Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çocukla çok zor yani ben cok zorlanıyorum bakımı yemesi icmesi banyosu yatırması hepsi bi zaman bi emek istiyor suan hamile bile olsanız her vaktinizi değerlendirim derim🌹
Hem çocuk hem kariyer olsun insallah 🤲🥰
Yok gebe değilim hep korktum gebe kalırsam nasil devam edeceğim diye ama herşeyin vakti var demek ki hedeflerimiz isteklerimiz sürekli değişiyor şuan gebeliğin önceliğine sınavı koydum bakalım hayırlısı 🌺😊 anne olmak zordur eminim Allah kolaylik versin size de

Yok gebe değilim hep korktum gebe kalırsam nasil devam edeceğim diye ama herşeyin vakti var demek ki hedeflerimiz isteklerimiz sürekli değişiyor şuan gebeliğin önceliğine sınavı koydum bakalım hayırlısı 🌺😊 anne olmak zordur eminim Allah kolaylik versin size de
Amin 🌹
Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun 🌹🥰

Anam nasıl yani misafir sonrası evi temizlemiyor mu arkadaşın ? Elimden gelse dün gece temizleyecektim ama çok geç olmuştu
Demek ki temizlemiyor 🙊 valla o arkadaşım çok garip. Ben çok sık perde yıkarım bana demişti bu kadar sık yıkanır mı ben alalı 2 yıl oldu ancak kirlendi yeni yıkayacam demişti 😂 aldığında da yıkamamış bide 😂

Nasıl siz duymuyor musunuz? Işıgı açarken bastığı priz sesini bile duyuyoruz biz 🤣 nasıl bi binaysa artık
Ben de çeşme sesini duyuyorum ama vileda hiç duymadım belki de hiç vileda kullanan komşum olmadı 😄

Demek ki temizlemiyor 🙊 valla o arkadaşım çok garip. Ben çok sık perde yıkarım bana demişti bu kadar sık yıkanır mı ben alalı 2 yıl oldu ancak kirlendi yeni yıkayacam demişti 😂 aldığında da yıkamamış bide 😂
Senin o arkadaş benim eltim olabilir mi 🤣🤣

Kv yi çağırdım yarına diyorum ki istediğin bişey varsa onu yapayım zaten yapıcam aklına bir şey gelirse söyle.

Ne istersen yap hiç bir şey istemiyo canım dedi kapatırkende tavuk falan yaparsın dedi güldürdü beni.
Şimdi düşüneyim ne yapsam tavıklı

X