- 19 Mayıs 2020
- 46.404
- 207.544
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Testesteronu fazlaymış eniştenin.Sana yazarsa bana da söyle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testesteronu fazlaymış eniştenin.Sana yazarsa bana da söyle.
Sen fısılda biseyler olmazsa hormonlara el atarızNasıl fısıldıcam? Bak testosteron fazla olması lazımmış, hah bunu nasıl arttırcaz, fısıldamakla olacağını pek zannetmiyorum.
Bize 9 ay yasak Agirida yok çocuk görurmus eşim öyle dediAman sen gebesin dikat et düşük falan mazallah sorumlu olmayalım aaa siz ağırdan davranın
Valla çok et seviyor sigara da içiyor alkol nadir ayda bir vs testeron işte oda Allah verdisi ne diyelim ama saçlar 20 yaşından sonra seyreklesti işten güçten de değil testerondan göğsü falan kıllı çok makinayla alıyor saçlar seyrek yasalarimiz da 24 e 26 o yaşta işte seyrek iyi ki sakal varTestesteronu fazlaymış eniştenin.
Çocuk mu görürmus boru mu bu sesli güldüm Allah ne yapsın emiBize 9 ay yasak Agirida yok çocuk görurmus eşim öyle dedi
Ne bilim cik kadar şeyi var çocuk görür diye çırpınıyorÇocuk mu görürmus boru mu bu sesli güldüm Allah ne yapsın emi
Coni Sins te ne kızBizim ufkumuz çok açık... Çok eğlenerek ve severek yapıyoruz bu işi. Ama 5-10 dakika sonra sinir kalmıyor aksi olsa alev alırım anlayacağın kavga etmesekte böyle Şampiyon coni sins gibi mübarek
Rahime ulasmasi imkansız anatomi dersi goren kocamız var planstanin icinde falan oluyor çocuk imkansizmiz o olay bende öyle düşündümNe bilim cik kadar şeyi var çocuk görür diye çırpınıyor
Ayol şeylerde oynayan şey yıldızı işte keltoşş Google’dan bakman lazımmöConi Sins te ne kız
Bakım biAyol şeylerde oynayan şey yıldızı işte keltoşş Google’dan bakman lazımmö
Aaa keltos ha anismadim o nerden aklına geldi yahuAyol şeylerde oynayan şey yıldızı işte keltoşş Google’dan bakman lazımmö
plasenta mı demek istedin senRahime ulasmasi imkansız anatomi dersi goren kocamız var planstanin icinde falan oluyor çocuk imkansizmiz o olay bende öyle düşündüm
Ben diyimde 9 ay eziyet etmiyim ona Bunlar hep cahillikten. Çocuğun umrundaydi sanki onun şeyiRahime ulasmasi imkansız anatomi dersi goren kocamız var planstanin icinde falan oluyor çocuk imkansizmiz o olay bende öyle düşündüm
Benimkinin kayıp ikizi ordan geldi aklımaAaa keltos ha anismadim o nerden aklına geldi yahu
Baktinmi bende merak ettim ama bakmaya korkuyorum.Coni Sins te ne kız
İngilizce olarak yazmadığın sürece sorun yok sen coni sins olarak aratBaktinmi bende merak ettim ama bakmaya korkuyorum.
Cenabet olmam dimi Valla üşüyorum banyoya girememİngilizce olarak yazmadığın sürece sorun yok sen coni sins olarak arat
Benim kocam kel değil ama olması yakın her kelde libidosu yüksektir diye bişi yok ha yanlış bilgi vermiyeyim benimkinin seyrek saçları bide genç yaşta hani yoksa kimin ki genç yaşta sabudnan stersten de olabiliyorBenimkinin kayıp ikizi ordan geldi aklıma
Ben de bakım kimmis buİngilizce olarak yazmadığın sürece sorun yok sen coni sins olarak arat
Ee baktım kel kafalı bı adam çıktıİngilizce olarak yazmadığın sürece sorun yok sen coni sins olarak arat