Valla kocama herkes asılabilir, bana da herkes asılabilir; biz o insanların arasından yürür birbirimize geliriz (ya da gelmeliyiz). Gelmiyorsak da zaten o bir şeylerin bittiğinin habercisidir. O yoldaki insanları deşmeyiz veya deşeriz diye tehdit etmeyiz... (kıza da acıdım, korkuyorum demiş gariban, haklı da...)
neyse bu da sizin yolunuz, ama bence doğru yapmamışsınız, böyle manzaralar/olaylar çıkarmak neye yarar ki? Evliliğinize, ilişkilerinize, mutluluğunuza katkıda bulundu mu/bulunacak mı bu yaptıklarınız? Sonuç itibarıyla bunları cevaplayacak sizsiniz.
Kızın niyetinin bu olduğuna inanıyorsanız çok daha sakince, planlı hareket ederek de bu sorunla başa çıkabilirsiniz. Asalet derken aptallıktan bahsetmiyorum yani...
asaletin eş anlamının aptallık olduğunu öne sürmedim zaten...
evet buda benim yolum sizinkinede saygı duyarım...
ben sizin kadar rahat olamıyorum böyle durumlarda malesef buda size bi eksiklik gelmesin...
evet asılabilirler banada eşimede ama yoldan geçen biri yapmıyor bunu...
bende yolda yada arabada giderken asılan birinin gırtlağına yapışacak kadar kontrolsüz bi insan değilim...
acıdığınız kızın kişiliğini bilmediğiniz için size bu konuda açıklama yapmama gerek yok sanırım...
şu kadarını söyleyeyim ablanı görürsem döverim dedikten sonra yok şaka yaptım söyleme sakın diyen birisi okadarda acınacak bi insan değil yani...
evli adamlarla ilişki yaşayan kadınlardan hep nefret etmişimdir adamdada suç vardır eşittir ama birisi evli olduğunu bile bile bir erkeğe asılıyor yada ilişki yaşıyorsa onu assınlar gözlerimin önünde kılım kıpırdamaz....
dediğim gibi buda benim yolum...
bu yazdıklarımdan belkide kocasını elinden kaçırmaktan korkan bi kadın imajı verdim belki size....
onun içinde bişey diyemem çünkü bahsettiğim bayanın tipini bilseniz görseniz böyle olmadığınıda anlarsınız...
benim bu tarz basit kadınlara ve erkeklere evli adama asılan kendini bilmez densizlere tahammülüm yok sizdende bunu anlamanızı beklerim...
Son düzenleme: