Çok ayıp senin bu yaptığın
haklısın vallaa,onun için napıyorum yarın sabah yürüyüşe gidiyorum sonra annemle çarşıya gidecegizz bol kalori yakabilirimmm,yediğimi de dikkat edersem affettiririm dimi kendimi:78:
Söylediklerini yap gel bakarız kızlarla bir masaya yatırırız senin dondurma kaçamağını
tamam hocam ozaman ben şimdi uyuyim yarın akşammm konuşalım:80::78:
ben 2 kilo vermiş olmak istiyorum ya
Umarım verirsin ben senden daha çok sevineceğim inan buna
evet evet çikolataaaaaaaa
ya yarın dışarı çıkacağım ben kaçamak hemde fazlasıyla yapmaktan çok korkuyorum ya:44:
tasası tuttu şimdiden.
Gözde bana bak bu haftada kilo vermediysen bize söylemediğin kaçamaklar yaptığından şüphelenicem
Şaka yapıyorum tabiki de ama az önce bir konuda okudum 'kilonun demir atması' tabirini kullanmış bir arkadaş çok hoşuma gittiBu kiloya demir attın ilerde zayıfladığında tekrar abur cuburu abartırsan bu kiloya geldiğinde durucaksın bir süre bu kilonun üzerine çıkamayacaksın demek bu
Şimdi hepinize önerim şu evet ne yapıyoruz:
10 15 dakika kadar hızlı hızlı ip atlıyoruz...
İp yok diyorsanız elinizde ip varmış gibi hayal ederek hızlı hızlı ip atlıyorsunuz
Kimse karşıma geçipte ben yapmadım demeyecek döverim heeeee
Bu ne demek evet? Çocukluğumuza dönüyoruz hopluyoruz zıplıyoruz
İp atlamak yerine göbek atmayı seven varsa açıyor müziği yarım saat durmadan göbek atıyor
SESİM DUYULUYOR DEĞİL Mİ?
Bir de bu sabah tartıya çıktım reglim yine erken bitti 2 gün sonra pat kesildi...
Sanırım biraz kilo vermişim ama kesin ne kadar verdiğimi cuma günü söyleyeceğim kızlar gün içinde neler yediğinizi yazmaya devam edin ve dürüst olun ki kilo veremeyen olursa neden kilo veremediğinizi beraber araştıralım yardımcı olalım
Ben sabah süt içtim ders arasında da dediğim gibi bir parça bitter çikolata yedim zevk vermediği için gerisini yemek istemedim
Öğlen bezelye yemeğimden yiyeceğim aslında bezelye önerilmiyor ama diyete başlamadan önce almıştım malesef yapmak zorundaydım zaten genel olarak az yediğim ve diyete alışkın olduğumdan çok fazla kaçırmadığım için kendi açımdan bir sorun görmüyorum sizde çok seviyorsanız eğer, hiç kaçırmadığınız günlerde 4 kaşık falan yiyebilirsiniz(yemek kaşığıyla)
Bugün yine keyifsizim çikolata yediğime göre keyifsizliğimin sebebi başka bir şey olsa gerek çözemedim...:44:
2 senedir üniversitedeyim kiminle arkadaş olduysam hep çıkar amaçlı arkadaşlıklar kurduklarını gördüm şimdi de derslere gelmediği için hep benim anlattığım ve bana yakın notlar alan bir arkadaşım yüzünden keyifsizim galiba..
İlk vizelerim kötü gelince (işlem hataları ve dikkatsizlik yüzünden) 2. vizelere beraber çalışacaktık bu sefer o bana anlatacaktı ne hikmetse kaç seferdir ya otobüsü kaçırıyor ya annesi evde olmuyor falan ekiyor yani kısaca...
Bilinçli veya bilinçsiz benim kendimi kullanılmış hissetmeme sebep oluyor.. Acaba ben mi çok alınganım gerçekten geçerli sebepleri olduğu için mi çalışamadık beraber bilmiyorum off...
Sadece dertleşmek istedim kusura bakmayın kızlar konuyu dağıttım...
Gözde bana bak bu haftada kilo vermediysen bize söylemediğin kaçamaklar yaptığından şüphelenicem
Şaka yapıyorum tabiki de ama az önce bir konuda okudum 'kilonun demir atması' tabirini kullanmış bir arkadaş çok hoşuma gittiBu kiloya demir attın ilerde zayıfladığında tekrar abur cuburu abartırsan bu kiloya geldiğinde durucaksın bir süre bu kilonun üzerine çıkamayacaksın demek bu
Şimdi hepinize önerim şu evet ne yapıyoruz:
10 15 dakika kadar hızlı hızlı ip atlıyoruz...
İp yok diyorsanız elinizde ip varmış gibi hayal ederek hızlı hızlı ip atlıyorsunuz
Kimse karşıma geçipte ben yapmadım demeyecek döverim heeeee
Bu ne demek evet? Çocukluğumuza dönüyoruz hopluyoruz zıplıyoruz
İp atlamak yerine göbek atmayı seven varsa açıyor müziği yarım saat durmadan göbek atıyor
SESİM DUYULUYOR DEĞİL Mİ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?