga kötü yansıyor anlamadığı içinAnnemde öyle efserim. Ne ağlardı ne tepki verirdi böyle durumlarda içinde yaşanmasından oluyor. Dediğin gibi bariyer kurmuşsun içinde galiba
Muhtemelen Zaman ilerledikce kendimi suçlamayı bıraktımİnsan stres durumlarında savaş , kaç ya da don tepkilerinden birini verir. Herkesin alıştığı tepki paterni var. Muhtemelen siz hep böyle anlarda donarak tepki verdiniz. Merhametsiz ya da üzülmediğinizden değil tepkisizliğiniz, bedeniniz stresle o an o şekilde baş ettiği için
Noluyor mübarek cuma temizliği miOdalar detaylı toplanıp havalandirildi️
Zorlayarak yapmak desek daha doğru olurNoluyor mübarek cuma temizliği mi
Hoş geldinizİnsan stres durumlarında savaş , kaç ya da don tepkilerinden birini verir. Herkesin alıştığı tepki paterni var. Muhtemelen siz hep böyle anlarda donarak tepki verdiniz. Merhametsiz ya da üzülmediğinizden değil tepkisizliğiniz, bedeniniz stresle o an o şekilde baş ettiği için
Bende öyleyim aşırı sakin ve baniksiz ve konuşamayan oluyorum o tarz durumlarda teselli veremem ben bir olayda bazen bana üzülmedi gamsız vb yorumlar da geliyor ama ben kendimi biliyorum dertleri derdim olur ama ifade edememMuhtemelen Zaman ilerledikce kendimi suçlamayı bıraktım
Böyle durumlarda kendimi sıkarım üzüntümden kas katı kesilirim farkına varmamBende öyleyim aşırı sakin ve baniksiz ve konuşamayan oluyorum o tarz durumlarda teselli veremem ben bir olayda bazen bana üzülmedi gamsız vb yorumlar da geliyor ama ben kendimi biliyorum dertleri derdim olur ama ifade edemem
Seni tanıyan insanlar bu duruma alışmıştır artık kendini zorlamanın bir anlamı yok diye düşün belki iyi gelirBöyle durumlarda kendimi sıkarım üzüntümden kas katı kesilirim farkına varmam
Sonraki gün dayak yemiş gibi olurum her yerim ağrır bazen diyorum kendimi bırakıp üzüntümü yaşasam bunları yaşamam
Şimdi söyleseler bile çok altırış etmiyorum bazen soğuk kanlılkkla karıştırıyolar sen yaparsın soğuk kanlısın deniliyor bu durumun soğukanlılıkla alakısı yok panik yanımda var çünkü duygularımı yansıtmak zorunda değilim diye söylüyorumSeni tanıyan insanlar bu duruma alışmıştır artık kendini zorlamanın bir anlamı yok diye düşün belki iyi gelir