Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi geceler, bende atkı yapıyorum işten gelirken tuhafiye ye gittim ip aldım, abimin 3,5 yaşinda kız torunu var anne babası geçen sene ayrıldılar, anne doğru dürüst bakmıyor ilgilenmiyo babası bakıyo benim yeğenim gündüz kreşe gidiyo bende ona bi atkı öreyim sevinsin dedim

Eklentiler

• 1000079680.jpg
    245,4 KB · Görüntüleme: 14
Senin kızın yaşı kaçti canım
Bizimde böyle bi süreç oldu 3 yaşına girmemişti daha
Hepsini yapmıyordu dediğin gibi
Bölük bölük
Bizim sadece 1 gün sürdü akşam oğlum anne sonra alışırım bez takalım şimdi demişti bende hemen ikna olmuştum

Ben çok küçük yaşta başladım örgü örmeye daha okula gitmiyordum , çok severim örgüyü stres atıyorum örerken vaktim yok çok öremiyorum, işi bırakınca inşallah örerim en çokta hediye yapmayı seviyorum, bi ara lif örüp hediye veriyordum akraba kızlarına arkadaşlarıma belki 30 taneden fazla örmüşümdür hediyelik

Mutfak toplu felan degil toplamıyorum öylece yatıyorum madalya mı takıyolar ya aman banane
Ne cok konusulmus cok yorgunum bugun cok cabuk gecti gitti.
Yarın profiterol yapmam lazım teyzem geldi İzmirden kac gündür istiyo ama cumartesi gününden beri sürekli bi misafirlige git gel yapamadım

Canım kızartma istiyor acılı bol yoğurtlu yanın da çay
Yanında taze ekmek bir ekmek yerim ben
Kızlar bugün hacamat yaptırdım, buralara pek uğrayamadım.
Çok şükür korktuğum gibi olmadı.
Şifa olsun
Çocuklar uyuyunca süt ısıttım kendime içtim bir güzel.
Yetmedi sanki 1 fincan daha yapasım var süt ben bayıldığım bir şey kendisi
Süt sevmem bal sevmem pekmez sevmem yumurta sevmem köy yogurdu sevmem süt diyince aklıma geldi
Bu fincanlar çok pahalıya satılıyomus bende babannemden getirmisti hatıra olarak

2.5 yaşında şu an. Ay aynı Ahsen bezi takalım dedi taktım anında bizim 1 günde sürmedi 2 3 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…