Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden moralin bozuldu ki canım bence gayet güzel sonuç tebrik ederimtartı bozukmuş ben 1 ay önce başlarken 64.6 mişim
tartıldım şimdi
tok karnına
adet şişkinliğiyle bi de kabızlık sorunum var..
59.4 çıktım
aman moralim bozuldu be
ben 3 haftadır yapıyorum canım 84.50 dim
2 gündürde burdaki arkadaşlarla yapıyorum biraz daha agırlaştırdım diyetimi 3 günde 1 kilo daha gitti 79 kiloyum şuanda hedefim haftada 2 veyada 1.5 kilo vermek ve 60 kiloya inmek
gzd neden tartılmıcan regl misin yoksa öyleyse tartılma ama degilsen tartıl merak ederiz
ya değilim ama az kaldı sanırım. çünkü şişmeye başladım.
o yüzden bugün form çayları içmeyi düşünüyorum.
eğer biraz azalırsa tartılacağım.
ama eğer kilo verememiş olursam moralim bozulsun istemiyordum.
o yüzden:44:
Ben de bugün süt içtim ve geçen hafta çok güzel kilo verdiğim için kendime pizza ödülü vereceğimi söylemiştim öğlen de beyaz peynirli domatesli ve zeytinli bir pizza yedim en küçük boylarından
Ama acaba akşam meyvemi yemesem mi pizzanın karşılığında? Yada umursamasam mı karar veremedim
bence yeme tatllım azda olsa dengelersin bence
neden moralin bozuldu ki canım bence gayet güzel sonuç tebrik ederim
teşekkür ederim de ne biliyim ben 62 falanım sanıyodum,diyodum 56 falan olmuşumdur.59 görünce höh dedim kendime
Canım çok sevindim senin adına gerçekten dikkat etmeye çalışıyorsun Nehircim Umarım böyle devam eder
Dolunaycım iyi değil mi ki 5 kilo vermişsin işte canım daha ne istiyorsun:44:
doğru ama ne biliyim 5'li rakamlara anca geldim ama mutluyum umutluyum
neden moralin bozuldu ki canım bence gayet güzel sonuç tebrik ederim
teşekkür ederim de ne biliyim ben 62 falanım sanıyodum,diyodum 56 falan olmuşumdur.59 görünce höh dedim kendime
doğru ama ne biliyim 5'li rakamlara anca geldim ama mutluyum umutluyum
Ben de bir görsem 5'li rakamları :44:
Ben de bugün süt içtim ve geçen hafta çok güzel kilo verdiğim için kendime pizza ödülü vereceğimi söylemiştim öğlen de beyaz peynirli domatesli ve zeytinli bir pizza yedim en küçük boylarından
Ama acaba akşam meyvemi yemesem mi pizzanın karşılığında? Yada umursamasam mı karar veremedim
Afiyet olsun dolunaycım
Aslında öğün atlamamak konusunda da haklısın ama sadece muz var küçük boy ama ne bileyim:44: