Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selamlar hanımlar 💐🙂
🏵️Evi toparladım
🏵️Yerleri süpürdüm.
🏵️Bulaşıkları hallettim.
🏵️Çöpü yıkadım.
🏵️Lavabolar çamaşır suyu,krem temizleyiciyle ovuldu.
🏵️Bi posta çamaşır kutladım yerleştirdim .
🏵️Bi posta çamaşır astım.
🏵️Koltuk örtüleri örtüldü.
🏵️Toz aldım.Kullan at temizlik bezlerinden bende kullanmaya başladım orta sehpa komidinleri siliyorum iyi oluyormuş pratiklik hoşuma gitti.
Bebişi uyuturum birazdan inş.
Bende artik toz için baska bez kullanamiyorum elim hep ona gidiyor
Mis gibi koktugu içinde içimde rahat ediyor

IMG_20240318_195735.jpg
IMG_20240318_195757.jpg

Mutfak toplu ✔️
Çıkış yapıldı 🏃🏻‍♀️

Penyezcim tamam 2 kişisiniz de İstanbul'da değil misiniz bacım bu ne hızdır maşallah yaavvss
Kocaelideyiz pinhanim iftar öncesi çayı demliyorum, ocağı tezgahı falan siliyorum, elde yıkanacak varsa yıkıyorum, toplu oluyor yani :super: abdest alıp ezanı bekliyoruz

O yüzden de sararma olur belki kökler sıkışmış demek budama yapabilirsiniz kölere kesebilirsiniz çok aşırıysa
Hiç şimdiye kadar saksı değiştirmedim🙈Aloe Vera ektim kaktüs toprağına onlar coştu sevindim kendin ekip büyütmek daha baskaymis.Ama salon bitkisi olunca korkuyorum adapte olamaz yeni saksıya ölür diye

Kocaelideyiz pinhanim iftar öncesi çayı demliyorum, ocağı tezgahı falan siliyorum, elde yıkanacak varsa yıkıyorum, toplu oluyor yani :super: abdest alıp ezanı bekliyoruz
Valla her zaman tertipli düzenli ve çokça Kur'an' okuyan 😉 pratik bir hatunsun vesselam :KK52:şapka çıkartıyorum maşallah, maşallah 😍

Valla her zaman tertipli düzenli ve çokça Kur'an' okuyan 😉 pratik bir hatunsun vesselam :KK52:şapka çıkartıyorum maşallah, maşallah 😍
Sağolasın tenefusum :KK60: böyle akılda kalmak çok güzel Rabbim daim eylesin cümlemizin ibadetlerini, düzenini, pratikliğini.

Hiç şimdiye kadar saksı değiştirmedim🙈Aloe Vera ektim kaktüs toprağına onlar coştu sevindim kendin ekip büyütmek daha baskaymis.Ama salon bitkisi olunca korkuyorum adapte olamaz yeni saksıya ölür diye
Yok yok olur mu ferahlayacak nefes alacak 😍 geçirgen toprak olsun perliti olsun mutlaka bakın ne güzel büyüyecek

X