bende anlamadım valla nasıl evlendigimi ama aşk işte naparsınAyy ciddi misin ben de acaba yaşın büyük mü isminle hitap ederek ayıp mı ediyorum diye düşünüyordum desene gençlerin buluşma yeri oldu burası
Ben 20 yaşındayım ve kendimi daha çok küçük hissediyorum nasıl evlendin yaa
Erkek arkadaşım hadi gel evlenelim diyor şakasına, manyak mısın der gibi bakıyorum çocuğa yazık ya
Ben okuyorum bu arada
inşlallah canım ahh ahhHiç öyle düşünme ben de 79 kiloydum bak şimdi 65ten aşağıya inmeyi hayal ediyorum sıkma canını
duygusuzum
evet aslında bir süredir aynı kilo civarındayım.
en son 2-3 kilo verdim. o da isteyerek değil uzun süren gribim yüzündendi.
sonra aldım aynı kiloyu sanırım çabuk verdiğim için oldu. sonra 5 günde 5 kilo diyetini yapmıştım. çok fazla vermedim o diyetle.
yani bu kiloda takılı kaldım dediğin gibi
neyse yine de devam :))
umutluyum ben bu diyetten.
nehirciiim :)
ben 22 yaşındayım. istanbulda yaşıyorum ve öğrenciyim :)
tatlım ben matematik bölümünü bitirdim geçen sene formasyon aldım ,bu ay 30000 bin öğretmen ataması olcak onu bekliyorum..sen hangi bölüm okuyosunTamam senin dediğin gibi olsun alınmayın gaza gelin diye öyle yazıyorum demiştim..
Twilight ne ataması canım:26:
Gzd tam gaz devam durmak yok
yok yok ifadelerimi koymayı unuttum bişiye bakıyodum kusura bakma
ama sen de çok az yiyosun ya.
sonra nolucak biliyo musun? kilo vericeksin,sonra sabahları 2 dilim ekmek yiceksin mesela,öğlen 1 dilim.
canın çekicek biraz çikolata yiceksin
hiç yemediğin için uzun zaman,hemen kiloya dönüşücek
Ekime kadar diyetime çok sıkı uymuştum kasımda diyeti bir bıraktım ama canımın istediği her şeyi yiyordumTabi midem küçülmüş mesela bisküvi mi yiyorum akşama bir şey yiyemiyordum Nisana kadar kilo almadım tatlı krizlerim artmaya başladı ama zamanla
Nisan da 1 haftasonu erkek arkadaşım geldi diğer haftasonu eve gittim bir geldim 4 kilo almışımo zamana kadar hiç almamıştım canım:44:
tatlım ben matematik bölümünü bitirdim geçen sene formasyon aldım ,bu ay 30000 bin öğretmen ataması olcak onu bekliyorum..sen hangi bölüm okuyosun
saol canım yaa kısmet işte... ben 84.5 kiloyla başladım 3 hafta önce şimdide 78.7 geldim sabahne güzel genç evlenmisin canım bende isterdim ama şartlar işte..tatlım tebrik ederim kaç kiloyla başlamıştın unuttum geçmiş sayfalara da bakmadım
Nehir bu arada bebeğin çok şanslı olacak benim annem de ben doğduğumda 21 yaşındaymış şimdi gencecik bir annem var yaşını da göstermiyor kardeş sanıyorlar bizi
ben ondan çok korkuyorum şimdi temmuza kadar çok çok dikkat edicem,sonra daha geniş beslenince kilo alırsam yazık olucak gerçekten ya..
Canım mide küçülünce zaten çok fazla yiyemiyor insan ki yese bile 1 kilo alınca o 1 kiloyu vermek daha kolay oluyo 2 günde veriliyor sonuçta temmuzda 5 10 kilo birden almazsın merak etme:26:
aaaa öylemi sevindimTesadüfün böylesi meslektaşım ben de matematik bölümü okuyorum
:
seni şuan o kadar iyi anlıyorum başlarken hedefler çok farklı oluyordu..ama bitirmiş biri olup şuan düşüncelerimi sorarsan eğer daha kolay bir bölüm okurdum ve iş imkanı daha garanti olan..
olurda ilerde devleti düşünecek olursan 2.5 ortalamaya dikkat et tatlım formasyona yeni şartlar getirdiler malum..bide öğretmenlik dışında memur olma hakkın var ama matematikçi kadrosu çok az bu sene gördüm ki işletme mezunlarına daha çok kadro veriyorlar...bankalara gelince devlet bankası olan ziraat ve vakıfbank bizi almıyorlarrr neymiş bırakıp devlet kurumlarına geçıyormuşuzkpss den bir çok bölümden yüksek alıyoruz ama yüksek puanlar ellerimizde patlıyor..ahhh ahhh neyse tatlım içimi dktüm biraz
Kahvaltıda keyif yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?