düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok sevenler de aldatabilir... Cunku sevgi tek başına yeterli değildir sadık olmaya mutlu olmaya bir evlilik yürütmeye...

Ben sadece affet dedim.Herkes beni linc etti.Affetmek suç mu...
Dalga geçer gibi " affetti bence , affetti effedecek , aha da affediyor " tarzında yorumlar sunarsan beni linç ediyorlar demeye hakkın oluyor mu ?
Zira günümüzü , gecemizi buraya veremeyiz .
Bilmiyorum mesneviden , mevlanadan ders falan mı aldın ?
Özlü sözler söyleyip sadakatsizliği savunabilirsin fakat o önümğze çıkarttığın sözleri de o insanlar bugün böyle durumkar için söylememiştir emin ol .
Sadakatsizlik çok sığ ve çiğ bir durum .
Bilmem farkında mısın ?
Yani mesnevidrçen , mevlanadan , turabiden ilerleyeceksek sadakat üzerine söylenmiş bir çok şey çıkarırım.

Kızlar bişey sormak istiyorum izninizle...Konu sahibinin banlandığını nasıl anladınız...ve ben nasıl anlayabilirim. Muhtemelen banlanınca cvp yorum vs yazamıyor...Aydınlatırsanız çok sevinirim

Matruj un üzerine tıkladığımda hiç bahsettiğiniz gibi bi ibare göremedim. Siz nerden görebiliyorsunuz bende oradan bakayım...cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum zaman ayırdınız ..

Konu sahibi siz kendinize hayatınıza odaklanın boşverin yorumları, Mune de açıklama yaptı zaten fake olsa konu devam etmezdi diye, gelişmeleri bekliyoruz sizden ama kendinizi de yıpratmayın zaten yeterince yıprandınız, Allah sabır ve metanet versin.

Konunuzu ilk kez dün gördüm ve kişiliğinize de hayran kaldım ne kadar olgun bir bayansınız, Allah yolunuzu açık etsin. Sizi hak etmeyen bir insanmış eşiniz, herkes hak ettiğini bulur hayatta.

Konu sahibi yüz vermese eve almasa nolacaktı kız zaten eşinden yüz almış, konu sahibi hayır deyince eşine yanaşmış ondan yüz bulmuş. Erkek yapmak istedikten sonra kadın napsın?

Matruj un üzerine tıkladığımda hiç bahsettiğiniz gibi bi ibare göremedim. Siz nerden görebiliyorsunuz bende oradan bakayım...cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum zaman ayırdınız ..

Engelli olduğunda profile girmeden anlarsınız gri görünür. Hesap geçici olarak pasiftir yazar.
Konu sahibi önce 2.üyeliğinin denetlenmesi için banlandı sonra banı kaldırıldı..

Durustce anlatiyorsa affederim.Boşayipta karşı tarafa zil taktirmam.son bir sans veririm.Evladi da var.Adam af diliyor daha ne yapsin.

gerçekten böyle düşünüyor olamazsınız
aklım almıyor
sanırım insanların sinir uçlarıyla oynayarak eğleniyorsunuz
yani umarım böyledir
umarım...

Üf bir yuva kurtarmaya çalışıyoruz dimi şurda . Bunlar anca boşatsın."Boşan bence, hemen boşa, boşa gitsin."Kendi baslarina gelse ne yapacaklar kimbilir.Beylik laflar etmek kolay.Konuya dönün benimle ugrasmayin artik. Benim fikrim.siz affetmezsiniz olur biter. Belki ben de affetmem.bugün fikrim degisti.Affetmeyin
gerçekten böyle düşünüyor olamazsınız
aklım almıyor
sanırım insanların sinir uçlarıyla oynayarak eğleniyorsunuz
yani umarım böyledir
umarım...

Son düzenleme:
Artik konuyla da ilgilenmiyorum.Yazıp duruyorsunuz.rica ediyorum beni alintilayip bana destanlar yazmayin. Konu sahibinin okudugum bir kac mesaji nedeniyle bugün fikrim değişti ve boşasın diyorum.
Konu sahibi arkadaş boşanma davası aç canım hemen. Boşanmalısın acilen

Çok sevenler de aldatabilir... Cunku sevgi tek başına yeterli değildir sadık olmaya mutlu olmaya bir evlilik yürütmeye...
Bu biraz evlilerde sevebilir gibi olmuş

Çevir kazı yanmasın
Tamam

Yuva gerçekten hak eden bir eşle, aldatma şiddet vs yoksa kurtarılabilir. Siz konuyu okumuyorsunuz bence.

Diyelim ki bir masanın etrafinda oturuyorsunuz bir arkadas gurubu olarak ve bu konu acildi.Aldatilmak üzerine konusuyorsunuz.Sen ne yaparsin diye soruldu.Bazilari, "bilmem ki ben affederim belki"dedi.Bazıları" asssla" dedi. Siz ,"nasil böyle dusunursun aaa senin fikirlerin cok kötü çok berbat" diye o kisiyi rencide edebilir misiniz yüzüne baka baka.İşte bu platformda bunu yapiyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…