ilk öyle belli etti cunku. o detayi atlasam ne ara bu kadin acildi sana demezler mi? daha kuck ayrintilar var ama cinsel bir sey yoook gercekten.
diger konunun yani aldattigimin farkdindayim ama bunun icinden cikamiyorum
Aynı eşine hissettigin cinsel arzuların yoksa veya ilerlemezse derhal psikolojik yardım almalisin. cunku hissettiklerin yanlizligin getirmis oldugu kaos demek oluyor.Ama beraberinde cinsel dürtülerin de olursa buz gibi biseksuelsin demektir. Buda içgüdüsel birsey.bilmiyorum ben sadece kopamadigimi biliyorum bir de flörtlestigimizi ama bunun icine karsi cinsle olan münasebetler gibi seyler girmedi. mesajlasma, bulusma, konusma, sarilma gibi seyleri kastettim ama yanlis oldu galiba.. ileriye gidecegimi sanmiyorum duygusal olarak bagliyim sadece
böyle bir ilişki yaşayabileceğini de düşünmüyordun değil mi bir zamanlar.ilerlese ilerlerdi bence ben öyle bir sey düsünmüyorum sadece bagliyim ilgisi hosuma gidiyor
kurtulmak istiyorum ama bunu kendim yapamiyorum. cinsel anlamda bir sey düsünmedim, düsümüyorumböyle bir ilişki yaşayabileceğini de düşünmüyordun değil mi bir zamanlar.
bu ilişkide ne yazık ki ipler karşı rarafta.
sen sürükleniyorsun sadece.
ve büyük ihtimal cinsellik boyutuna da atlatacaktır o kadın bu ilişkiyi.
sen bilirsin artık.
hoşuma gidiyor diyorsun.
niyetin vazgeçmek mi devam etmek mi anlayamadım açıkcası
emin ol yurtdisinda ulkemizde oldugunun yarisi kadar gizli sakli (vede ahlak disi) seyler yok. seytan bunlarla ugrasmayi birakmis sanki, bizimkiler devamli bi seytana uyma yarisinda, bunlar ise cok durust.lütfen yurt dısındaki ahlak dısı seylere prim vermeyin sizde onlardan biri olmayın
o cekim yok sadece ilgisi, alakasi ve bana olan guzel davranislari acisindan bagliyim bu hosuma gidiyor fazlasi olmadi. o belki isterdi yada istiyor ama benden öyle bir sinyal yok, olmaz da.Aynı eşine hissettigin cinsel arzuların yoksa veya ilerlemezse derhal psikolojik yardım almalisin. cunku hissettiklerin yanlizligin getirmis oldugu kaos demek oluyor.Ama beraberinde cinsel dürtülerin de olursa buz gibi biseksuelsin demektir. Buda içgüdüsel birsey.
1. kisma giriyor benim durumum. escinsel oldugumu dusunmuyorum cinsellik yok demistim. olsun istemiyorum da sadece biriyle böyle güzel anlasmak, takilmak ve ilgi görmek hosuma gidiyorNe acayip bi konu. Ikilemde kalmani gercekten anlamakta gucluk cekiyorum. Yinede kendine sorman gereken sorular oldugunu dusunuyorum.
Ayirt etmen gereken iki duygu var:
1. ilgiden hoslanmak ve etkilenmek
2. bir insanin kendisinden karakterinden hoslanmak ve etkilenmek.
Ikinci durumda konu aska sevgiye donusur. Ilkinde insan vazgecebilir o ilgiden alakadan.
Kendine sorman gereken ve cevabini bulman gereken birtakim sorular var bence;
Escinsel oldun mu su anda? Yoksa lezbiyenlige mi yatkinsin? Kocana karsi hislerin nedir? Kocana cinsel cekim hissediyomusun? Yada o kadina karsi bi cekim hissediyomusun (VEYA BASKA KADINLARA)? Yoksa olay onun ilgisinden hoslanmandan mi ibaret? Esinden vazgecebilecek misin?
sen düşünmeyebilirsin ama o kadın senden hoşlandığını söylediğine gör düşünüyordur.kurtulmak istiyorum ama bunu kendim yapamiyorum. cinsel anlamda bir sey düsünmedim, düsümüyorum
farkindayimÖnce profesyonel yardım almalı bu durumun gercek egilimmi yoksa tercih mi olduğunu anlamalisin. Egilimse kocani daha fazla aldatmadan ayrılıp seçimini yapmalisin. Eğer şartların getirdiği tercih olduğunu anlarsanda o kadından uzaklasmalisin.
Cinsellik olsun yada olmasın KOCANI ALDATIYORSUN suan. Buna bir sekilde son vermelisin
yabancilarin icinde alismadigim ya da asina olmadigim muhabbetleri vs olabiliyor. isinamadim hicbirine, ben gitmeyinceo tek gitmeye basladi en sonunda da simdi is cikisi icmeye gidiyorlar iyice yalnizlastim kendime ettim bunu biliyorum farkindayim ama ortama adapte olamadim bi türlü.
Escinsel olmayan birinin hem cinsinin ilgisi hosuna gitmez.Ya escinselsiniz ya konu fake ya da dalga geciyorsunuz1. kisma giriyor benim durumum. escinsel oldugumu dusunmuyorum cinsellik yok demistim. olsun istemiyorum da sadece biriyle böyle güzel anlasmak, takilmak ve ilgi görmek hosuma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?