Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

ayyyy analizzzzz sınıfınızda çalışkan biri vardır muhakkak onlardan yardım alsan tatlım bilen biri ile çalışmak iyi olur

Sınıftaki en çalışkan insan benim Derse gidiyorum dersten sonra hemen yurda geri dönüyorum psikolojim bozuk bildiğim her şeyi unuttum Depresyona girmek üzereyim

Sınıftaki en çalışkan insan benim Derse gidiyorum dersten sonra hemen yurda geri dönüyorum psikolojim bozuk bildiğim her şeyi unuttum Depresyona girmek üzereyim
ayyy canım ozaman sen çalışçan anlıcan anlamayanlarada yardım edecen yoksa arkadaşlarını da yazık vallacanını sıkma rahatla okul bitince o stresler neymiş diceksin,,takıldığın yerleri hocalarına sor proflar doçentler biraz gıcık olabilir (bizimkiler gıcıktı)ama en azından araştırma görevlileri dersinize giren uygulamacınız varmı,ondan yardım isteyebilirsin...yaparsın canını sıkma rahat ol kendine güven

Öyle yapıyorum zaten ama arkadaşlarıma anlatmayacağım bundan sonra...
Bir tane arkadaşım var erkek arkadaşıyla buluşmak için hep dersleri eker ben de hep ona anlatırım sonra o bana çok yakın not alır kendimi salak gibi hissediyorum onun yüzünden...
Şimdi de benim notlarım biraz kötü geldi ilk vizelerde 2. vizelere benimle çalışmıyor ne hikmetse çözemedim...

Soyut matematik vizesi geçsin de uygulama hocamızın yanına gideceğim:26:

Aramızda bir tane anne var en başta o olmak üzere burdan bütün annelerin anneler gününü kutlarım:81:

heey :)
dün gelip yazamadım ama fena geçmedi dünüm.

şimdi de sütüm olmadığı için yoğurt yiyorum. bugüne başladık bakalım.

Dün kimse yoktu ya dedim herkes bizi bırakıp kaçtı herhalde

İyi yapmışsın canım uykun gelmez değil mi yoğurtla

anne olanları ve gelecegin anne adaylarının anneler gününü kutlarım

kahvaltımı biraz önce tamamladım
1.5 dilim kızarmış çavdar ekmeği
biraz peynir ve yeşillik
hepinize iyi günler kızlar bugun misafir var uğrayamayabilirim

Dün kimse yoktu zaten, bugün de biz mi uğramasak twilight diyecektim ki sen zaten uğrayamayacakmışsın

Dün kimse yoktu ya dedim herkes bizi bırakıp kaçtı herhalde

İyi yapmışsın canım uykun gelmez değil mi yoğurtla

dün dışarıda olduğum için uğrayamadım.
yoksa benim bir yere gitmeye niyetim yok buradan :)

ya zaten çok geç yattım ve erkenden kalktım.
karnım acıktı mecburen yedim yoğurdu. ve az önce de haşlanmış tavuk yedim bir parça.
dışarı çıkıp alışveriş yapmam lazım. üşeniyorum da

ya kendimi zor tuttum bir şeyler almamak için.
ama bütün arkadaşlarıma da söyledim. bir şey almak istersem bana engel olun diye.
en az 4 kilo verince ödül vereceğim kendime ve bir şey alacağım.
o yüzden gaza geldim çok :18:

bir de dün annemler gitti. yani bir süre yalnızım. o yüzden gidip diyetime uygun bir şeyler almam lazım. iyi değerlendirmeliyim bu yalnızlığı. çünkü annem güzel güzel yemekler yapınca dayanamıyordum.

o yüzden neler alayım sizce marketten :)
akıl verin bana :))

Alma yeni birşeyler sonra bolarıcak bak 1 aya kalmadan

Yeşil sebzelerden al bence az yağlı yemekler yaparsın kendin için ya da daha doyurucu olabilir düşüncesiyle tavuk, balık, et çeşitleri alabilirsin

Patates, havuç ve bezelye alma onları olabildiğince az tüket pilav makarna reyonlarından uzak dur bir süre

ya zaten ne varsa al götür dedim anneme :)
o yüzden sebze falan yok evimde. o yüzden o şeylerden de almayayım bari.

ay hemen vermek istiyorum kiloLARımı

Off Of kimse olmayınca buralarda dolanasım kalmadı

Sabah süt içtim..
Öğlen İglonun altın balığından yedim 5 tane içinde balık nerdeydi onu göremedim:44:
Birazcık taze fasulyem kalmış onu yedim birazdan yoğurt yiyeceğim
Akşam da 1 avucumdan küçük bir muz yiyeceğim

Bugün ki kaçamaklarım biraz beyaz leblebi biraz kuru üzüm(toplamı 1 avuç etmez)
1 tane küçük kuru incir...

Soda içtim bir de..

Ne kadar keyifsizim... 2 haftadır hiç çikolata yemedim ki seratonin hormonum artsın..
Bir de sınavlar var tabi

Son düzenleme:
slm kizlar. bende yeni uyandim hava cok sicak disariyada cikamadim aksam nasil uyacaz simdi onu dusunmeye basladim. cok sicak oldugu icin bir bardak visne suyu ictim zarari olur mu

sabah
normal kahvaltimi yaptim
ogle
brokoli ve taze fasulye haslayip yedim

aksam
daha ac degilim yogurt ve meyveyle kapatirim bugunu

Son düzenleme:

evet kalabalık değiliz :/

ama yine de güzel bence.

bu arada ben sabahtan sonra yarım bardak süt içtim
ve şimdi tavuk köftesi, ayran hüpletiyorum :)
bugünlük bir de kuru meyve yerim belki :))

Son düzenleme:
1 Haftası dolan yok mu aramızda?

Çilem günü kötü geçirmemişsin bir şey olmaz vişne suyundan

Dün kimse yoktu zaten, bugün de biz mi uğramasak twilight diyecektim ki sen zaten uğrayamayacakmışsın
evet bugün uğrayamadım,misafir vardı ve bugün pilav yedim öğlen annem tavuklu falan yapmıştı herkes yerken yememezlik yapamadım bide ayran içtim..
akşammm ne yediğimi söylesem mii kii kızmazsanızz
ipucu verim dondurma ama hangi dondurma diceksiniz pek masum olmayanından:78::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…