• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

Elma yiyince acıkıyorum ben ya sevmiyorum elmayı:1:
Aslında çok kasmıyorum ama ne bileyim pizza yiyince:1:

Bu arada haftada bir kere işaret ve orta parmağınızı birleştirdiğinizde oluşan büyüklük kadar bitter çikolata yiyebilirmişsiniz:1: ama kendi parmağınızla eşinizin sevgilinizin yada babanızın parmağıyla değil:1:

Elma yiyince acıkıyorum ben ya sevmiyorum elmayı:1:
Aslında çok kasmıyorum ama ne bileyim pizza yiyince:1:

Bu arada haftada bir kere işaret ve orta parmağınızı birleştirdiğinizde oluşan büyüklük kadar bitter çikolata yiyebilirmişsiniz:1: ama kendi parmağınızla eşinizin sevgilinizin yada babanızın parmağıyla değil:1:

ben şey yiyorum bak
eti'nin çikolata keyfi oluyor ya ince uzun.40 gr'lık
onun yarısını yiyorum.
170 kalori baya uzun
yarısını yiyorum
85 kalori çok da değil bence.

NE niyetine yediğine bağlı akşam meyvemden vazgeçtim diyerek yiyorsan bir şey olmaz ama akşamda meyve yiyeceğim diyorsan bilemiyorum:1:

ya kızla bende 1 haftadır yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum fakat benim sorunum ekmek öyle çok ekmek yiyorumki yaptığım diyet işe yaramıyo gibi :2:

ya kızla bende 1 haftadır yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum fakat benim sorunum ekmek öyle çok ekmek yiyorumki yaptığım diyet işe yaramıyo gibi :2:

Ekmek ve türevlerinden vazgeçmezsen kilo vermen çok zor olur gibi geliyor bana:26:

O zaman sorun yok dolunaycım :24: Afiyet olsun:1:

selam kızlar açlık durumlarınız nasıl bakalım
benim canım acaip derecede fast food falan istiyor:84:
ama nefsime sahip çıkacagımm:85:
bugün yediklerimi yazayım size

sabah 10.00:
1 bardak süt

ögle 14.00
salata ;marul,1 kibrit kutusu beyaz peynir,azıcık köz biber,2 tane zeytin,yarım sagan,3 tane çarliston biber,kuru nane azıcık tuz 1 yemek kaşıgı yag ve yarım limondan oluşuyordu..
yanındada 1 dilim kızartılmış tam bugday ekmegi

15.00:
canım acaip tatlı istedi bi kare çikolata yedim dahada yicektimki zor tutttum kendmi onun yerine bi tanede hurma yedim(kalorisi çok düşüktür)

18.00:
1 kase yogurt içine 5 tane çilek dogradım azıcıkta tarçın attım afiyetle yedim:56:

bugünlükte yeme faslını kapatmış oldum:nazar:

saat 21.00 gibi bitki çayımı içicem bide:7:

valla güzel menü tebrıkler ben yedıgımı yazmayayım kendıme kızdım sımdı.Allah kolaylık versın konunu takıp edıcem:)

birşey sorucam benim canım sosis çekti de.salçalı yemek tarzı bişi yapıyor annem müthiş oluyor.100 gramında 295 kalori varmış ama 100 gramı ne kadar,kaç sosise eşit bilen var mıı

selam kızlar açlık durumlarınız nasıl bakalım
benim canım acaip derecede fast food falan istiyor:84:
ama nefsime sahip çıkacagımm:85:
bugün yediklerimi yazayım size

sabah 10.00:
1 bardak süt

ögle 14.00
salata ;marul,1 kibrit kutusu beyaz peynir,azıcık köz biber,2 tane zeytin,yarım sagan,3 tane çarliston biber,kuru nane azıcık tuz 1 yemek kaşıgı yag ve yarım limondan oluşuyordu..
yanındada 1 dilim kızartılmış tam bugday ekmegi

15.00:
canım acaip tatlı istedi bi kare çikolata yedim dahada yicektimki zor tutttum kendmi onun yerine bi tanede hurma yedim(kalorisi çok düşüktür)

18.00:
1 kase yogurt içine 5 tane çilek dogradım azıcıkta tarçın attım afiyetle yedim:56:

bugünlükte yeme faslını kapatmış oldum:nazar:

saat 21.00 gibi bitki çayımı içicem bide:7:

benim de canım çok fazla çikolata istedi ama iyiki evde yoktu :)

senin yediklerini ben gayet iyi buldum. :))

bir de ben yazayım bakayım yediklerimi. gözüme çok gözükecek mi :18:

sabah
* 2 dilim kepek ekmeği.
* 2 domates.
* biraz peynir.
* şekersiz çay.

öğle
* yağsız salata.
* çorba.
* 1 kibrit kutusu kadar vardı sanırım peynir.

akşam
* şimdi kuru meyve(hurma) ve papatya çayımı içiyorum.

umarım acıkmam:44:

Nehircim tam neeeee 1 yemek kaşığı yağ mııı diyecektim ki yanında yemek yemediğini fark ettim:1:
İyi iyi salatanı beğendim canım çekti ben de yapabilirim:1:

bebishim
valla güzel menü tebrıkler ben yedıgımı yazmayayım kendıme kızdım sımdı.Allah kolaylık versın konunu takıp edıcem:)

Ayy çok güldüm:60::60: Sen de katıl bize canım birbirimize destek olarak verelim şu kilocuklarımızı:8:

ben bır tabak k kelocks yedım acıkırım dıye korktum cunku geceyarısına dogru aclıktan bıleklerımı yıyesım gelıyor:)

Dolunaycım öğlen yemeklerinde öğün olarak yiyebilirsin onu biliyorum kekikli falan mükemmel bir şey:1:
He şimdi yapıyor akşam yiyeceğim diyorsan bilemiyorum gününü nasıl değerlendirdiğine bağlı:1:

sabah kuru meyva yedım ,

öglen sucuk haslanmıs yumurta peynır yutu yutuverdım dılım kepek ekmegıyle

ıkındı adana kebap yedım az bır lavas ekmegıyle ıkı parmak kadar yanına bol yaglı salata yedım bardak ayran ılen

aksam kuru meyva bıtkı cayı
en sonda k kelocks yedım tatlı nıyetıne azım ettım ama bogazıma dur dıyebılsemmmmmm:)

benim de canım çok fazla çikolata istedi ama iyiki evde yoktu :)

senin yediklerini ben gayet iyi buldum. :))

bir de ben yazayım bakayım yediklerimi. gözüme çok gözükecek mi :18:

sabah
* 2 dilim kepek ekmeği.
* 2 domates.
* biraz peynir.
* şekersiz çay.

öğle
* yağsız salata.
* çorba.
* 1 kibrit kutusu kadar vardı sanırım peynir.

akşam
* şimdi kuru meyve(hurma) ve papatya çayımı içiyorum.

umarım acıkmam:44:

süper buldum tatlım süper dengelemişsin sende ama bu saatten sora bişey yememek önemli olan:3:

Nehircim tam neeeee 1 yemek kaşığı yağ mııı diyecektim ki yanında yemek yemediğini fark ettim:1:
İyi iyi salatanı beğendim canım çekti ben de yapabilirim:1:

bencede canım süper oluyor salatalar hem hafif hem lezzetli ben salatayı 0 yag ile yiyemiyorum yaa ne bilim saman gibi oluyor:31:

[/QUOTE]

Son düzenleme:
Back