Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende artik toz için baska bez kullanamiyorum elim hep ona gidiyor
Mis gibi koktugu içinde içimde rahat ediyor

Penyezcim tamam 2 kişisiniz de İstanbul'da değil misiniz bacım bu ne hızdır maşallah yaavvss
Kocaelideyiz pinhanim iftar öncesi çayı demliyorum, ocağı tezgahı falan siliyorum, elde yıkanacak varsa yıkıyorum, toplu oluyor yani abdest alıp ezanı bekliyoruz

O yüzden de sararma olur belki kökler sıkışmış demek budama yapabilirsiniz kölere kesebilirsiniz çok aşırıysa
Hiç şimdiye kadar saksı değiştirmedimAloe Vera ektim kaktüs toprağına onlar coştu sevindim kendin ekip büyütmek daha baskaymis.Ama salon bitkisi olunca korkuyorum adapte olamaz yeni saksıya ölür diye

Kocaelideyiz pinhanim iftar öncesi çayı demliyorum, ocağı tezgahı falan siliyorum, elde yıkanacak varsa yıkıyorum, toplu oluyor yani abdest alıp ezanı bekliyoruz
Valla her zaman tertipli düzenli ve çokça Kur'an' okuyan pratik bir hatunsun vesselam şapka çıkartıyorum maşallah, maşallah

Valla her zaman tertipli düzenli ve çokça Kur'an' okuyan pratik bir hatunsun vesselam şapka çıkartıyorum maşallah, maşallah
Sağolasın tenefusum böyle akılda kalmak çok güzel Rabbim daim eylesin cümlemizin ibadetlerini, düzenini, pratikliğini.

Hiç şimdiye kadar saksı değiştirmedimAloe Vera ektim kaktüs toprağına onlar coştu sevindim kendin ekip büyütmek daha baskaymis.Ama salon bitkisi olunca korkuyorum adapte olamaz yeni saksıya ölür diye
Yok yok olur mu ferahlayacak nefes alacak geçirgen toprak olsun perliti olsun mutlaka bakın ne güzel büyüyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…