- 28 Temmuz 2013
- 942
- 4.028
Özet lütfenyapmam gereken ödevim varken oturdum 5 sene önceki konunun 81 sayfasını okudum sağ olun hanımlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özet lütfenyapmam gereken ödevim varken oturdum 5 sene önceki konunun 81 sayfasını okudum sağ olun hanımlar
Kız o kadar sayfa okunur mu ? Kesin şuan üzgünsün ve basın ağrıyoryapmam gereken ödevim varken oturdum 5 sene önceki konunun 81 sayfasını okudum sağ olun hanımlar
ayy ödevime geçeceğim artık vallaOkumayanlar için amme hizmeti yapabilirsin
Hatırladığım kadarıyla, konu sahibinin eşi evlenmeden önce, evlendikleri evde oturuyormuş. Sonra bu komşunun kız kardeşiyle sevgiliymis. Sonra ayrılıyorlar vs derken konu sahibi ile evlenip aynı evde oturuyor. Arasan zaman geçiyor, komşunun kız kardeşi geliyor. Desr sorma bahanesiyle evlerine girip çıkıyor.Özet lütfen
Oglumdan dolayı görüşmek zorundayız. Arada geliyor oğluyla vakit geçirmek için. Beraberlermis. Kızin hamile olduğu doğruymuş.
Allah razı olsun canımHadi iyisiniz dua edin bana
Aldattığı nasıl anlaşılıyor onu hatırlıyor musunHatırladığım kadarıyla, konu sahibinin eşi evlenmeden önce, evlendikleri evde oturuyormuş. Sonra bu komşunun kız kardeşiyle sevgiliymis. Sonra ayrılıyorlar vs derken konu sahibi ile evlenip aynı evde oturuyor. Arasan zaman geçiyor, komşunun kız kardeşi geliyor. Desr sorma bahanesiyle evlerine girip çıkıyor.
Konu sahibini eleştirmeye adamı yüceltmek başlıyor vs derken olay patlıyor.
Şimdi seni örnekle biraz daha aydınlatayim:)Özet lütfen
Kız sürekli gidiyor geliyordu, sonra konu sahibi bir iki bahçede görüşülürken gördü sonra eşine itiraf ettirdi diye hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor da olabilirim kuzumAldattığı nasıl anlaşılıyor onu hatırlıyor musun
BencedeKonus kizla niyetin ne de bidaha evime gelmeyin deyip kesip atin....
TeşekkürlerHatırladığım kadarıyla, konu sahibinin eşi evlenmeden önce, evlendikleri evde oturuyormuş. Sonra bu komşunun kız kardeşiyle sevgiliymis. Sonra ayrılıyorlar vs derken konu sahibi ile evlenip aynı evde oturuyor. Arasan zaman geçiyor, komşunun kız kardeşi geliyor. Desr sorma bahanesiyle evlerine girip çıkıyor.
Konu sahibini eleştirmeye adamı yüceltmek başlıyor vs derken olay patlıyor.
Şu @musakka ile de tanışmak istedim ne dedikodu yapılırŞimdi seni örnekle biraz daha aydınlatayim:)
Komşu kız musakka, yenge konu sahibi, günün sonunda kazanan musakka
Rica ederimTeşekkürler
Tanışmak ister miyim bilmiyorum ama geri gelmesini çok istiyorumŞu @musakka ile de tanışmak istedim ne dedikodu yapılır
Kız sürekli ders çalışma bahanesiyle ki adam askeriye de çalışıyordu sanırım eve gelip gidiyordu. Kadın iskillendi kocasına sordu ilk önce inkar Sonra yoğun ısrarla itiraf etti kocası. Arabada öpüştük sadece demişti mat ruj öğretmendi sanırım çocuğu o zaman 1.5 yaşındaydı. AyrıldıAldattığı nasıl anlaşılıyor onu hatırlıyor musun
Ay yasa sen evet böyleydi tam olarakKız sürekli ders çalışma bahanesiyle ki adam askeriye de çalışıyordu sanırım eve gelip gidiyordu. Kadın iskillendi kocasına sordu ilk önce inkar Sonra yoğun ısrarla itiraf etti kocası. Arabada öpüştük sadece demişti mat ruj öğretmendi sanırım çocuğu o zaman 1.5 yaşındaydı. Ayrıldı
Şöyle çay çekirdek eşliğinde eski eşinin yeni eşini çekiştirsek Aman Allahım bir yıllık stresimi atardımTanışmak ister miyim bilmiyorum ama geri gelmesini çok istiyorum
Musoyla dedikodu yapılmaz bence keyif vermez muso hakkında başkasıyla dedikodu yapmak keyifli olanŞu @musakka ile de tanışmak istedim ne dedikodu yapılır
Neden yaptın bunu kendine? Oturup bi film izleseydin, güzel bi tatlı yapıp yeseydin, bi arkadaşınla takılsaydın. En azından refresh olurdun.yapmam gereken ödevim varken oturdum 5 sene önceki konunun 81 sayfasını okudum sağ olun hanımlar