Yok ıslak değil insta da nem seviyor diye görüp birkaç kez banyo olduktan sonra banyoya koydum buhar nem alsın diye o mu etkiledi bilmiyorum.alttan tabaktan su veriyorum vitamin falan veriyor musunuz?Parmakla kontrol edince ıslak mı sürekli?
Eğer öyleyse ayda 1 sefer bile verseniz az verdiğinizi düşünürsünüz ama bi seferde çok suya maruz kalıp kök çürümesi yapabilir daha sık daha az sulamayı deneyin.
Kökleri kontrol edip geçirgen toprağa dikip tazelemek gerek.
Yok ıslak değil insta da nem seviyor diye görüp birkaç kez banyo olduktan sonra banyoya koydum buhar nem alsın diye o mu etkiledi bilmiyorum.alttan tabaktan su veriyorum vitamin falan veriyor musunuz?
Huyu aynı diye demiştimAhahah olamaz eltisi yok boşanıyor şimdi de
Çok tatlıKv yi çağırdım yarına diyorum ki istediğin bişey varsa onu yapayım zaten yapıcam aklına bir şey gelirse söyle.
Ne istersen yap hiç bir şey istemiyo canım dedi kapatırkende tavuk falan yaparsın dedi güldürdü beni.
Şimdi düşüneyim ne yapsam tavıklı
Ben daha yeni geldim gerçi eve geleli 40 dk olmuştur ama halsizim baya uykum çok var bi gayret namaz kilsamSessiz bugün herkes hepimizin mi modu düşük?
İftara
Mercimek çorbası
Kıymalı makarna
Hazır kadayıf
Ayran ve hibisküs şerbeti
Toprağını ve saksısıni değiştireceğim sagolun çok kökü var saksının altından çıkıyorYok vermiyorum ben toprağına solucan gübresi karıştırmıştım dikerken o çok güzel besledi.
Toprak değişimi tavsiye ederim.
Alttan sulamaya gerek yok normal sulayın altta aşırı su birikmesin yeter
Dün bende sil baştan temizledimTekrar evi temizlemem lazım
Ayy hiç böyle beklemiyordum sonunuSiz beni bir de uyumuşken görün
Kv yi çağırdım yarına diyorum ki istediğin bişey varsa onu yapayım zaten yapıcam aklına bir şey gelirse söyle.
Ne istersen yap hiç bir şey istemiyo canım dedi kapatırkende tavuk falan yaparsın dedi güldürdü beni.
Şimdi düşüneyim ne yapsam tavıklı
Toprağını ve saksısıni değiştireceğim sagolun çok kökü var saksının altından çıkıyor
Nazara mı geldin ☺Sofradayım hala
NedenSofradayım hala