- 19 Mayıs 2020
- 46.759
- 209.475
- 548
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Testesteronu fazlaymış eniştenin.Sana yazarsa bana da söyle.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testesteronu fazlaymış eniştenin.Sana yazarsa bana da söyle.![]()
Sen fısılda biseyler olmazsa hormonlara el atarızNasıl fısıldıcam? Bak testosteron fazla olması lazımmış, hah bunu nasıl arttırcaz, fısıldamakla olacağını pek zannetmiyorum.![]()
Aman sen gebesin dikat et düşük falan mazallah sorumlu olmayalım aaasiz ağırdan davranın
![]()
Valla çok et seviyor sigara da içiyor alkol nadir ayda bir vs testeron işte oda Allah verdisi ne diyelim ama saçlar 20 yaşından sonra seyreklesti işten güçten de değil testerondan göğsü falan kıllı çok makinayla alıyor saçlar seyrek yasalarimiz da 24 e 26 o yaşta işte seyrek iyi ki sakal varTestesteronu fazlaymış eniştenin.
Çocuk mu görürmus boru mu buBize 9 ay yasak
Agirida yok çocuk görurmus eşim öyle dedi
![]()
Ne bilim cik kadar şeyi var çocuk görür diye çırpınıyorÇocuk mu görürmus boru mu busesli güldüm Allah ne yapsın emi
Coni Sins te ne kızBizim ufkumuz çok açık... Çok eğlenerek ve severek yapıyoruz bu işi.Ama 5-10 dakika sonra sinir kalmıyor aksi olsa alev alırım
anlayacağın kavga etmesekte böyle
Şampiyon coni sins gibi mübarek
![]()
Rahime ulasmasi imkansız anatomi dersi goren kocamız varNe bilim cik kadar şeyi var çocuk görür diye çırpınıyor![]()
Ayol şeylerde oynayan şey yıldızı işte keltoşşConi Sins te ne kız![]()
Bakım biAyol şeylerde oynayan şey yıldızı işte keltoşşGoogle’dan bakman lazımmö
![]()
Aaa keltos ha anismadimAyol şeylerde oynayan şey yıldızı işte keltoşşGoogle’dan bakman lazımmö
![]()
Rahime ulasmasi imkansız anatomi dersi goren kocamız varplanstanin icinde falan oluyor çocuk imkansizmiz o olay bende öyle düşündüm
![]()
Rahime ulasmasi imkansız anatomi dersi goren kocamız varplanstanin icinde falan oluyor çocuk imkansizmiz o olay bende öyle düşündüm
![]()
Benimkinin kayıp ikiziAaa keltos ha anismadimo nerden aklına geldi yahu
![]()
Baktinmi bende merak ettim ama bakmaya korkuyorum.Coni Sins te ne kız![]()
İngilizce olarak yazmadığın sürece sorun yok sen coni sins olarak aratBaktinmi bende merak ettim ama bakmaya korkuyorum.![]()
Cenabet olmam dimiİngilizce olarak yazmadığın sürece sorun yok sen coni sins olarak arat![]()
Benim kocam kel değil ama olması yakınBenimkinin kayıp ikiziordan geldi aklıma
![]()
Ben de bakım kimmis buİngilizce olarak yazmadığın sürece sorun yok sen coni sins olarak arat![]()
Ee baktım kel kafalı bı adam çıktıİngilizce olarak yazmadığın sürece sorun yok sen coni sins olarak arat![]()