Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben de çabuk ağlıyorum dememe gerek yok sanırım :confused:

Ama ben çok değiştim insanlara verdiğim kıymet değişti.
Bazı şeylerden konuşurken ağlarım tutamam bazı şeylere de gözüm dolmuyor bile. Sıralaması değişti ben de olgunlaştım heralde.
Büyük bir acı yaşadın o yüzden değiştin demi? Ben de babamı kaybettikten sonra hayatımdaki insanları nereye koymam gerektiğini farkettim. Mesela bazılarına gerektiğinden daha fazla değer veriyormuşum onun farkına vardım. Bi güncelleme geldi sanki, bazı şeylerin daha çok farkında olmaya başladım. Dediğin gibi biraz olgunlaştım sanırım.
Mekanları cennet olsun Nurlar içinde yatsınlar inşAllah 🤲🏻🙁

Büyük bir acı yaşadın o yüzden değiştin demi? Ben de babamı kaybettikten sonra hayatımdaki insanları nereye koymam gerektiğini farkettim. Mesela bazılarına gerektiğinden daha fazla değer veriyormuşum onun farkına vardım. Bi güncelleme geldi sanki, bazı şeylerin daha çok farkında olmaya başladım. Dediğin gibi biraz olgunlaştım sanırım.
Mekanları cennet olsun Nurlar içinde yatsınlar inşAllah 🤲🏻🙁
ÖYle limonsuzum.

Annemden sonra yolunda gitmeyen şeyler oldu hepsi bir etki bıraktı üstümde

En son evi sildim toz aldım
Camların önünü ve Camları içten sildim
Kızımin tokalarini düzenledim ayikladim benden epey yürütmüş malzeme onları tekrar aldım😆.
Mutfak kapısını sildim
Banyoyu sildim hallettim dolabının içini düzenledim sildim
Supurgeyi sildim kaldirdim
Çorba yaptım ama yanına bisi bulamadım aklıma gelmiyor.🤔

Bu arada bende ağlarım her şeye. Karşımda biri ağlasın falan anındaa. Ama çok sıkarım kendimi insanların içinde alamamak için. Eşimle tartışamam aynı lidlaylim gibi. Biraz yendim ama o durumu. Karşısında hiç ağlamadım ağlamam kalkar giderim 😂 bizim sülale hep ağlak gerçi. Gelin almaya giderdik oturur bizimkilerde ağlardı gelinin anasıyla🤭
Hahah aynı biz 😄 amcalarım faln da böyle kabadayı görünür ama hemen duygusallaşırlar. 😄

En son evi sildim toz aldım
Camların önünü ve Camları içten sildim
Kızımin tokalarini düzenledim ayikladim benden epey yürütmüş malzeme onları tekrar aldım😆.
Mutfak kapısını sildim
Banyoyu sildim hallettim dolabının içini düzenledim sildim
Supurgeyi sildim kaldirdim
Çorba yaptım ama yanına bisi bulamadım aklıma gelmiyor.🤔
Bugün bende izmir köfte yapacağım fikir olacaksa

Öyle şeylerde benimde burunumun ucu sızlar ağlarım ama herkesin içinde ağlayamıyorum
Birinin yanında tabiri caizse kuyruğu dik tutarım kendimi sıkmak gibi eylemler oluyor 😂

O kadarda duyarsız değilim 🥸
Aaa aşkolsun duyarsızlık değil bu tabi. Bi yerde seninki iyi bence ya . İnsanlar zayıflıklarımızdan vuruyor bazen çünkü 🤷🏼‍♀️🙁

X