- 23 Mart 2022
- 14.200
- 53.119
- 41
listede bile yoğummm direk yaşlı grubunda olmuşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yokum daha yaşlı sayılmıyorum demeklistede bile yoğummm direk yaşlı grubunda olmuşum
Evet çok hızlı geçiyor zamanVay be. 87liyim ben
Biz gencken türkiye nüfusu gencti.biz orta yasa geldik ülkenin yas ortalamasida yaşlanmis
Ne ara bu yasa geldim
Selamlar ben buradayım bu gece biraz uyumayı dusunuyirdum ama bakalımHerkes nerede
Ben uyumadan devamSelamlar ben buradayım bu gece biraz uyumayı dusunuyirdum ama bakalım
Bende aynı şekilde sabah biraz zor oluyor amaBen uyumadan devam
Aynen baya zor oluyor hatta. Uyuyunca da kalkması da zor oluyor. Erken yapıyoruz 2 gündür bizdeBende aynı şekilde sabah biraz zor oluyor ama
Bide bugün benim mutfak da dağınıkAynen baya zor oluyor hatta. Uyuyunca da kalkması da zor oluyor. Erken yapıyoruz 2 gündür bizde
Benim pek tadım yoktu bakamadım çocuklarla Ramazan kitaplarını yaptık biraz ders kontrolü falan yatırdım ben de uyudum mutfağım kaldı onu şimdi toplayacağımHerkes nerede
Amin inşallah 40 yasin maneviyat dolu olsunDaha yeni 39 umu doldurdum 40 a selam verdim inşallah 40.yaşım bana hayır getirir 40 ın maneviyatını hissetmek nasip olur
Benin hala dağınık namazı kıldım şimdi yattım kafam bi milyon inşallah 9 30 da kalkabilirimBenim pek tadım yoktu bakamadım çocuklarla Ramazan kitaplarını yaptık biraz ders kontrolü falan yatırdım ben de uyudum mutfağım kaldı onu şimdi toplayacağım
Bonusumm öyle güzel bir dua ki bu, 40 yaşını doldurmak üzere olan ben, gönülden aminnnn diyorumDaha yeni 39 umu doldurdum 40 a selam verdim inşallah 40.yaşım bana hayır getirir 40 ın maneviyatını hissetmek nasip olur
Ne aldın bende alacağım bilgim olsunAyaklarımdan çok sıkıntı yaşıyorum diye bi ayakkabı aldım yürüyüşlere devam edicem bir çeşit nal gibi düşündüm
Zıkkım boykot ürünüymüş nasıl sinirim bozuldu bilmeden aldım
Hayırlı sağlıklı yaşlar 40 yaşın gönlündekileride getirsin BonusumDaha yeni 39 umu doldurdum 40 a selam verdim inşallah 40.yaşım bana hayır getirir 40 ın maneviyatını hissetmek nasip olur