Duygu'nun Yeni Gelin Evi:)

herşey çok güzel olmuş çok hoş olmuşsunuz rabbim bi de evlatlarını göstersin sonrada onların mürüvetlerini ehh artık burayada koyarsın bizde bakarıksempatiksalakcinnisempatiksalakcinni arabayı da boşver beee siz mutlu olun yeter:lepi::lepi::lepi: mutluluğunuz ve huzurunuz heeeep daim olsun inşaallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evin cok hos civil civil renkler.gule gule otur canim.

ayrica ilk denemelerinde cok basarili olmus.

eminim tadlarida oyledir

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim:asigim:
Allah hepimize o güzel günleri görmeyi nasip etsin...
a.s.

Ya beyaz esyan hangı marka ogrenebılırmıyım canı buzdolabını cok begendım kullanıslımı?

Buzdolabı------Vestel
Çamaşır Mak.----Arçelik
Bulaşık Mak.----Arçelik
Ankastre ocak seti----Arçelik

Buzdolabından memnunum henüz bir sorun yaşamadık soğutması, içindekileri taze saklaması başarılı. Sadece rafları biraz sorun. Düzgün döşenmemiş yüksek birşey koyamıyorum 1 tane rafı iptal etsem kalıyor iki raf...
Yani içi iyi dizayn edilmemiş sanki:1no2:

Güle güle ağız tadıyla oturun inşallah evinizde Duygucum.

tek gözümü tırmalayan mutfak oldu. Mutfakta zemin zaten gayet renkli olduğu için keşke halısını tek renk, sade birşey seçseydin.

Güle güle ağız tadıyla oturun inşallah evinizde Duygucum.

tek gözümü tırmalayan mutfak oldu. Mutfakta zemin zaten gayet renkli olduğu için keşke halısını tek renk, sade birşey seçseydin.

Aslında o kadar pişman olduğum noktalar var ki ama iş işten geçmiş oldu kuzum abla.
Keşke mutfağın yerlerini tek renk döşeseydim keşke kırmızı beyaz'a ek mutfağa birde siyah tonları katsaydım...
Yani alırken bunları düşünemedim. Halı önerine katılıyorum...
İleride değişiklikler yapacağım inşallah...
Benim de gözümü tırmalayan şeyler yok değil...
Güzel yorumun için teşekkür ederimŞeniz

ev çok güzel bayıldımopuyorumnanaktan
hele mutfak
güle güle oturun,darısı başıma

ne güzeell mis gibi gelin evi.herşey çok uyumlu olmuş.iyi günlerde huzurla oturun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…