sağolasın swetcim çok şükür geçtim
Ben tedayülden kalkmışımDaha yeni 39 umu doldurdum 40 a selam verdim inşallah 40.yaşım bana hayır getirir 40 ın maneviyatını hissetmek nasip olur
Hayırlı olsun teprik ederimsağolasın swetcim çok şükür geçtim
maşallah büyümüş senin kız benim torun ayın 23 de 14 aylık olcak çok hareketli yerinde durmuyo28 aylık oldu bizim kızbüyüdü de bizim evin bebeği işte
bende bugün 49 umu dolduruyorum, 50 ye selam veriyorum. hayırlarla gelsin inşallah yeni yaşlarımızDaha yeni 39 umu doldurdum 40 a selam verdim inşallah 40.yaşım bana hayır getirir 40 ın maneviyatını hissetmek nasip olur
senden önce ben varım en büyüğünüz olarakBen tedayülden kalkmışım
Yaaa tipinii sevdiğimmmm hele şu sıfataaa elime alıp yoğurmak istiyorummm
Nice mutlu senelere ablabende bugün 49 umu dolduruyorum, 50 ye selam veriyorum. hayırlarla gelsin inşallah yeni yaşlarımız
Doğum günün kutlu olsunbende bugün 49 umu dolduruyorum, 50 ye selam veriyorum. hayırlarla gelsin inşallah yeni yaşlarımız
Nasıl kaçırmışız doğum gününü 16 martDaha yeni 39 umu doldurdum 40 a selam verdim inşallah 40.yaşım bana hayır getirir 40 ın maneviyatını hissetmek nasip olur
bende bugün 49 umu dolduruyorum, 50 ye selam veriyorum. hayırlarla gelsin inşallah yeni yaşlarımız
Yeni yaşın sagluk güzellik mutluluk bol sevinçler getirsin canımbende bugün 49 umu dolduruyorum, 50 ye selam veriyorum. hayırlarla gelsin inşallah yeni yaşlarımız