Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi geceler, bende atkı yapıyorum işten gelirken tuhafiye ye gittim ip aldım, abimin 3,5 yaşinda kız torunu var anne babası geçen sene ayrıldılar, anne doğru dürüst bakmıyor ilgilenmiyo babası bakıyo benim yeğenim gündüz kreşe gidiyo bende ona bi atkı öreyim sevinsin dedim🥰

Eklentiler

• 1000079680.jpg
    1000079680.jpg
    245,4 KB · Görüntüleme: 14
Ay maşallah ne güzel 😍 Benimde gözümde çok büyüyor. Bi denedim yazın söylüyor ama bitmeden bitti diye kalkıyor. Ya da az az yapıyordu tutuyordu kalanı. Bide büyük tuvaleti yapınca korktu ayağa kalktı bakmaya falan 🤦🏼‍♀️ dedim yok olmayacak bağladım. Şimdi çıkar bezi falan dioda gözüm yemiyor 😂
Senin kızın yaşı kaçti canım😊
Bizimde böyle bi süreç oldu 3 yaşına girmemişti daha
Hepsini yapmıyordu dediğin gibi
Bölük bölük
Bizim sadece 1 gün sürdü akşam oğlum anne sonra alışırım bez takalım şimdi demişti bende hemen ikna olmuştum😬🤭

Ay ay ay neler örüyorsunuz böylee
Hepinizin eline sağlık 😍😍

papatyamm papatyamm abla ne güzel düşünmüşsün 🥰
P penyez abla seninde çok hoş görünüyor😍

Şiş kullanmak zor geliyor bana
Sadece bi kere nişanlıyken nişanlıma atkı ördüm düz örnek oda bu kadar 😄
Ben çok küçük yaşta başladım örgü örmeye daha okula gitmiyordum , çok severim örgüyü stres atıyorum örerken 🤗vaktim yok çok öremiyorum, işi bırakınca inşallah örerim en çokta hediye yapmayı seviyorum, bi ara lif örüp hediye veriyordum akraba kızlarına arkadaşlarıma belki 30 taneden fazla örmüşümdür hediyelik 🤓

Mutfak toplu felan degil toplamıyorum öylece yatıyorum madalya mı takıyolar ya aman banane 😂
Ne cok konusulmus cok yorgunum bugun cok cabuk gecti gitti.
Yarın profiterol yapmam lazım teyzem geldi İzmirden kac gündür istiyo ama cumartesi gününden beri sürekli bi misafirlige git gel yapamadım 🫠

Canım kızartma istiyor acılı bol yoğurtlu yanın da çay 🤭
Yanında taze ekmek bir ekmek yerim ben😂
Kızlar bugün hacamat yaptırdım, buralara pek uğrayamadım.
Çok şükür korktuğum gibi olmadı. 🤲🏻🤍
Şifa olsun 🌸
Çocuklar uyuyunca süt ısıttım kendime içtim bir güzel.
Yetmedi sanki 1 fincan daha yapasım var süt ❤️ ben bayıldığım bir şey kendisi
Süt sevmem bal sevmem pekmez sevmem yumurta sevmem köy yogurdu sevmem süt diyince aklıma geldi 😂
Bu fincanlar çok pahalıya satılıyomus bende babannemden getirmisti hatıra olarak😍

Senin kızın yaşı kaçti canım😊
Bizimde böyle bi süreç oldu 3 yaşına girmemişti daha
Hepsini yapmıyordu dediğin gibi
Bölük bölük
Bizim sadece 1 gün sürdü akşam oğlum anne sonra alışırım bez takalım şimdi demişti bende hemen ikna olmuştum😬🤭
2.5 yaşında şu an. Ay aynı Ahsen bezi takalım dedi taktım anında 😂😂😂😂 bizim 1 günde sürmedi 2 3 saat 😂

X