Afiyet olsun dolunaycım
Aslında öğün atlamamak konusunda da haklısın ama sadece muz var küçük boy ama ne bileyim:44:
bence de atlama öğün.
ödül vermişsin zaten kendine o pizzayı. bir de cezalandırma :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun dolunaycım
Aslında öğün atlamamak konusunda da haklısın ama sadece muz var küçük boy ama ne bileyim:44:
Elma yiyince acıkıyorum ben ya sevmiyorum elmayı
Aslında çok kasmıyorum ama ne bileyim pizza yiyince
Bu arada haftada bir kere işaret ve orta parmağınızı birleştirdiğinizde oluşan büyüklük kadar bitter çikolata yiyebilirmişsiniz ama kendi parmağınızla eşinizin sevgilinizin yada babanızın parmağıyla değil
Ayy bayılıyorum ben onun sütlüsüne :84:
Ama bitter yemek lazım di mi
NE niyetine yediğine bağlı akşam meyvemden vazgeçtim diyerek yiyorsan bir şey olmaz ama akşamda meyve yiyeceğim diyorsan bilemiyorum
ya kızla bende 1 haftadır yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum fakat benim sorunum ekmek öyle çok ekmek yiyorumki yaptığım diyet işe yaramıyo gibi :2:
Ekmek ve türevlerinden vazgeçmezsen kilo vermen çok zor olur gibi geliyor bana:26:
O zaman sorun yok dolunaycım Afiyet olsun
selam kızlar açlık durumlarınız nasıl bakalım
benim canım acaip derecede fast food falan istiyor:84:
ama nefsime sahip çıkacagımm:85:
bugün yediklerimi yazayım size
sabah 10.00:
1 bardak süt
ögle 14.00
salata ;marul,1 kibrit kutusu beyaz peynir,azıcık köz biber,2 tane zeytin,yarım sagan,3 tane çarliston biber,kuru nane azıcık tuz 1 yemek kaşıgı yag ve yarım limondan oluşuyordu..
yanındada 1 dilim kızartılmış tam bugday ekmegi
15.00:
canım acaip tatlı istedi bi kare çikolata yedim dahada yicektimki zor tutttum kendmi onun yerine bi tanede hurma yedim(kalorisi çok düşüktür)
18.00:
1 kase yogurt içine 5 tane çilek dogradım azıcıkta tarçın attım afiyetle yedim
bugünlükte yeme faslını kapatmış oldum
saat 21.00 gibi bitki çayımı içicem bide
bebishim
valla güzel menü tebrıkler ben yedıgımı yazmayayım kendıme kızdım sımdı.Allah kolaylık versın konunu takıp edıcem:)
Dolunaycım öğlen yemeklerinde öğün olarak yiyebilirsin onu biliyorum kekikli falan mükemmel bir şey
He şimdi yapıyor akşam yiyeceğim diyorsan bilemiyorum gününü nasıl değerlendirdiğine bağlı
benim de canım çok fazla çikolata istedi ama iyiki evde yoktu :)
senin yediklerini ben gayet iyi buldum. :))
bir de ben yazayım bakayım yediklerimi. gözüme çok gözükecek mi :18:
sabah
* 2 dilim kepek ekmeği.
* 2 domates.
* biraz peynir.
* şekersiz çay.
öğle
* yağsız salata.
* çorba.
* 1 kibrit kutusu kadar vardı sanırım peynir.
akşam
* şimdi kuru meyve(hurma) ve papatya çayımı içiyorum.
umarım acıkmam:44:
Nehircim tam neeeee 1 yemek kaşığı yağ mııı diyecektim ki yanında yemek yemediğini fark ettim
İyi iyi salatanı beğendim canım çekti ben de yapabilirim