Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

veee dün gelemedim yine.
ama şimdi geldim ve bomba bir kaçamağım var bir tane.
hemen söyleyeceğim.
dünüm fena değildi.
hatta dün sabah tartıldım da sanki az biraz değişmiş. reglim başlamamasına rağmen hem de :)
şimdi de bomba bir haberim var.

ben dün waffle yedim.

neyse :18:

bugüne de bir bardak sütle başlıyorum.
gerisine çok dikkat edeceğim bugün.
bol yeşilçay ve form çaylarıyla. çünkü yediklerim nereye gidiyor bilmiyorum.

ya niye burada kimse kalmadı ya. iyice gitti millet.

Son düzenleme:
Küseceğim artık hepinize hiç biriniz gelmiyorsunuz artık buralara bıraktınız mı yoksa diyetlerinizi:44:

Gözdecim waffle mııııııı:26: Kaçamak yapabileceğini düşünmüştüm ama bu kadar büyük olmasını beklemiyordum:26: Ceza vermek lazım sana

selam kızlar ben geldimm bugün bi arkadaş kahvaltıya çagırdı..döktürmüşte döktürmüş
üff bida kadın otrmalarına gitmicem yaaa insan yiyo genede
neyse

sabah 12.00

peynir ,domates yarım parça mercimklli börek yarım parça peynirli börek 2yemek kaşıgı kuskus salatası 1 tane baklava

ögle

hiçbişey

akşam 18.00

1 kase çilek

ve günü kapattımm..

bu hafta pek tartılmayı düşünmüyorum aslında belki pazar sabah tartılabilirim bırak 2 3 kiloyu inşallah 1 kg verebilirim yaa
bari 78 olimm:84:

evet ceza lazım bana ne yapsam :/

ve yediklerimi yazayım.

sabah
* 1 bardak süt

öğle
* 1 yumurta
* ızgara ekmeksiz tavuk köftesi
* 1 bardak ayran

akşam
* 1 dilim ekmek
* 1 domates
* 1 kibrit kutusu kadar falan peynir

bu kadar.
gece belki kuru meyve.
:44:

Yeşil çayı bilmiyorum hiç de sevmiyorum içmiyorum da:26:
Ama akşam kuru meyve yersen geçirir yani benim geçiriyordu:26:
Ama kuru meyveyi de çok fazla yememek gerekiyormuş:26:

Hmm bilmiyorum arkadaşım sürekli içiyordu bir iki kere denedim ama ı ıh sevemedim:97:

Ben kuru üzüm ve kuru kayısı için çok abartmamak gerek diye okumuştum canım burda sizlerden biri kuru hurmanın kalorisinin çok az olduğunu söylemişti hanginiz hatırlamıyorum ama acaba glisemik indeksi nedir acaba bu kuru hurmanın:44:

Yani çok yense bir sorun olur mu bilmiyorum

bilmiyorum ki.
her gün yemiyorum zaten.
canım tatlı istediğinde :)

slm kizlar dun gelemedim kusura bakmayin.yorgundum pc acacak halim yoktu.dun tartildim 1 kilo vermisim 51 kilo gordum tartida cok sevindim ama bugun sbahda tartildim gene 51 hic vermemisim ki dun aksam sadece yogurt yedim 2 badem ve cok az cilek yedim.bu hafta daha zor olacak
bugun yediklerime gelirsek

sabah
bir dilim ekmek arasina yarim krem peynir surdum 20 kalori yapiyor yarisi
ogle
salata
hazir corbanin yarisi bir bardak

aksam 3 kasik yogurt ve cok az nesfsit yedim

annem manti yapmisti sadece 3 tane kucuk attim agzima ondanda bisey olmaz herhalde
birazdan 2 yeni dunya yerim
2 lt su ictim

dunde boyleydi ama hic verememisim neyse:26:

Çilemcim kilon az olduğu için kilo vermen çok hızlı olmayabilir sabret:44:

Gözdecim sende böyle devam et bakalım en azından ayın 24 üne kadar sabret dolunaydan sonraki 1 hafta çok sıkıcaz demiştim en kötü ihtimal o hafta kilo vereceğine inanıyorum:26:

bi 48 i gorsem ama sabirsizim iste neyse dediginizi yapip sabredecem

@Çilem
Canım seninki biraz takıntı haline getirilmiş bir kilo olmasın:26:
Yani sonuçta yaş ilerledikçe kemik ağırlığı artıyor :26: Bence dış görünüşünü de dikkate alarak kilo vermeye çalış 46 diyorsun ama 48 de durabilirsin bence gerçi seni görmediğim için bilemem ama tahmin yürütüyorum:44:

Son düzenleme:
ediyorum ediyorum duygusuzcuuum :))

en azından cuma günü biraz mutlu olayım :))

ama 24ünde reglim de bitmiş olur ohhh

Benim regl haftamda bende hiç kilo veremedim canım ya daha yeni yeni vermeye başladım çok fazla umursamayınca da veriyo herhalde insan:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…