- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
Çok sevenler de aldatabilir... Cunku sevgi tek başına yeterli değildir sadık olmaya mutlu olmaya bir evlilik yürütmeye...Yanimat_ruj un dava acmak icin 6 ayı var. Öğrendikten sonra 6 ay süresi var. Affederse de tüm bu hakları gidecek. Bu yüzden herkes bas bas affetmeyin diyor. Bir kere aldatan bir daha aldatır. Sevseydi ilkimde göze alamazdı. Yaptıktan sonra ağlayıp zırlamak sevdiği anlamına gelmez. Siz sanıyor musunuz yaparken hic aklına gelmedi adamın? Elbette öğrenme sansı vardı. Ama zevki ugruna bunu riske attı. Yeterince sevseydi göze alabilir miydi? Yapmayın Allah aşkına
Çok sevenler de aldatabilir... Cunku sevgi tek başına yeterli değildir sadık olmaya mutlu olmaya bir evlilik yürütmeye...
Ikinci uyeligi buymus iste,esas uyeligini bilmiyorumSiz matruj un 2. Üyeliğini biliyor musunuz ?
Dalga geçer gibi " affetti bence , affetti effedecek , aha da affediyor " tarzında yorumlar sunarsan beni linç ediyorlar demeye hakkın oluyor mu ?Ben sadece affet dedim.Herkes beni linc etti.Affetmek suç mu...
Gri yazıyor üye ismiKızlar bişey sormak istiyorum izninizle...Konu sahibinin banlandığını nasıl anladınız...ve ben nasıl anlayabilirim. Muhtemelen banlanınca cvp yorum vs yazamıyor...Aydınlatırsanız çok sevinirim
Çünkü önce banlandı daha sonra Kazen banını kaldırdı.Matruj un üzerine tıkladığımda hiç bahsettiğiniz gibi bi ibare göremedim. Siz nerden görebiliyorsunuz bende oradan bakayım...cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum zaman ayırdınız ..
Şuan pasif değil üyeliği çünküMatruj un üzerine tıkladığımda hiç bahsettiğiniz gibi bi ibare göremedim. Siz nerden görebiliyorsunuz bende oradan bakayım...cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum zaman ayırdınız ..
arkadaşlar tsk dediğiniz ne kim tsk binası dedi? normal bir jandarma karakol önünde gerçekleşiyor olay. ve içeri alınmayınca bağırarak uzaklaşıyor oradan kız. ve pencereden gayet duyulabilir mesafe de... yani kafanızda betimlediğiniz şeyleri hala bu olaya örgülemeye çalışıyorsunuz. inanan inanır inanmayan yazmaz. Yine diuorum konunun açılmasını ben talep etmedim kimseye de inanın yorum yapın diye zorlamıyorum olaylar çok çabuk gelişiyor demişsiniz kime göre neye göre. zaten ilk konu açış zamanım belli anlattıpım olayların geçmişi 6 7 aya daynıyor dedim. inanmayan yaz ma sın. isteyen de şikayet ettin konuyu üyeliği kapatsın!!
dizi gibi demişsiniz bu kadar senaryo yazacak yeteneğim olsa sizle uğraşmaz yapım şirketlerinin kapısını aşındırırdım sanıyorum.
arkadasim allah sana cok cok sabir versin.konunu okudugumdan beri hep aklimdasin.suan bisey anlamiyosun ama yasadigin trvmanin acilari senden cikacak.ahhh keskee kizdan hoslanmadigin zaman mesafeyi koysaydin.allahim evimize insan sokamicak hale gelicez yakindir.nedir bu evine girip cikip yuvasini yikmak.yuva yikanin yuvasi olmaz.ben o abladada suc oldugunu dusunuyorum.enistesi bile istememis kizi evinde.senin kardesin fingildek madem niye elalemin evine boyna yolluyosun.size guveniptemi sinava girmeye karar vermis.dersanemi sizin eviniz.yada kocaniz ogretmenmi.terbiyesizler.ayy cok acayip uzuldum ve sinir oldum
Matruj un üzerine tıkladığımda hiç bahsettiğiniz gibi bi ibare göremedim. Siz nerden görebiliyorsunuz bende oradan bakayım...cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum zaman ayırdınız ..
Durustce anlatiyorsa affederim.Boşayipta karşı tarafa zil taktirmam.son bir sans veririm.Evladi da var.Adam af diliyor daha ne yapsin.
Çok açıklayıcıydı teşekkür ediyorumEngelli olduğunda profile girmeden anlarsınız gri görünür. Hesap geçici olarak pasiftir yazar.
Konu sahibi önce 2.üyeliğinin denetlenmesi için banlandı sonra banı kaldırıldı..
gerçekten böyle düşünüyor olamazsınız
aklım almıyor
sanırım insanların sinir uçlarıyla oynayarak eğleniyorsunuz
yani umarım böyledir
umarım...
Artik konuyla da ilgilenmiyorum.Yazıp duruyorsunuz.rica ediyorum beni alintilayip bana destanlar yazmayin. Konu sahibinin okudugum bir kac mesaji nedeniyle bugün fikrim değişti ve boşasın diyorum.Dalga geçer gibi " affetti bence , affetti effedecek , aha da affediyor " tarzında yorumlar sunarsan beni linç ediyorlar demeye hakkın oluyor mu ?
Zira günümüzü , gecemizi buraya veremeyiz .
Bilmiyorum mesneviden , mevlanadan ders falan mı aldın ?
Özlü sözler söyleyip sadakatsizliği savunabilirsin fakat o önümğze çıkarttığın sözleri de o insanlar bugün böyle durumkar için söylememiştir emin ol .
Sadakatsizlik çok sığ ve çiğ bir durum .
Bilmem farkında mısın ?
Yani mesnevidrçen , mevlanadan , turabiden ilerleyeceksek sadakat üzerine söylenmiş bir çok şey çıkarırım.
Bu biraz evlilerde sevebilir gibi olmuşÇok sevenler de aldatabilir... Cunku sevgi tek başına yeterli değildir sadık olmaya mutlu olmaya bir evlilik yürütmeye...
Çevir kazı yanmasınArtik konuyla da ilgilenmiyorum.Yazıp duruyorsunuz.rica ediyorum beni alintilayip bana destanlar yazmayin. Konu sahibinin okudugum bir kac mesaji nedeniyle bugün fikrim değişti ve boşasın diyorum.
Konu sahibi arkadaş boşanma davası aç canım hemen. Boşanmalısın acilen
Üf bir yuva kurtarmaya çalışıyoruz dimi şurda . Bunlar anca boşatsın."Boşan bence, hemen boşa, boşa gitsin."Kendi baslarina gelse ne yapacaklar kimbilir.Beylik laflar etmek kolay.Konuya dönün benimle ugrasmayin artik. Benim fikrim.siz affetmezsiniz olur biter. Belki ben de affetmem.bugün fikrim degisti.Affetmeyin