düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya kızmayın ama dünden beri aklıma kızın Josh Josh demesi takıldı, uçak kazası falan derken LOST dizisinde oynayan Josh Holloway diyor sanırım eşinizi benzettiği aktör, mat_ruj kusura bakma ama aklıma takıldı söylemeden edemedim.

Tasarı 1984 de hazırlanmış. 2001 de yürürlüğe girdiğini bilmediğim için o tarihi kullandım. Bilgileriniz icin tesekkur ederim

Merak ediyorumda hayatınız hep böyle varsayımlar üzerine mi geçiyor ?
Verdiğiniz örnekler bile trajikomik

2 tencere yikadim bulasiklari makineye yerlestirdim tavanda yuruyen 2 kurt temizledim.baktim hala alintilaniyorum.ev işlerinden kaytarmak icin bana yazıyorlar sagolsunlar.

Benim babam asker cocuklugumda buna benzer bir sey olmustu. Gozumuzun onunde kadin beni hamike halinle ortada biraktin diye bagiriyordu. Ama kinseye bir sey olmadi. Sonucta teror eylemi degil bu.

Tovbe estagfurullah. Ne diyorsunuz nefertiti hanim.
Dün konu sahibi yarım saat konuya bakmadı diye ne affettiği kaldı , ne de gösterdiği erdemlik .
Cart curt .
Şimdi durmuşsunuz " gidin makina doldurun işsiz misiniz " gibi atıflarda bulunuyorsuz .
Ee siz o zaman dün neden o kadar yırtındınız affedip affetmediği konusunda ?
evde işiniz mi yoktu ?
Gökkuşağında bile bu kadar renk yok , yanar döner değil .

Cok renkli bir insanimdir sadece.gece gece pek is yapmam.yatiyordum ben yorum yazarken.ayrica lutfen yapmayin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…