Ben de bi türlü balık pişiremiyorum yaaKarnı tok kızımın yiyesi tuttu. Airfryer de balık yaptım sürekli otur kalk yiyemedim bi
Potpori yapmışsınBen de bi türlü balık pişiremiyorum yaaresmen fobim var ablam dün yapmıştı kokusundan sofrada üç lokma patates ve tere yedim bugün de benim oğlan ve eşim yedi ablam ćok kalınca verdi yine sofrada iştahsız iştahsız yemek yedim.Ama çocuklara çaktırmıyorum maş.oğlum seviyor
Kuru fasulye vardı, karışık kızartma yaptım kısır vardı biraz bebiş seviyor vede balık öyle bir menü.
Adana da Balık sevilmez mi ya birde eskiden sahilde mangalda yaparlardı of misBen de bi türlü balık pişiremiyorum yaaresmen fobim var ablam dün yapmıştı kokusundan sofrada üç lokma patates ve tere yedim bugün de benim oğlan ve eşim yedi ablam ćok kalınca verdi yine sofrada iştahsız iştahsız yemek yedim.Ama çocuklara çaktırmıyorum maş.oğlum seviyor
Kuru fasulye vardı, karışık kızartma yaptım kısır vardı biraz bebiş seviyor vede balık öyle bir menü.
Evet maalesef midem çok hassastır ete bakarken dokunamazdım vejetaryanlık vardı birazPotpori yapmışsın
Neden miden mi bulanıyor balıktan ?
Çok satılıyor doğru mahalleye sürekli geliyor balıkçılar çevremde herkes seviyor eşim, kardeşlerim bi ben hariçAdana da Balık sevilmez mi ya birde eskiden sahilde mangalda yaparlardı of mis
Ben bayılıyorum küçükken sevmezdim sonradan aşk yaşamaya başladıkBen de bi türlü balık pişiremiyorum yaaresmen fobim var ablam dün yapmıştı kokusundan sofrada üç lokma patates ve tere yedim bugün de benim oğlan ve eşim yedi ablam ćok kalınca verdi yine sofrada iştahsız iştahsız yemek yedim.Ama çocuklara çaktırmıyorum maş.oğlum seviyor
Yalunuz kahve içiyodum iyi olduMutfak toplu. çocukları yedirirken topladım. Orucumu bozmuş bulundum ikindi vakti.
Abla baya kötü oldum biraz uzandım şimdi çay içtim kendime geldim elhamdülillahKalk kalk gönülüm ağırlık çöker hepten, ezan okunuyor ben abdestliyim, hemen kılalım yatsıyı ve teravih namazını
Abla maşallah yaa süpersin senin bitmiştir şimdiye bende birazdan baslayacagim inşallah
Elhamdülillah bitti çoktan gönülümAbla maşallah yaa süpersin senin bitmiştir şimdiye bende birazdan baslayacagim inşallah
Rabbim fırsat versin
Allah kabul etsin abla maşallahElhamdülillah bitti çoktan gönülümşimdi kahve içeceğim sonra yatarım
Giydin mi iade mi edeceksinAyaklarımdan çok sıkıntı yaşıyorum diye bi ayakkabı aldım yürüyüşlere devam edicem bir çeşit nal gibi düşündüm
Zıkkım boykot ürünüymüş nasıl sinirim bozuldubilmeden aldım
Vay be. 87liyim ben