duygularim,vicdanim ve esim!!!

Bu ne ya, madem ikisiyle de mutlusun, eşini de dahil et. Bence o da bu teklife atlar, 3'lü takılırsınız artık.
töve tövbe yapmayin ya ne ilgisi var bununla? ben ayni yataga girdik demedim. arkadasimla iliskim mesajlasma ve bulusmalardan ibaret sadece. bu kadar degil

töve tövbe yapmayin ya ne ilgisi var bununla? ben ayni yataga girdik demedim. arkadasimla iliskim mesajlasma ve bulusmalardan ibaret sadece. bu kadar degil
içinde bulunduğun yalnızlıktan yanlış bir ilişkiye kapılmışsın.
gitgide de ilerletiyorsun görünen o ki.
ne yap et o kadınla ilişkini boyut değiştirmeden kes.
sonra da eş,n ve evliliğinle ilgili bir karar ver.

cinsel bir sey yok neden olayi oraya cekiyorsunuz? duygusal anlamda kopamiyorum arkadasimdan. öbür anlamda hiiiic bir sey olmadi ki. biliyorum bu da aldatmak oluyor ama herkes ben yatip kalkmisim gibi yazip duruyor.

cinsel bir sey yok neden olayi oraya cekiyorsunuz? duygusal anlamda kopamiyorum arkadasimdan. öbür anlamda hiiiic bir sey olmadi ki. biliyorum bu da aldatmak oluyor ama herkes ben yatip kalkmisim gibi yazip duruyor.
Canim bunun sonunda yatıp kalkacaksinda. Duygusal bağlılık sevgi kopamama beraberinde cinselligide getirir. Ayrıca biseksuel demek sadece yatıp kalkmak kavramlarından ibaret değil. Duygusal olarak hemcinsinle yakinlasabiliyorsan ya psikolojiktir yada biseksuelsindirde yeni farkediyorsundur

resmen flört ediyorduk ve suan sanirim flörtün de ilerisi durumdayiz.
siz yazdıklarınızın farkındamısınz herkes bunu anladı sanırım
iki yeni sevgili gibiyiz anlaminda kullandim baska anlamda degil. yakiniz sarilir konusur muhabbet ederiz ama ötesi bir sey olmadi.

Flört ediyoruz yazmışsınız flörtte bunu düşündürür insana, üstelik aranızda bir şey olmamış ama dudak kenarına kondurulan öpücük gayet ayrıntılı dikkate alınmış.
Cinsellik var ya da yok işin özü aldatmak eylemi orayı anlamıyorsun
Eşini aldatıyorsun şu an ve bunun bahanesi olamaz, şekli, içeriği fark etmez, AL-DAT-MAK sorun olan

bakın ortada diger boyutta bişey yoksa bile lutfen böyle manasız seylerle ugrasmayın bunlar cok ters yanlıs iğrenc seyler
lütfen yurt dısındaki ahlak dısı seylere prim vermeyin sizde onlardan biri olmayın

ilk öyle belli etti cunku. o detayi atlasam ne ara bu kadin acildi sana demezler mi? daha kuck ayrintilar var ama cinsel bir sey yoook gercekten.

diger konunun yani aldattigimin farkdindayim ama bunun icinden cikamiyorum

bilmiyorum ben sadece kopamadigimi biliyorum bir de flörtlestigimizi ama bunun icine karsi cinsle olan münasebetler gibi seyler girmedi. mesajlasma, bulusma, konusma, sarilma gibi seyleri kastettim ama yanlis oldu galiba.. ileriye gidecegimi sanmiyorum duygusal olarak bagliyim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…