- 28 Temmuz 2013
- 942
- 4.028
Bende başka dedikodular var Ödeşiriz. Ya da kahve parasını ben öderimJsjjsjs ben en derin noktalara kadar hakimim ama aynı seviyede olmazsak nasıl dedikodu yapıcaz bilgi paylaşımı olmasın sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende başka dedikodular var Ödeşiriz. Ya da kahve parasını ben öderimJsjjsjs ben en derin noktalara kadar hakimim ama aynı seviyede olmazsak nasıl dedikodu yapıcaz bilgi paylaşımı olmasın sonra
Aynenayaklı gazete
Muso bizi ne hallere düşürdü haberi bile yok henüzMusoyla dedikodu yapılmaz bence keyif vermez muso hakkında başkasıyla dedikodu yapmak keyifli olan
Bir kaç msj üstte özetlenmiştim kuzumBana da konuyu özetler misiniz ya merak ettim
Halbuki alt tarafı eşek gibi yapcaksın demişti öbür konu sahibine. Ne varsa bunda anlayamadım yani. Eşek gibi musonun merhabası gibi bişeydi halbukiYa tam unutup konsantre oluyorum başka konulara,yine çıktı işteyok o nedense cezası bitmedi merak içindeyiz
Başka dedikodular varsa okeyim nasıl buluşuyoruzBende başka dedikodular var Ödeşiriz. Ya da kahve parasını ben öderim
Aynen öyle,aklımıza kazındı onun yüzündenHalbuki alt tarafı eşek gibi yapcaksın demişti öbür konu sahibine. Ne varsa bunda anlayamadım yani. Eşek gibi musonun merhabası gibi bişeydi halbuki
İstanbul mısınız?Başka dedikodular varsa okeyim nasıl buluşuyoruz
Gelirim sorun yok dedikoduların büyüklüğüne bağlıİstanbul mısınız?
İşte buna bayıldım Aldatma, dolandırma, alkol…. Ne istersen varGelirim sorun yok dedikoduların büyüklüğüne bağlı
Aldatma konularına üzülüyorum ya şöyle musom gibi kendi kendine gelin güvey olanların dedikodu varsa yeme de yanında yat olurİşte buna bayıldım Aldatma, dolandırma, alkol…. Ne istersen var
Musakkak ders kitaplarında işlenmesi gereken nadir eserlerden bulamazsın öyle her yerdeAldatma konularına üzülüyorum ya şöyle musom gibi kendi kendine gelin güvey olanların dedikodu varsa yeme de yanında yat olur
Ksjsjjs doğru söylüyorsun ona doktora tezi bile yazılırdı geçtim dedikodusunuMusakkak ders kitaplarında işlenmesi gereken nadir eserlerden bulamazsın öyle her yerde
Aldattıktan sonra perişan olanlara ne dersin?Aldatma konularına üzülüyorum ya şöyle musom gibi kendi kendine gelin güvey olanların dedikodu varsa yeme de yanında yat olur
Allah bildiği gibi yapsın, bende konu yeni diye okuyorum, mercimeği fırına vermişler bile. Ay sinirim bozulduEve sokmayın terbiyesizi, baya baya yürüyor çok tehlikeli
o kadar haklısınız ki okudukça merak ettim merak ettikçe okudumNeden yaptın bunu kendine? Oturup bi film izleseydin, güzel bi tatlı yapıp yeseydin, bi arkadaşınla takılsaydın. En azından refresh olurdun.
Bak beni cezbettim şuan, en sevdiğim beter olsunlarAldattıktan sonra perişan olanlara ne dersin?
Öyle salaklar varki aynen o şekilde konuşurlar. Bir gün komşumun kanynın kızı 22 yaşlarında, bna bir şy için geldi. Oturuyoruz, bna dedi ki,,,,,, "siz buraya yeni geldiğinizde x arkadaşımla senin eşinin yolunu gözlüyorduk.Çok beğeniyoduk onu." ben şokkkk... Tam o sırada eş geldi... Bu oturuyo.. İlk defa evime geldi gitmiyorda. Bn masayı hazrldım, yemek yiyeceğiz o da oturdu bizimle yedi... Gitti.... Salak işteBana anlattıklarınız abartılı geldi hiç kimse birinin yüzüne karşı eşiniz yakışıklı genelde yakışıklılar çirkinlerle evleniyor yok eşin şuna benziyor falan demez niyeti varsa bari size belli etmez kaldı ki o saatte size gelmesine ablası birşey demiyor mu gitme bu saatte ne işin var diye. Eşiniz de hep aynı saatte mi geliyor anlamadım yani mesai saatleri belli olmaz onların genelde. Yok seninki yanlış çıkıyor eşin yapsın falan ne alaka çözmüşseniz çözmüşsünüzdür ama kızı baya kıskandığınız apaçık ve çok abartı var göz göre göre de kimse bu kadar yapmaz her akşam neden eşinizle yalnız bırakıyorsunuz söyleyin bundan sonra gündüz gel akşam eşim dinlenmek istiyor rahatsız oluyor deyin ablasına da söyleyin olsun bitsin. Siz balkonlarda mı bekkiyorsunuz eşinizi de bu kızın karşılaştığını görüyorsunuz o da enteresan kıskanmayın genç kızları ayıp :) o kadar güzel kızın peşinde zaten baya yakışıklı erkek vardır merak etmeyin