İnşallah canım hayırlısı olsun. Sen neye karar verdin araştırıyormusun.:1hug:
ben şimdilik beklemedeyim nedense kendimi tüp bebek olayına bir türlü alıştıramıyorum çok kararsızım moralman ikimizde kötü durumdayız yani daha şoku atlatamadım rabbim inşallah bi mucize verirde hiç gerek kalmaz olmayan herkese
Duoduo ve helin hivda inşallah yarın yumurtalarınız çok kaliteli olur ve transferinizden sonrada müjdeli haber alırız bol şans diliyorum ikinizede sizin için çok dua edicem. Kendinize dikkat edin. sevgiler
Canım ebrizm saol teşekkürler. Hafiften can sıkıntım başladı valla. İnşallah bu son olur.
kızlar bugün yumurtalarım toplan dı 14 tane yarın döllenme ile ilgili bilgi alacağım benim çok ağrım var kasıklarımda yürüyemiyor oturamıyorum bu normal mi? doudou ne yaptın seni merak ediyorum
Evet canım ağrıların normal yarına daha iyi hissedersin kendini. Benimde karnımda şişlik ve ağrı var benim de 13 tane toplandı. Aynen yarın bilgileri alacağım. Yazarım sana burada.
kızlar bugün yumurtalarım toplan dı 14 tane yarın döllenme ile ilgili bilgi alacağım benim çok ağrım var kasıklarımda yürüyemiyor oturamıyorum bu normal mi? doudou ne yaptın seni merak ediyorum
DOUDOU VE HELİN HİVDA umarım bebişlerinize bir an önce kavuşursunuz. benimde aşılama olacak muhtelemen pazartesi.pregnly nasıl oldun.
efet bended olmuştu bu normal agrı ama yarına daha iyi olacaksınb inşallah bu agrılarını unutturacak meleğine kavuşursun a.s.
iyi dileklerin için sağol 14 yumurta iyimidir gerçi kalitesi önemli ama dondurtmayı düşünüyorum
Kızlar ben geldim.....................
İyiyim canım, gaz sancısı ile birleşince bu ağrılar çekilmez oluyo
sıcak bal şerbeti iç canım iyi gelir
DOUDOU VE HELİN HİVDA umarım bebişlerinize bir an önce kavuşursunuz. benimde aşılama olacak muhtelemen pazartesi.pregnly nasıl oldun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?