- 20 Nisan 2017
- 234
- 312
- 18
gercekten gercek, buna inanin. daha acik bilgilerle yazardim ama taninirim korkusu var. esimin sirket ismini dahi verebilirim ya da adres bile. kocam bilmiyor kurstan haberi var sadece
yabancilarin icinde alismadigim ya da asina olmadigim muhabbetleri vs olabiliyor. isinamadim hicbirine, ben gitmeyinceo tek gitmeye basladi en sonunda da simdi is cikisi icmeye gidiyorlar iyice yalnizlastim kendime ettim bunu biliyorum farkindayim ama ortama adapte olamadim bi türlü.konu gerçek mi değil mi bilmiyorum ama şu "ortama uyum sağlayamadım gidemedim" muhabbetine uyuz oluyorum,
eşinizin iş ortamı nasıl olabilir ki, bakirelere tecavüz edip, kedi kesip ayin mi yapıyorlar, nedir yani en fazla ne kadar size uzak bir ortam olabilir, dayanın haftada bikaç saat yahu... benim eşim de benim iş arkadaşlarıma bayılmaz ama beni de yalnız bırakmaz, ben de onu, olması gereken bu değil mi zaten?
neyse vesileyle bu düşüncemi de paylaşmış olayım :)
allah askina ciddiyim ben. cok mu fantezik bir durumdayim anlamadim ki. yasadigim icin mi normallesti onu da bilmiyorum.Serin hikaye kardeş. Lezbiyen ilişkiler,avrupa,bi şirkette yüksek pozisyonda parası olan ama eve bağlı olmayan erkek. Dandik dizi konularından.
bir aradayken de icmek istiyor. ayik kafayla bir muhabbet sohbet edemiyoruz gercekten. kafasinda ne var, neden icmeye meyilli onu da bilmiyorumBence sen ilgiyi sevmişsin. Bu ilgiyi sana bir erkek de gösterseydi onu da severdin. Otur eşinle konuş, gerekirse uzaklara gidin. Ama ayrı ayrı takılan iki arkadaş olmuşsunuz eşinizle, belki yapacağınız bir konuşma onu kendine getirebilir.
Evet bende buna şaşırdım .aldatma aldstmadir duygusal ve cinsel bişey paylaşıyorlar sonuçta.Dikkatimi çekti, bu konuda kadınlar eşini aldatan diğer kadınlara haksızlık yapmış. :)
Eşini erkekle aldatan bir kadın olsaydı ohoooo neler neler yazılırdı, adam kadınla aldatılınca tepkiler yumuşamış.
Fitne gibi hissettim kendimi, tabi saldıralım demiyorum da algı işte
Konu sahibi, ister kadın ister erkek olsun eşlerimize karşı sevgi, saygı, sadakat ve dürüstlükle sorumluyuz.
ne geçti aranızda tam olaraktedavisi ne bilsem de olsam. iki tarafa karsi da bagimli gibiyim.
O zaman ayrılın böyle hayat devam etmez. Siz de ailenizin yanına gidersiniz. Kim sürekli içkili biriyle olmak ister ki? Mantıksız.bir aradayken de icmek istiyor. ayik kafayla bir muhabbet sohbet edemiyoruz gercekten. kafasinda ne var, neden icmeye meyilli onu da bilmiyorum
konulu dediginiz sey benim bildigim sey mi bilmiyorum. olayin dahasi yok, anlatirsam daha cok detay var demek istedim. mesela esim hemen öyle arkadaslarina sarmadi bir sürec gecti. eve gelince bile icmeye basladi gibi demek istedim. neden kötü anlamda düsünüyorsunuz? arkadasimla aramda fazlasi olmuyor mesajlasma, görüsme, bulusma, muhabbet.İnanırdık belki ama yeni üyesin ayrıca dahası da var dediğin ileri gittik olurdu iyice "konulu muhabbetine" gireceğiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?