- 12 Kasım 2009
- 5.761
- 4.814
- 698
töve tövbe yapmayin ya ne ilgisi var bununla? ben ayni yataga girdik demedim. arkadasimla iliskim mesajlasma ve bulusmalardan ibaret sadece. bu kadar degilBu ne ya, madem ikisiyle de mutlusun, eşini de dahil et. Bence o da bu teklife atlar, 3'lü takılırsınız artık.
yanlis mi anlasildim bilmiyorum cinsel vs birsey olmadi aramizda hiiiiic.ne geçti aranızda tam olarak
biseksüel olabilir misiniz?
Dudağını opmus.ben olsam midem bulanir.çünkü o duygularım yok sen tiksinmedin mi?yanlis mi anlasildim bilmiyorum cinsel vs birsey olmadi aramizda hiiiiic.
içinde bulunduğun yalnızlıktan yanlış bir ilişkiye kapılmışsın.töve tövbe yapmayin ya ne ilgisi var bununla? ben ayni yataga girdik demedim. arkadasimla iliskim mesajlasma ve bulusmalardan ibaret sadece. bu kadar degil
cinsel bir sey yok neden olayi oraya cekiyorsunuz? duygusal anlamda kopamiyorum arkadasimdan. öbür anlamda hiiiic bir sey olmadi ki. biliyorum bu da aldatmak oluyor ama herkes ben yatip kalkmisim gibi yazip duruyor.Konu gerçek ya da değil
Eşiniz ilgili ya da değil bunların benim için hiç önemi yok
Sebebi ne olursa olsun aldatan ya da aldatmaya meyilli zihniyetle uydurulan hikayeler içimi bulandırıyor
Eş ilgisizse ,ortama alışamadıysan boşayacaksın arkadaş, aldatmak nedir, sonra kimle ne yaparsan yap cinsel tercihin seni ilgilendirir.
beni yolcu ederken dudagımın kenarından öptu 1 hafta görüşmedim dedin yani meseleden huylanan sendin bizide huylandırdınyanlis mi anlasildim bilmiyorum cinsel vs birsey olmadi aramizda hiiiiic.
tamam da flörtlestik dedim ama isin icne cinsel bir sey girmedi ki bunu belirtmedim bile.beni yolcu ederken dudagımın kenarından öptu 1 hafta görüşmedim dedin yani meseleden huylanan sendin bizide huylandırdın
Canim bunun sonunda yatıp kalkacaksinda. Duygusal bağlılık sevgi kopamama beraberinde cinselligide getirir. Ayrıca biseksuel demek sadece yatıp kalkmak kavramlarından ibaret değil. Duygusal olarak hemcinsinle yakinlasabiliyorsan ya psikolojiktir yada biseksuelsindirde yeni farkediyorsundurcinsel bir sey yok neden olayi oraya cekiyorsunuz? duygusal anlamda kopamiyorum arkadasimdan. öbür anlamda hiiiic bir sey olmadi ki. biliyorum bu da aldatmak oluyor ama herkes ben yatip kalkmisim gibi yazip duruyor.
iki yeni sevgili gibiyiz anlaminda kullandim baska anlamda degil. yakiniz sarilir konusur muhabbet ederiz ama ötesi bir sey olmadi.resmen flört ediyorduk ve suan sanirim flörtün de ilerisi durumdayiz.
siz yazdıklarınızın farkındamısınz herkes bunu anladı sanırım
cinsel bir sey yok neden olayi oraya cekiyorsunuz? duygusal anlamda kopamiyorum arkadasimdan. öbür anlamda hiiiic bir sey olmadi ki. biliyorum bu da aldatmak oluyor ama herkes ben yatip kalkmisim gibi yazip duruyor.
tamam bizde ilerlicek durum diyoruz yani bize öyle gelditamam da flörtlestik dedim ama isin icne cinsel bir sey girmedi ki bunu belirtmedim bile.
ilk öyle belli etti cunku. o detayi atlasam ne ara bu kadin acildi sana demezler mi? daha kuck ayrintilar var ama cinsel bir sey yoook gercekten.Flört ediyoruz yazmışsınız flörtte bunu düşündürür insana, üstelik aranızda bir şey olmamış ama dudak kenarına kondurulan öpücük gayet ayrıntılı dikkate alınmış.
Cinsellik var ya da yok işin özü aldatmak eylemi orayı anlamıyorsun
Eşini aldatıyorsun şu an ve bunun bahanesi olamaz, şekli, içeriği fark etmez, AL-DAT-MAK sorun olan
bilmiyorum ben sadece kopamadigimi biliyorum bir de flörtlestigimizi ama bunun icine karsi cinsle olan münasebetler gibi seyler girmedi. mesajlasma, bulusma, konusma, sarilma gibi seyleri kastettim ama yanlis oldu galiba.. ileriye gidecegimi sanmiyorum duygusal olarak bagliyim sadeceCanim bunun sonunda yatıp kalkacaksinda. Duygusal bağlılık sevgi kopamama beraberinde cinselligide getirir. Ayrıca biseksuel demek sadece yatıp kalkmak kavramlarından ibaret değil. Duygusal olarak hemcinsinle yakinlasabiliyorsan ya psikolojiktir yada biseksuelsindirde yeni farkediyorsundur
ilerlese ilerlerdi bence ben öyle bir sey düsünmüyorum sadece bagliyim ilgisi hosuma gidiyortamam bizde ilerlicek durum diyoruz yani bize öyle geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?