• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

merhaba kızlarrr ohhh maşalllah kahvaltıları götürmüşsünüz:9:
bende sabah geç kalktım :1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
üstüne peynir sürdüm
1 tane haşlanmış yumurta ve şekersiz çay
öğlen yoğurtlu çorba var ama daha yemeyi düşünmüyorum acıkmadım

nehircim akşam sadece yoğurdunu ye tatlım bence

Oda arkadaşımın canı yumurta istemiş eh yanında da annemin gönderdiği sigara börekleri küflenmeden yiyelim dedik ikimizde diyette olunca kızartmak istemedik tost makinasında pişirdik olmaz mı yani:1:

nehir duyguya katılıyorum cevizini balığını eksik etme tatlım gerçi sen bayağı araştırmıssındır:49:

Oda arkadaşımın canı yumurta istemiş eh yanında da annemin gönderdiği sigara börekleri küflenmeden yiyelim dedik ikimizde diyette olunca kızartmak istemedik tost makinasında pişirdik olmaz mı yani:1:
olmazmı canım olur tabi tost makinasında iyi filir,bende canım sucuk falan isterse tost makinasında yapyorum afiyet olsun tatlım

Sağol canım:56:

Aranızda Aycangülün dolunayla ilgili konusunu takip eden varsa bilir ayın 17 sine kadar diyetlerden çok fazla yarar sağlayamayacakmışız:47:
Ayın 17 sine kadar kendinizi diyetinize iyi alıştırın 17 sinden sonra öyle sıkı bir diyet yapacağız ki 1 hafta boyunca hepimiz çok güzel kilo vereceğiz:23: Şimdiden psikolojilerinizi de hazırlayın :23:

Son düzenleme:
merhaba kızlarrr ohhh maşalllah kahvaltıları götürmüşsünüz:9:
bende sabah geç kalktım :1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
üstüne peynir sürdüm
1 tane haşlanmış yumurta ve şekersiz çay
öğlen yoğurtlu çorba var ama daha yemeyi düşünmüyorum acıkmadım

nehircim akşam sadece yoğurdunu ye tatlım bence

nehir duyguya katılıyorum cevizini balığını eksik etme tatlım gerçi sen bayağı araştırmıssındır:49:
ay akşama tavuk yapıyor annem :26:
şimdi yemessemde üzülürler bende bi parça yagsız tarafından tavuk yerim o zman yanında pilav falan ekmek yemem az bi salata yerim olurmuki:44:
bu arada yiyorum canım ceviz falan dikkat ediyorum o bekimde sütüm süper geliyor bi sorun yok maşalllah zaten bi kaç gün sonra bebişime ek gıdaya başlıcam 6. ayı bitiyor teyzesi :9:

Sağol canım:56:

Aranızda Aycangülün dolunayla ilgili konusunu takip eden varsa bilir ayın 17 sine kadar diyetlerden çok fazla yarar sağlayamayacakmışız:47:
Ayın 17 sine kadar kendinizi diyetinize iyi alıştırın 17 sinden sonra öyle sıkı bir diyet yapacağız ki 1 hafta boyunca hepimiz çok güzel kilo vereceğiz:23: Şimdiden psikolojilerinizi de hazırlayın :23:

o konu neerde canım ben bulamadım link atarmısın şimdi canım 17sinden sora hızlı kilomu verebilcekmişiz iyi iyi o zman:64:

Nehircim konunun biri saç bakımıyla ilgili birisi de istenmeyen tüylerle alakalı ama aralarda böyle notlar düşüyor Aycangül sağolsun:1:

Oh maşallah bol bol gelsin sütün:56: nazar değmesin bak süte çok nazar değer diye bilirim ben öyle her yerde söyleme herkes iyi niyetli değil:50:
Ek gıdaya başla bebeğin kilo alsın sen kilo ver inşallah değiş tokuş yapın:9:

Pilav yersen ekmek yeme zaten canım ikisi eş değer şeyler abartmadan yiyebilirsin yoksa annende üzülür senin içinde donatıyordur o belki yemekleri öyle:56:

slm kizlar nasilsiniz dun yazamadim erken uyudum ama hic kacamak yapmadim. bugun evdeyim iyi gidiyor simdiye kadar

bugun normal kahvaltimi yaptim
bir dilim ekmek
cok az kasar yedim
az yagli kkutusu kadar peynir
1 zeytin

ogle birazdan iki biber dolmasi bir tane patlicani yerim

aksamda yogurt yerim sade

cunku gece gec uyurum film keyfi yapacamda bol bol meyve yerim yani yiyebilir miyim:52:

Ayy çilem güldürdün beni yerim yani yiyebilir miyim demen çok komik geldi bir anda:1::1:

Geç uyurum diyorsan ye bari ama abartma :76:

Bir önceki sayfayı okuduysan ayın 17 sine kadar diyetlerimiz rölantide devam edecek yani koruma programı gibi hee kilo veren verir vermeyeceksiniz demiyorum:9:

ama 17 sinden sonra çok sıkacağız 1 hafta o yüzden şimdiden kendinizi psikolojinizi hazırlayın:23:

Ayy çilem güldürdün beni yerim yani yiyebilir miyim demen çok komik geldi bir anda:1::1:

Geç uyurum diyorsan ye bari ama abartma :76:

Bir önceki sayfayı okuduysan ayın 17 sine kadar diyetlerimiz rölantide devam edecek yani koruma programı gibi hee kilo veren verir vermeyeceksiniz demiyorum:9:

ama 17 sinden sonra çok sıkacağız 1 hafta o yüzden şimdiden kendinizi psikolojinizi hazırlayın:23:

:1: tmm yerim abartmadan. sikacaz derken yani ayni bu program mi olacak yoksa diyeti degistirecek miyiz 17 i gec daha erkene alsak :46:

Son düzenleme:
Yok aynı diyetlerimizi yapacağız ama küçük kaçamakları yapmayacağız diyetlerimize tam uyacağız:46:

Dolunayı bekliyoruz canım dolunay 17 sindeymiş dolunayla beraber küçülmeye başlayacağız hazır küçülmeye başlamışken diyetlerimizi sıkarak daha fazla küçülme sağlayabileceğimizi düşünüyorum:1:

Yok aynı diyetlerimizi yapacağız ama küçük kaçamakları yapmayacağız diyetlerimize tam uyacağız:46:

Dolunayı bekliyoruz canım dolunay 17 sindeymiş dolunayla beraber küçülmeye başlayacağız hazır küçülmeye başlamışken diyetlerimizi sıkarak daha fazla küçülme sağlayabileceğimizi düşünüyorum:1:

tmm hadi bakalim dolunay zaten ptesinden sonra daha bi siki yapmaya calisacam hem alistirma olur benim icin,

Peki canım ama dolunay zamanında sıkabilmek için şimdi kendini çok fazla zorlama yoksa o zaman bırakıverirsin sıkılıp:1:

Neyse ben çıkayım hala ders çalışcam:1:

Peki canım ama dolunay zamanında sıkabilmek için şimdi kendini çok fazla zorlama yoksa o zaman bırakıverirsin sıkılıp:1:

Neyse ben çıkayım hala ders çalışcam:1:

tmm cnm bende cikacam kedimi yakalamaya calisacam baskasina verecemde hamile kalmis annem bagirip cagiriyorda. sanada ii calismalar :71:

Hiç bir grafiği çizemiyorum yardım.. Çizdiğim grafikler üzerinde integral işlemi yapamıyorum yardım..
Kalacağım galiba :5:

Back