Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gece uyumamıştım sabah da yürüdüm geldim yatmim dedim ama dayanamadım uyudum biraz.
Çok yüksek olmayan basamaklar indim çıktım bugün 20 tane falan hiç ağrımadı dizim şükür
Kontrollü basıyorum yine de.
Dinlendim işlere hazırım şükür

Ben de gky de asılayım öğretmenlik olmazsa memurluk olur diyordum ama hiç çalışamadım oraya

Selamlar hanımlar
Evi toparladım
Yerleri süpürdüm.
Bulaşıkları hallettim.
Çöpü yıkadım.
Lavabolar çamaşır suyu,krem temizleyiciyle ovuldu.
Bi posta çamaşır kutladım yerleştirdim .
Bi posta çamaşır astım.
Koltuk örtüleri örtüldü.
Toz aldım.Kullan at temizlik bezlerinden bende kullanmaya başladım orta sehpa komidinleri siliyorum iyi oluyormuş pratiklik hoşuma gitti.
Bebişi uyuturum birazdan inş.

Yaa gerçekten mi desenize bu fırsat bir daha elime geçmez. 3 yildir bizde infertilite ile uğraşıyorduk kariyerden vazgeçmiştim şimdi çocuktan vazgeçtim kariyere odaklandım bakalim neler olacak ,

Haftanin 1 gününe temizliğe ayırmıştım her hafta pazartesi detayli yapıyorum cok zor oluyor o güne kadar evim alti üstün geliyor pazartesi de cok yoruluyorum söylediğiniz gibi ara ara düzenli yapmak daha iyi olacak sanırım

Selamlar!

Sabah herkesi gönderdim biraz uzandım yuvarlandım
Kahvaltı bulaşık mutfak topladım
Çamaşır attım, kurutmaya attım
Oğlumun odasını toparladım, sildim herşeyi

Odasında çadır falan vardı onları kaldırdım
Kendi yatağımın bazasını açtım, temizledim
Bazada yeni düzen oluşturdum
Evde her bölümdeki ufak işleri yaptım
Piknik çantaları, termos çantalar vs bişeyler var onları yıkadım

Ağır işler yaptım iyiymiş gibi, oysa hala ağrı çekiyorum, bu ay çok farklı oldu nedense.
Ama yaptım yine de, boş mu durayım, başka şey yapabildiğim yok madem.
Şimdi mutfağa giriyorum akşamı düşünücem.
Sonra çocuklar gelir, yedir içir, kursa götür.
Sonra kısa bir yürüyüş oğluşla...
Akşamı ederiz inşallah

Durum bildirimi yaptım
Sizler de iyisinizdir inşallah, okuyamadım

Sevgiler yurdumun vefalı kadınları

Yaa gerçekten mi desenize bu fırsat bir daha elime geçmez. 3 yildir bizde infertilite ile uğraşıyorduk kariyerden vazgeçmiştim şimdi çocuktan vazgeçtim kariyere odaklandım bakalim neler olacak ,
Çocukla çok zor yani ben cok zorlanıyorum bakımı yemesi icmesi banyosu yatırması hepsi bi zaman bi emek istiyor suan hamile bile olsanız her vaktinizi değerlendirim derim
Hem çocuk hem kariyer olsun insallah

Ne kötü misafir geliyor temizle. Gidiyor temizle. Bi arkadaşın var misafir gidince niye temizliyorsun demişti yani en azından süpürülmez mi yenilen içilen dökülüyor ister istemez
Anam nasıl yani misafir sonrası evi temizlemiyor mu arkadaşın ? Elimden gelse dün gece temizleyecektim ama çok geç olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…