Düzenli Evimiz & Hayatımız

Karnı tok kızımın yiyesi tuttu. Airfryer de balık yaptım sürekli otur kalk yiyemedim bi
Ben de bi türlü balık pişiremiyorum yaa resmen fobim varablam dün yapmıştı kokusundan sofrada üç lokma patates ve tere yedim bugün de benim oğlan ve eşim yedi ablam ćok kalınca verdi yine sofrada iştahsız iştahsız yemek yedim.Ama çocuklara çaktırmıyorum maş.oğlum seviyor
Kuru fasulye vardı, karışık kızartma yaptım kısır vardı biraz bebiş seviyor vede balık öyle bir menü.

Potpori yapmışsın
Neden miden mi bulanıyor balıktan ?

Adana da Balık sevilmez mi ya birde eskiden sahilde mangalda yaparlardı of mis

Adana da Balık sevilmez mi ya birde eskiden sahilde mangalda yaparlardı of mis
Çok satılıyor doğru mahalleye sürekli geliyor balıkçılar çevremde herkes seviyor eşim, kardeşlerim bi ben hariç yemeye çalışıyorum ama olmuyor özellikle biraz hastaydım hiç canım istemedi normalde hamsi yerim ama pişirmem eşime kitliyorum

Ben bayılıyorum küçükken sevmezdim sonradan aşk yaşamaya başladık ama pişirme işi bende de yok. Temizleme vs yapamıyorum marketten temizlenmiş alıp airfryer da falan yapabiliyorum. Yağda falan yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…