duygularim,vicdanim ve esim!!!

ilk öyle belli etti cunku. o detayi atlasam ne ara bu kadin acildi sana demezler mi? daha kuck ayrintilar var ama cinsel bir sey yoook gercekten.

diger konunun yani aldattigimin farkdindayim ama bunun icinden cikamiyorum

Aldatan erkeğe nasıl kızıyorsam kadına da kızıyorum
İnsan onuruna yakışmayan bir iş yapıyorsun
Yerinde olsam bir an önce boşanırım, ihanet çok yüz kızartıcı bir durum

Aynı eşine hissettigin cinsel arzuların yoksa veya ilerlemezse derhal psikolojik yardım almalisin. cunku hissettiklerin yanlizligin getirmis oldugu kaos demek oluyor.Ama beraberinde cinsel dürtülerin de olursa buz gibi biseksuelsin demektir. Buda içgüdüsel birsey.

ilerlese ilerlerdi bence ben öyle bir sey düsünmüyorum sadece bagliyim ilgisi hosuma gidiyor
böyle bir ilişki yaşayabileceğini de düşünmüyordun değil mi bir zamanlar.
bu ilişkide ne yazık ki ipler karşı rarafta.
sen sürükleniyorsun sadece.
ve büyük ihtimal cinsellik boyutuna da atlatacaktır o kadın bu ilişkiyi.
sen bilirsin artık.
hoşuma gidiyor diyorsun.
niyetin vazgeçmek mi devam etmek mi anlayamadım açıkcası

Ne acayip bi konu. Ikilemde kalmani gercekten anlamakta gucluk cekiyorum. Yinede kendine sorman gereken sorular oldugunu dusunuyorum.

Ayirt etmen gereken iki duygu var:
1. ilgiden hoslanmak ve etkilenmek
2. bir insanin kendisinden karakterinden hoslanmak ve etkilenmek.
Ikinci durumda konu aska sevgiye donusur. Ilkinde insan vazgecebilir o ilgiden alakadan.

Kendine sorman gereken ve cevabini bulman gereken birtakim sorular var bence;
Escinsel oldun mu su anda? Yoksa lezbiyenlige mi yatkinsin? Kocana karsi hislerin nedir? Kocana cinsel cekim hissediyomusun? Yada o kadina karsi bi cekim hissediyomusun (VEYA BASKA KADINLARA)? Yoksa olay onun ilgisinden hoslanmandan mi ibaret? Esinden vazgecebilecek misin?

Gulbestee hanım sizin ilişkiniz madumane iki arkadaşın ilişkisi değil ki nasıl mideniz kaldıyor ki görüşüyorsunuz bana kalırsa siz orada çok yalnız kaldığınız için psikolojiniz bozulmuş ve arkadaşınıza bağlanmışsınız bence olaya farklı ortamlar arkadaşlıklar edinerek ve en önemlisi eşinizin ortamına girerek başlayabilirsiniz evliliğinizin geleceği için hem de eşinizi yalnız bırakmamak adına yapın bence hem erkekler öyle başı boş bırakılmaz ki elinizde imkan varsa eşinizin ortamına girmeye çalışın

kurtulmak istiyorum ama bunu kendim yapamiyorum. cinsel anlamda bir sey düsünmedim, düsümüyorum

lütfen yurt dısındaki ahlak dısı seylere prim vermeyin sizde onlardan biri olmayın
emin ol yurtdisinda ulkemizde oldugunun yarisi kadar gizli sakli (vede ahlak disi) seyler yok. seytan bunlarla ugrasmayi birakmis sanki, bizimkiler devamli bi seytana uyma yarisinda, bunlar ise cok durust.

o cekim yok sadece ilgisi, alakasi ve bana olan guzel davranislari acisindan bagliyim bu hosuma gidiyor fazlasi olmadi. o belki isterdi yada istiyor ama benden öyle bir sinyal yok, olmaz da.

Önce profesyonel yardım almalı bu durumun gercek egilimmi yoksa tercih mi olduğunu anlamalisin. Egilimse kocani daha fazla aldatmadan ayrılıp seçimini yapmalisin. Eğer şartların getirdiği tercih olduğunu anlarsanda o kadından uzaklasmalisin.
Cinsellik olsun yada olmasın KOCANI ALDATIYORSUN suan. Buna bir sekilde son vermelisin

1. kisma giriyor benim durumum. escinsel oldugumu dusunmuyorum cinsellik yok demistim. olsun istemiyorum da sadece biriyle böyle güzel anlasmak, takilmak ve ilgi görmek hosuma gidiyor

Sevgılın erkek olsaydı ınanırdım
veya aranızda cınsellık yasanmıs olsaydı ınanırdım ama suanda ınanmıyorum hem kız hem lez hem cınsellık yok yemedım

kurtulmak istiyorum ama bunu kendim yapamiyorum. cinsel anlamda bir sey düsünmedim, düsümüyorum
sen düşünmeyebilirsin ama o kadın senden hoşlandığını söylediğine gör düşünüyordur.
madem kurtulmak istiyorsun derhal tüm irtibatını kopart iş çığrından çıkmadan.
bak korkutmak istemem ama seni ileride hertürlü şekilde tehdit edebilir.
eline daha fazla koz verme.
ne kadar zor bir durumda kalacaksın bir hesap et.
ailene eşine karşı.
gerçekci ol lütfen.
dediğim gibi sen kapılmış sürükleniyorsun.

farkindayim vicdanimin sesi de bunu tekrarlayip duruyor sürekli. sonra duygusal bu arkadaslik bu deyip kendi kendime bahane üretip duruyorum.

sevgilin de yabancı değil mi?
ya da kurs ortamın?
onlara ısındın ama dimi
kaldı ki ısınamasan da insan haftada bir gün tahammül edemez mi, sanki işkence ediyorlar,
otur içinden şarkı söyle ya da ne bileyim eşinle muhabbet et, beyin jimnastiği yap, vakit doldur, değmez mi eşin bu kadarcık fedakarlığa?
iş hayatında herkesin eşli katıldığı davetlere birilerinin sürekli eşsiz gitmesi hoş karşılanmıyor haberin olsun.

1. kisma giriyor benim durumum. escinsel oldugumu dusunmuyorum cinsellik yok demistim. olsun istemiyorum da sadece biriyle böyle güzel anlasmak, takilmak ve ilgi görmek hosuma gidiyor
Escinsel olmayan birinin hem cinsinin ilgisi hosuna gitmez.Ya escinselsiniz ya konu fake ya da dalga geciyorsunuz

Homofobik bir soylemde bulunmayacagim ama sonuç ortada Eşinizi aldatiyorsunuz. bir süreliğine Türkiye'ye dönün sakin kafayla düşünüp seçim yapın. hiç bir eş aldatilmayi hak etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…