olmazmı canım olur tabi tost makinasında iyi filir,bende canım sucuk falan isterse tost makinasında yapyorum afiyet olsun tatlımOda arkadaşımın canı yumurta istemiş eh yanında da annemin gönderdiği sigara börekleri küflenmeden yiyelim dedik ikimizde diyette olunca kızartmak istemedik tost makinasında pişirdik olmaz mı yani
merhaba kızlarrr ohhh maşalllah kahvaltıları götürmüşsünüz
bende sabah geç kalktım :1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
üstüne peynir sürdüm
1 tane haşlanmış yumurta ve şekersiz çay
öğlen yoğurtlu çorba var ama daha yemeyi düşünmüyorum acıkmadım
nehircim akşam sadece yoğurdunu ye tatlım bence
ay akşama tavuk yapıyor annem :26:nehir duyguya katılıyorum cevizini balığını eksik etme tatlım gerçi sen bayağı araştırmıssındır
Sağol canım
Aranızda Aycangülün dolunayla ilgili konusunu takip eden varsa bilir ayın 17 sine kadar diyetlerden çok fazla yarar sağlayamayacakmışız
Ayın 17 sine kadar kendinizi diyetinize iyi alıştırın 17 sinden sonra öyle sıkı bir diyet yapacağız ki 1 hafta boyunca hepimiz çok güzel kilo vereceğizŞimdiden psikolojilerinizi de hazırlayın
Ayy çilem güldürdün beni yerim yani yiyebilir miyim demen çok komik geldi bir anda
Geç uyurum diyorsan ye bari ama abartma :76:
Bir önceki sayfayı okuduysan ayın 17 sine kadar diyetlerimiz rölantide devam edecek yani koruma programı gibi hee kilo veren verir vermeyeceksiniz demiyorum
ama 17 sinden sonra çok sıkacağız 1 hafta o yüzden şimdiden kendinizi psikolojinizi hazırlayın
Yok aynı diyetlerimizi yapacağız ama küçük kaçamakları yapmayacağız diyetlerimize tam uyacağız
Dolunayı bekliyoruz canım dolunay 17 sindeymiş dolunayla beraber küçülmeye başlayacağız hazır küçülmeye başlamışken diyetlerimizi sıkarak daha fazla küçülme sağlayabileceğimizi düşünüyorum
Peki canım ama dolunay zamanında sıkabilmek için şimdi kendini çok fazla zorlama yoksa o zaman bırakıverirsin sıkılıp
Neyse ben çıkayım hala ders çalışcam
ayyyy analizzzzzHiç bir grafiği çizemiyorum yardım.. Çizdiğim grafikler üzerinde integral işlemi yapamıyorum yardım..
Kalacağım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?