cumartesi ilk yardım sınavım vardı, çok şükür geçtim. çok heyecan yaptım ama 98 aldım .
teşekkürler penyezimtebrik ediyorum papatya ablamm çok iyi puan
Ben de gky de asılayım öğretmenlik olmazsa memurluk olur diyordum ama hiç çalışamadım orayaBende bu sene bi gazla erkenden başladık. Araya taşınmadan girdi. Sonra her derse oturuşumda benim kız uyandı uyumadı yanında istedi bende bıraktım. Senin işin daha zor alan vs var. Ben sadece memurluk için gircem.
Kız vileda sesini nasıl duydun maşallahÜst komşum var ya bütün evi sildi ha ben uyurken arada hep uyandığım için tel falan o dönen viledanın sesini hep duydum tır tır
Aynen öyleHEle wc ler kullanılıp abdest alındıysa sil baştan.
Hele de evde yer tuvaleti varsa
Tam üstümde tır tır dönenler ses yapıyo baya bizde duvar yok mukavva katlar arasıKız vileda sesini nasıl duydun maşallah
Tebriklergünaydın, bende sabahtan beri okumaya çalışıyorum. atladım birazını cumadan beri giremedim. cumartesi ilk yardım sınavım vardı, çok şükür geçtim. çok heyecan yaptım ama 98 aldım .
teşekkürler canımTebrikler
Yaa gerçekten midersten geri kalan zamanlarında yapabilirsin yapabildigin kadar esin anlayisliysa zorluk cekmezsin
Ben suan daha önce çalışmadığıma cok pismanim küçük cocukla cok zor haftada 1 saat baksam bile şükrediyorum öyle diyim
Haftanin 1 gününe temizliğe ayırmıştım her hafta pazartesi detayli yapıyorum cok zor oluyor o güne kadar evim alti üstün geliyor pazartesi de cok yoruluyorum söylediğiniz gibi ara ara düzenli yapmak daha iyi olacak sanırımÇocuk yoksa bence çok rahat çalışabilirsiniz. Ev işlerini her ders arasında bölerek yapabilirsiniz ya da sabahtan halledip derse oturabilirsiniz. Bir de ufak tefek de olsa hiçbir işi biriktirmezseniz çok vakit almaz zaten işler. Benim oğlum var 4 yaşında gündüz 1 saat anca bakabiliyorum bazen o da olmuyor. Sabah o uyanmadan kalkıp bakıyorum 1 2 saat kadar akşam da uyuduktan sonra 1 saat.
Ben de çok pişmanım sweet ona. Şimdi sene başından beri ipin ucunu bırakmamaya çalışıyorum ama olmuyor. Sadece alana bakabiliyorum hala onda bile gerideyim. Gky eğitim hiç bakmadım daha nerdeyse bu da umutsuzlaştırıyor
ağladığı zaman tamm tamm çalışmayacam diyorum sakinleşiyorAy valla bilmiyorumders çalışmayı bıraktığımdan beri uyandığı nadir düşün
Çocukla çok zor yani ben cok zorlanıyorum bakımı yemesi icmesi banyosu yatırması hepsi bi zaman bi emek istiyor suan hamile bile olsanız her vaktinizi değerlendirim derimYaa gerçekten midesenize bu fırsat bir daha elime geçmez. 3 yildir bizde infertilite ile uğraşıyorduk kariyerden vazgeçmiştim şimdi çocuktan vazgeçtim kariyere odaklandım bakalim neler olacak ,
Ahahahahağladığı zaman tamm tamm çalışmayacam diyorum sakinleşiyor
Anam nasıl yani misafir sonrası evi temizlemiyor mu arkadaşın ? Elimden gelse dün gece temizleyecektim ama çok geç olmuştuNe kötü misafir geliyor temizle. Gidiyor temizle. Bi arkadaşın var misafir gidince niye temizliyorsun demiştiyani en azından süpürülmez mi yenilen içilen dökülüyor ister istemez
Nasıl siz duymuyor musunuz? Işıgı açarken bastığı priz sesini bile duyuyoruz bizKız vileda sesini nasıl duydun maşallah