- 13 Ağustos 2022
- 6.219
- 25.520
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok gebe değilim hep korktum gebe kalırsam nasil devam edeceğim diye ama herşeyin vakti var demek ki hedeflerimiz isteklerimiz sürekli değişiyor şuan gebeliğin önceliğine sınavı koydum bakalım hayırlısı anne olmak zordur eminim Allah kolaylik versin size deÇocukla çok zor yani ben cok zorlanıyorum bakımı yemesi icmesi banyosu yatırması hepsi bi zaman bi emek istiyor suan hamile bile olsanız her vaktinizi değerlendirim derim
Hem çocuk hem kariyer olsun insallah
AminYok gebe değilim hep korktum gebe kalırsam nasil devam edeceğim diye ama herşeyin vakti var demek ki hedeflerimiz isteklerimiz sürekli değişiyor şuan gebeliğin önceliğine sınavı koydum bakalım hayırlısı anne olmak zordur eminim Allah kolaylik versin size de
Bayadır gelmiyodun nasılsınOnlarinda güzel önerilerini belkiyorim çocuk yok şuan çalışmak için güzel vaktim var. Eşim yoğun çalışıyor eve az kalıyor ama ben her bos vaktimde temizlik yapmaya çalışıyorum
Nasıl siz duymuyor musunuz? Işıgı açarken bastığı priz sesini bile duyuyoruz biz nasıl bi binaysa artık
Bende duyuyorum bastıra bastıra döndürmesiniSEssizlikte her şey duyulur.
Vileda ayrıca ses yapan bir şey zaten evde sessiz birlikte sildik gibi.
En üst kattayım iyikiBende duyuyorum bastıra bastıra döndürmesini
Sanşlısın nane bize kök söktürüyorlar gece koşma sesleri temizlik sesleri illallah ettirdiler güzel bi ev bulsak bizde taşınacaz en üst kata inşallahEn üst kattayım iyiki
Demek ki temizlemiyor valla o arkadaşım çok garip. Ben çok sık perde yıkarım bana demişti bu kadar sık yıkanır mı ben alalı 2 yıl oldu ancak kirlendi yeni yıkayacam demişti aldığında da yıkamamış bideAnam nasıl yani misafir sonrası evi temizlemiyor mu arkadaşın ? Elimden gelse dün gece temizleyecektim ama çok geç olmuştu
Ayyy ne desem bilemedim şimdi bunun üstüneDemek ki temizlemiyor valla o arkadaşım çok garip. Ben çok sık perde yıkarım bana demişti bu kadar sık yıkanır mı ben alalı 2 yıl oldu ancak kirlendi yeni yıkayacam demişti aldığında da yıkamamış bide
Ben de çeşme sesini duyuyorum ama vileda hiç duymadım belki de hiç vileda kullanan komşum olmadıNasıl siz duymuyor musunuz? Işıgı açarken bastığı priz sesini bile duyuyoruz biz nasıl bi binaysa artık
Senin o arkadaş benim eltim olabilir miDemek ki temizlemiyor valla o arkadaşım çok garip. Ben çok sık perde yıkarım bana demişti bu kadar sık yıkanır mı ben alalı 2 yıl oldu ancak kirlendi yeni yıkayacam demişti aldığında da yıkamamış bide
Ya da sizin binanın ses yalıtımı iyiBen de çeşme sesini duyuyorum ama vileda hiç duymadım belki de hiç vileda kullanan komşum olmadı
Düşük modu yükseltemedim pek hepten gitmedi de öyle arada sallanıyor.
Şurda olsam keşke otursam gözüm kapalı
Beni aşırı titiz yapmıştı o ama öyle değilim yani benimki normal olanAyyy ne desem bilemedim şimdi bunun üstüne
Ahahah olamaz eltisi yok boşanıyor şimdi deSenin o arkadaş benim eltim olabilir mi