ben lezbiyen degilim. ya da farkli bir sey de degilim. ilgisi hosuma gidiyor arkadasimin, sanki iki yeni liseli sevgili modundayiz ama baska bir sey yok.Sevgılın erkek olsaydı ınanırdım
veya aranızda cınsellık yasanmıs olsaydı ınanırdım ama suanda ınanmıyorum hem kız hem lez hem cınsellık yok yemedım
dalga gecmiyorum, hala kendimi tam ifade edemedim sanirim.Escinsel olmayan birinin hem cinsinin ilgisi hosuna gitmez.Ya escinselsiniz ya konu fake ya da dalga geciyorsunuz
benımde herkesın oldugu gıbı yakın arkadaslarım var ama ılgı duymuyorum, veyahut bana ılgı duyan bu sekılde bırıyle arkadaslıga devam edememben lezbiyen degilim. ya da farkli bir sey de degilim. ilgisi hosuma gidiyor arkadasimin, sanki iki yeni liseli sevgili modundayiz ama baska bir sey yok.
Sevgilisi kadınmı anlamadım beneşini seviyosan kadın niye var?
ayrıca sen eşini seviyosun da eşin seni seviyor mu?
boşan ve karşı tarafı dene bence.
artik birakti gitmiyor. kurs ortaminda muhabbet etmiyorsunuz ki, isinize bakiyorsunuz tabiri caizse. arkadaslarim oldu ama yüzeysel, türkiyedeki iliskileri burada görmek mümkün degil hicbir acidan. o is toplanmalari zorla yaptigim seylerdi ve ben de bir süreden sonra gitmek istemedim.sevgilin de yabancı değil mi?
ya da kurs ortamın?
onlara ısındın ama dimi
kaldı ki ısınamasan da insan haftada bir gün tahammül edemez mi, sanki işkence ediyorlar,
otur içinden şarkı söyle ya da ne bileyim eşinle muhabbet et, beyin jimnastiği yap, vakit doldur, değmez mi eşin bu kadarcık fedakarlığa?
iş hayatında herkesin eşli katıldığı davetlere birilerinin sürekli eşsiz gitmesi hoş karşılanmıyor haberin olsun.
seni konunun bukadar basit olduguna ikna filan etmeye calisacak degilim. bukadar basit olmadigini benden iyi biliyosun. yarin kadinla kendini ayni yatakta bulursan sasirmam, yasadigin ulkelerde yatakta size yardimci olabilecek bi ton arac var, yepyeni bi dunya aciliyo sana, bol eglenceler dilerim.1. kisma giriyor benim durumum. escinsel oldugumu dusunmuyorum cinsellik yok demistim. olsun istemiyorum da sadece biriyle böyle güzel anlasmak, takilmak ve ilgi görmek hosuma gidiyor
evet haha! ay nasil masum sormussunuz haha!Sevgilisi kadınmı anlamadım ben
Canim gizli eşcinsellik denen bisey var sahsen ne oluraa olsun bi arkadasimin bana boyle davranmasi asla hosuma gitmez irrite olurum ve bütün baglari koparirim. Biseksuel olabilirsin bi psikologa gitmeni oneririmben lezbiyen degilim. ya da farkli bir sey de degilim. ilgisi hosuma gidiyor arkadasimin, sanki iki yeni liseli sevgili modundayiz ama baska bir sey yok.
bu konuyu sildirmenin bir yolu var mi? 2014ten beri üyesiniz diye sormak istedim, bilmiyorum tam olarak. silmek ya da baska ne yapiliyorsa. icimi dökeyim derken farkli yerlerden tas gelip duruyor cunkuevet haha! ay nasil masum sormussunuz haha!
Aynen bende okuyunca fark ettimevet haha! ay nasil masum sormussunuz haha!
tas gelmesi seni sasirtiyor mu gercekten?bu konuyu sildirmenin bir yolu var mi? 2014ten beri üyesiniz diye sormak istedim, bilmiyorum tam olarak. silmek ya da baska ne yapiliyorsa. icimi dökeyim derken farkli yerlerden tas gelip duruyor cunku
fikriniz icin tesekkur ederim ama konu silinebiliyor mu? biliyor musunuz?Canim gizli eşcinsellik denen bisey var sahsen ne oluraa olsun bi arkadasimin bana boyle davranmasi asla hosuma gitmez irrite olurum ve bütün baglari koparirim. Biseksuel olabilirsin bi psikologa gitmeni oneririm
bu konuyu sildirmenin bir yolu var mi? 2014ten beri üyesiniz diye sormak istedim, bilmiyorum tam olarak. silmek ya da baska ne yapiliyorsa. icimi dökeyim derken farkli yerlerden tas gelip duruyor cunku
Silinmiyor ama kapatabiliyorsunfikriniz icin tesekkur ederim ama konu silinebiliyor mu? biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?