duygularim,vicdanim ve esim!!!

Sevgılın erkek olsaydı ınanırdım
veya aranızda cınsellık yasanmıs olsaydı ınanırdım ama suanda ınanmıyorum hem kız hem lez hem cınsellık yok yemedım
ben lezbiyen degilim. ya da farkli bir sey de degilim. ilgisi hosuma gidiyor arkadasimin, sanki iki yeni liseli sevgili modundayiz ama baska bir sey yok.

Konu sahibi herkesin merak ettiği bir soruyu ben sana soruyim. SEN BU BAYAN ARKADAŞINLA DUDAK DUDAĞA HİÇ ÖPÜŞTÜN MÜ FLÖRT SIRASINDA? NET CEVAP VER LÜTFEN

ben lezbiyen degilim. ya da farkli bir sey de degilim. ilgisi hosuma gidiyor arkadasimin, sanki iki yeni liseli sevgili modundayiz ama baska bir sey yok.
benımde herkesın oldugu gıbı yakın arkadaslarım var ama ılgı duymuyorum, veyahut bana ılgı duyan bu sekılde bırıyle arkadaslıga devam edemem
demek kı sızınde bır yaktınlıgınız var yoksa gorusmezdınız ılk soku atlattıktan sonradan ıtıbaren

artik birakti gitmiyor. kurs ortaminda muhabbet etmiyorsunuz ki, isinize bakiyorsunuz tabiri caizse. arkadaslarim oldu ama yüzeysel, türkiyedeki iliskileri burada görmek mümkün degil hicbir acidan. o is toplanmalari zorla yaptigim seylerdi ve ben de bir süreden sonra gitmek istemedim.

1. kisma giriyor benim durumum. escinsel oldugumu dusunmuyorum cinsellik yok demistim. olsun istemiyorum da sadece biriyle böyle güzel anlasmak, takilmak ve ilgi görmek hosuma gidiyor
seni konunun bukadar basit olduguna ikna filan etmeye calisacak degilim. bukadar basit olmadigini benden iyi biliyosun. yarin kadinla kendini ayni yatakta bulursan sasirmam, yasadigin ulkelerde yatakta size yardimci olabilecek bi ton arac var, yepyeni bi dunya aciliyo sana, bol eglenceler dilerim.

cok masumane biseymis gibi anlatiyor, ilgisinden hoslanmakmis. evlisin. ilgisinden hoslandigin kisi kadin olsun erkek olsun, her ikisinede prensip olarak tepki gosteririm. ama bu durumda kizmanin uzerine bide mide bulanmasi eklendi su an bana.

edep yahuu... çok yazık bu iş daha ilerisine gider ama söylim ne oluyor bizim insanlarımıza böle ya

Konu Sahibi lütfen cevap ver.SEN BU BAYAN ARKADASINLA FLÖRT SIRASINDA HİÇ DUDAK DUDAĞA ÖPÜŞTÜN MÜ???

Canim gizli eşcinsellik denen bisey var sahsen ne oluraa olsun bi arkadasimin bana boyle davranmasi asla hosuma gitmez irrite olurum ve bütün baglari koparirim. Biseksuel olabilirsin bi psikologa gitmeni oneririm

evet haha! ay nasil masum sormussunuz haha!
bu konuyu sildirmenin bir yolu var mi? 2014ten beri üyesiniz diye sormak istedim, bilmiyorum tam olarak. silmek ya da baska ne yapiliyorsa. icimi dökeyim derken farkli yerlerden tas gelip duruyor cunku

Biliyorsunuz eşcinsellik bir hastalık değil ki tedavisi olsun. Bu yüzden bunu diyenleri bir kenara bırakın. Bazen insanlar duygusal boşluğa düşebiliyorlar ve bu gibi olaylar yaşanabiliyor. Lütfen öncelikle bunun bir bunalım mı duygusal boşluk mu olduğunu anlayın. Çünkü gerçekten büyük bir yalnızlık ve tükenmişlik içindesiniz. Diğer yandan da çocukluğunuzdan beri bu yönelim içinde olup da bastırdınız mı bunu sorgulayın. Bu duyguyu bastırdıysanız ve içinizde varsa ortaya çıkıyor olabilir. Eğer bu bir tükenmişlik sendromu, bir bışluk değilse, siz bu yönelime devam ediyor ve bundan zevk alıyorsanız, tamamen kendiniz olduğunuzu hissediyorsanız... Kabul etmelisiniz siz bir lezbiyensiniz. O durumda da karar bellidir. belli bir yaştan sonra kendini keşfeden bir çok erkek ve kadın var. Suçlu değilsiniz. Bilinç altınız ortaya çıkıyor olabilir. Bu süreci güzel atlatmanız dileğiyle...

bu konuyu sildirmenin bir yolu var mi? 2014ten beri üyesiniz diye sormak istedim, bilmiyorum tam olarak. silmek ya da baska ne yapiliyorsa. icimi dökeyim derken farkli yerlerden tas gelip duruyor cunku
tas gelmesi seni sasirtiyor mu gercekten?

kapattirabiliyosun sanirim konuyu ama sildiremiyosun.

Canim gizli eşcinsellik denen bisey var sahsen ne oluraa olsun bi arkadasimin bana boyle davranmasi asla hosuma gitmez irrite olurum ve bütün baglari koparirim. Biseksuel olabilirsin bi psikologa gitmeni oneririm
fikriniz icin tesekkur ederim ama konu silinebiliyor mu? biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…