- 2 Ağustos 2013
- 34.195
- 101.919
Nazara mı geldin ☺
Karnı tok kızımın yiyesi tuttu. Airfryer de balık yaptım sürekli otur kalk yiyemedim bi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nazara mı geldin ☺
Karnı tok kızımın yiyesi tuttu. Airfryer de balık yaptım sürekli otur kalk yiyemedim bi
Afiyet olsun o zamanKarnı tok kızımın yiyesi tuttu. Airfryer de balık yaptım sürekli otur kalk yiyemedim bi
Bende artik toz için baska bez kullanamiyorum elim hep ona gidiyorSelamlar hanımlar
Evi toparladım
Yerleri süpürdüm.
Bulaşıkları hallettim.
Çöpü yıkadım.
Lavabolar çamaşır suyu,krem temizleyiciyle ovuldu.
Bi posta çamaşır kutladım yerleştirdim .
Bi posta çamaşır astım.
Koltuk örtüleri örtüldü.
Toz aldım.Kullan at temizlik bezlerinden bende kullanmaya başladım orta sehpa komidinleri siliyorum iyi oluyormuş pratiklik hoşuma gitti.
Bebişi uyuturum birazdan inş.
Penyezcim tamam 2 kişisiniz de İstanbul'da değil misiniz bacım bu ne hızdır maşallah yaavvssMutfak toplu
Çay yudumluyorum
Kocaelideyiz pinhanim iftar öncesi çayı demliyorum, ocağı tezgahı falan siliyorum, elde yıkanacak varsa yıkıyorum, toplu oluyor yani abdest alıp ezanı bekliyoruzPenyezcim tamam 2 kişisiniz de İstanbul'da değil misiniz bacım bu ne hızdır maşallah yaavvss
28 aylık oldu bizim kız büyüdü de bizim evin bebeği işteteşekkürler canım bebeğin kaç aylık
Sağolasın efserimAfiyet olsun o zaman
Hiç şimdiye kadar saksı değiştirmedimAloe Vera ektim kaktüs toprağına onlar coştu sevindim kendin ekip büyütmek daha baskaymis.Ama salon bitkisi olunca korkuyorum adapte olamaz yeni saksıya ölür diyeO yüzden de sararma olur belki kökler sıkışmış demek budama yapabilirsiniz kölere kesebilirsiniz çok aşırıysa
Kalk kalk gönülüm ağırlık çöker hepten, ezan okunuyor ben abdestliyim, hemen kılalım yatsıyı ve teravih namazınıBenim mutfak daginik kendimi koltuğa zor attım bugün çok halsiz ve uykuluyum
Temsili aynen şöyle yim
Valla her zaman tertipli düzenli ve çokça Kur'an' okuyan pratik bir hatunsun vesselam şapka çıkartıyorum maşallah, maşallahKocaelideyiz pinhanim iftar öncesi çayı demliyorum, ocağı tezgahı falan siliyorum, elde yıkanacak varsa yıkıyorum, toplu oluyor yani abdest alıp ezanı bekliyoruz
Maşallah büyümüş28 aylık oldu bizim kız büyüdü de bizim evin bebeği işte
Benim de toplu bulaşık makinesini çalışıyor,Ocak silindi.Çöpler toplandı.Ancak geldim mutfak toplu
Sağolasın tenefusum böyle akılda kalmak çok güzel Rabbim daim eylesin cümlemizin ibadetlerini, düzenini, pratikliğini.Valla her zaman tertipli düzenli ve çokça Kur'an' okuyan pratik bir hatunsun vesselam şapka çıkartıyorum maşallah, maşallah
Siz beni bir de uyumuşken görün
Yok yok olur mu ferahlayacak nefes alacak geçirgen toprak olsun perliti olsun mutlaka bakın ne güzel büyüyecekHiç şimdiye kadar saksı değiştirmedimAloe Vera ektim kaktüs toprağına onlar coştu sevindim kendin ekip büyütmek daha baskaymis.Ama salon bitkisi olunca korkuyorum adapte olamaz yeni saksıya ölür diye