Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ne örüyosun penyezim
Kendime yelek ablaSen ne ölüyosun penyezim
Ağzımız daelimizde işliyor
Evet başlamıştın geçenlerde baya örmüşünKendime yelek abla
Senin kızın yaşı kaçti canımAy maşallah ne güzel Benimde gözümde çok büyüyor. Bi denedim yazın söylüyor ama bitmeden bitti diye kalkıyor. Ya da az az yapıyordu tutuyordu kalanı. Bide büyük tuvaleti yapınca korktu ayağa kalktı bakmaya falan dedim yok olmayacak bağladım. Şimdi çıkar bezi falan dioda gözüm yemiyor
içime güldüm mübarek güldürme yatcammAğzımız da
4,5 numara ile örüyorum çabuk gidiyorEvet başlamıştın geçenlerde baya örmüşün
Ben çok küçük yaşta başladım örgü örmeye daha okula gitmiyordum , çok severim örgüyü stres atıyorum örerken vaktim yok çok öremiyorum, işi bırakınca inşallah örerim en çokta hediye yapmayı seviyorum, bi ara lif örüp hediye veriyordum akraba kızlarına arkadaşlarıma belki 30 taneden fazla örmüşümdür hediyelik
Bende 4 numara ile örüyorum yumuşacık oldu4,5 numara ile örüyorum çabuk gidiyor
Amin Allah razı olsunEvet sen değil.
O niye öyle oldu ki?
@A R Y A yı etiket edecektim seni okudum o sıra aklımda sen kaldın.
Aryaya şifa olsun diyim o zaman
Sana da yediğin içtiğin şifa olsun
Yanında taze ekmek bir ekmek yerim benCanım kızartma istiyor acılı bol yoğurtlu yanın da çay
Şifa olsunKızlar bugün hacamat yaptırdım, buralara pek uğrayamadım.
Çok şükür korktuğum gibi olmadı.
Süt sevmem bal sevmem pekmez sevmem yumurta sevmem köy yogurdu sevmem süt diyince aklıma geldiÇocuklar uyuyunca süt ısıttım kendime içtim bir güzel.
Yetmedi sanki 1 fincan daha yapasım var süt ben bayıldığım bir şey kendisi
Bu fincanlar çok pahalıya satılıyomus bende babannemden getirmisti hatıra olarakAnaaaa nazarr
2.5 yaşında şu an. Ay aynı Ahsen bezi takalım dedi taktım anında bizim 1 günde sürmedi 2 3 saatSenin kızın yaşı kaçti canım
Bizimde böyle bi süreç oldu 3 yaşına girmemişti daha
Hepsini yapmıyordu dediğin gibi
Bölük bölük
Bizim sadece 1 gün sürdü akşam oğlum anne sonra alışırım bez takalım şimdi demişti bende hemen ikna olmuştum