düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana anlattıklarınız abartılı geldi hiç kimse birinin yüzüne karşı eşiniz yakışıklı genelde yakışıklılar çirkinlerle evleniyor yok eşin şuna benziyor falan demez niyeti varsa bari size belli etmez kaldı ki o saatte size gelmesine ablası birşey demiyor mu gitme bu saatte ne işin var diye. Eşiniz de hep aynı saatte mi geliyor anlamadım yani mesai saatleri belli olmaz onların genelde. Yok seninki yanlış çıkıyor eşin yapsın falan ne alaka çözmüşseniz çözmüşsünüzdür ama kızı baya kıskandığınız apaçık ve çok abartı var göz göre göre de kimse bu kadar yapmaz her akşam neden eşinizle yalnız bırakıyorsunuz söyleyin bundan sonra gündüz gel akşam eşim dinlenmek istiyor rahatsız oluyor deyin ablasına da söyleyin olsun bitsin. Siz balkonlarda mı bekkiyorsunuz eşinizi de bu kızın karşılaştığını görüyorsunuz o da enteresan kıskanmayın genç kızları ayıp :) o kadar güzel kızın peşinde zaten baya yakışıklı erkek vardır merak etmeyin
Öyle salaklar varki aynen o şekilde konuşurlar. Bir gün komşumun kanynın kızı 22 yaşlarında, bna bir şy için geldi. Oturuyoruz, bna dedi ki,,,,,, "siz buraya yeni geldiğinizde x arkadaşımla senin eşinin yolunu gözlüyorduk.🤐Çok beğeniyoduk onu." ben şokkkk... Tam o sırada eş geldi... Bu oturuyo.. İlk defa evime geldi gitmiyorda. Bn masayı hazrldım, yemek yiyeceğiz o da oturdu bizimle yedi... Gitti.... Salak işte😂

Hiç gerçekçi degil
Herşeye himm demişsiniz nedense bide bu forumda hep böyle hikâyede eşler tsk personeli oluyor ahahahha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X