ayrılmak istiyorum ama !

aldatmasından dolayı ,aşağılamasından ailesinin yanında bana bağırmasından, herşeyi kendine istemesinden en ufak şeye alınmasından ,aileler arasında sizin aile bizim aile denmesinden, düğünümde takı takmamalarına rağmen altınları takılarımı almasından ev almak birikim yapmak istememesinden tek başıma mücade vermekten bu yüzden

en küçük örnek ailesinin yanına balıkesire tatile gittik onlar önceden gitmişti bayramı orda geçirmek için gittik taşlı kayalıklı dere gibi bi yer vardı çantası bendeydi telefon vardı çantasında ben dereden taşların içinde dizlerimin üstüne düştüm oda gelip bana bakıcağına bişey oldumu diye bana bağırdı ve çantasını aldı niye dikkat etmiyorsun diye babası ve arkadaşı yanıma geldi kızım bişey oldumu dediler dizlerime taşlar batmıştı kanamıştı ogünde kavga ettik beni düşünmedi

bukadar açıklayıcı değildi karışıktı sanırım..
sana değer vermiyorsa ailesinin önünde küçük düşürüyorsa zor..hele bide aldatmışsa...
ne desem bilemedm..
konuşsan olmazmı dicem ama aldatmış olması tutuyo benii..

bukadar açıklayıcı değildi karışıktı sanırım..
sana değer vermiyorsa ailesinin önünde küçük düşürüyorsa zor..hele bide aldatmışsa...
ne desem bilemedm..
konuşsan olmazmı dicem ama aldatmış olması tutuyo benii..

kaç kere konuştum başka kızlarla konuşmasını geçtim artık ama başkalarının yanında olsun beni rahat bırak saygılı olalım dimi bişey diyeceksende misafirler gidince söyle zormu ya birazcık saygı istiyorum sevgiyide geçtim

aksine en son tavır yapan benim eşim çok vurum duymaz oluyor benimle konuşmaktansa hemen gidip yatıyor

O vurdum duymaz diye siz bu kadar sinir oluyorsunuz belkide ama
Haklıyken bile haksız duruma düşersiniz böyle yaparak
Al karşına konuş, bi cevap ver sen gidip yatınca benim hepten sinirlerim bozuluyo de mesela
Dırdır istemiyosa, cevaplasın bi zahmet

sizden bana yol göstermenizi istiyorum eşimle ilgili değil istediğim bundan sonra ne yapabilirim babamlara dönemem orda daha kötü bi hayat var çocuğumla nasıl yanlız yaşayabilirmiyim birikim yapamam evde alamam devlet bana yardım edermi çalışmasam kiraya çıksam çocuğuma baksam sizden bu konu hakkında yorum istiyorum eşimle ilgili herşey beni yoruyor zaten düzelmez o önümü göremiyorum ve bi daha asla evlenmek istemiyorum çocuğumu büyütmek istiyorum onun güzel yerlere gelmesini istiyorum

O vurdum duymaz diye siz bu kadar sinir oluyorsunuz belkide ama
Haklıyken bile haksız duruma düşersiniz böyle yaparak
Al karşına konuş, bi cevap ver sen gidip yatınca benim hepten sinirlerim bozuluyo de mesela
Dırdır istemiyosa, cevaplasın bi zahmet

zaten gidip yatınca diyorum ona konuşmaktan çözümden kaçıyosun diyorum öpüyorum seviyorum onu o zman geliyo içeri yine eskisi gibi oluyoruz ama hep ben alttan aldıkça böyle olmazki harap oldum bide arkadaşlara şunu söylemek istiyorum fevri sabırsız olmamın tek nedeni 16 yaşında yaşamış olduğum bi tramvadır nişanlılık dönemi geçerdim çok kötü şeyler geldi başıma evden kaçtım bir sürü şey abimler bi psikiyatre götürdüler beni tedavi olmaya çalışıtım ve o dönemleri eşimle tanışana kadar atlatamadım eski nişanlım 7 yıl sonra aradı af diledi ama ne affettim nede hakkımı helal ettim ama bende bıraktığı hasar büyük eşimlede aynı şeyleri yaşamaktan korktum bunu ben 1 kere yaşamıyorum sinirlerim bu yüzden harap 27 yaşındayım 10 yıl geçti üstünden konuyu açarken bile çıldırıyorum ama eşim sağolsun bekarlığında yapamadıklarını evlendikten sonra yapmak istiyor yapıyorda bekarken 1 çay bile ısmarlayacak parası yoktu kontürü bile yoktu kışın soğuklarda çay bahçelerinde oturdum hasta oldum çay içip dönüyoduk evimize yemek bile yemedik bi kez olsun parası yoktu ama o kadar konu geçti daha bi kere parası yoktu söyle böyle demedim konu başka düğün salonunun parasını bile ben verdim çok seviyordum onu şimdi en son model cep telefonu ve bilgisayar kullanıyor evlenir evlenmezde cep telefonunu değiştirdi

kadın girişimciliği ile ilgili kurslar var , meslek edinmeye yönelik, haftasonu oluyor sanırım..ben onlara katılmanı öneririm, en kısa zamanda dilerim okulunu bitirirsin, lise mezunu olmadan iyi bir iş bulman biraz imkansız gibi.. Önce ne yapacağına karar ver , biraz kendini geliştir, daha sonra ayrılmayı düşün bence.. 9 aylık bebeğinle, ayrı bir yaşam , ev geçindirmek çok zor gibi..evli değilim yorum yapmak haddim değil belki ama üzüldüm durumuna

Çalışmadan, evden oturmak ve devletin size bakması??? İstediğiniz
bu mu??? :KK53::KK53::KK53:

kadın girişimciliği ile ilgili kurslar var , meslek edinmeye yönelik, haftasonu oluyor sanırım..ben onlara katılmanı öneririm, en kısa zamanda dilerim okulunu bitirirsin, lise mezunu olmadan iyi bir iş bulman biraz imkansız gibi.. Önce ne yapacağına karar ver , biraz kendini geliştir, daha sonra ayrılmayı düşün bence.. 9 aylık bebeğinle, ayrı bir yaşam , ev geçindirmek çok zor gibi..evli değilim yorum yapmak haddim değil belki ama üzüldüm durumuna

şuan çalışıyorum ayrılırsam oturup kendim bakmak istiyorum bebeğime devletin bana yardımı olurmu acaba kime başvursam bilemedim birazda kenarda 30,000 kadar birikmişim var ne yapıcam bilmiyorum saat kaç oldu mesaj bile çekmedi anladı kararlı olduğumu demekki istediğide belkide buydu o beni kaybetmekden değil çocuğu görememekten korkuyor

bazen kadınların vurdumduymaz olmasına bazende konu sahibi gibi cesur atak yapmasına şaşırıyorum.ama bu atak nedense maddi durum konusunda 0 olan kadınlarımızdan geliyor.şimdi sana soruyorum öncelikle eşinden ayrılma sebebini ben hala anlayamadım,yaşadığın sıkıntılar klasik erkek modeli,ikincisi babamın yanına gitmem diyorsun el kadar çocukla ki mesleğin bile yokken nasıl bakıcaksın ona ha diyorsanki ben çalışırım herşekilde çocuğuma bakarım illa bu adamı boşıycam seni tebrik ederim,önünde eğilirm çünkü kendin bile şuan ne yapıcağını eşinden neden ayrıldığını bilmiyorsun.karar var ama nasıl uygulanıcak o muallakta.istersen 50.000 bin liran olsun neye yarar.

Son düzenleme:
Bakın aldatıldığınıza eminseniz ve ilişkinizin yürümeyeceği konusunda
kesin hükümleriniz varsa tek yol, ayrılıp kendinize yeni bir hayat kurmanız.
Çalışmak zorundasınız. Devletin böyle bir yardımı yok. Zaten olsa, kenarda
birikmişi bile olmayan, eşinden, eşinin ailesinden şiddet gören bir çok insan
zoraki yaşamını devam ettirmez şu an...

bazen kadınların vurdumduymaz olmasına bazende konu sahibi gibi cesur atak yapmasına şaşırıyorum.ama bu atak nedense maddi durum konusunda 0 olan kadınlarımızdan geliyor.şimdi sana soruyorum öncelikle eşinden ayrılma sebebini ben hala anlayamadım,yaşadığın sıkıntılar klasik erkek modeli,ikincisi babamın yanına gitmem diyorsun el kadar çocukla ki mesleğin bile yokken nasıl bakıcaksın ona ha diyorsanki ben çalışırım herşekilde çocuğuma bakarım illa bu adamı boşıycam seni tebrik ederim,önünde eğilirm çünkü kendin bile şuan ne yapıcağını eşinden neden ayrıldığını bilmiyorsun.karar var ama nasıl uygulanıcak o muallakta.istersen 50.000 bin liran olsun neye yarar.

bende istiyorum ki ölene kadar ayrılmayalım eşim beni küçük düşürüyor diyorum bu bile yeterli sebep güvenim desen sıfır

Bakın aldatıldığınıza eminseniz ve ilişkinizin yürümeyeceği konusunda
kesin hükümleriniz varsa tek yol, ayrılıp kendinize yeni bir hayat kurmanız.
Çalışmak zorundasınız. Devletin böyle bir yardımı yok. Zaten olsa, kenarda
birikmişi bile olmayan, eşinden, eşinin ailesinden şiddet gören bir çok insan
zoraki yaşamını devam ettirmez şu an...

şuan çok büyük boşluktayım düzelirmi bilmiyorum eşim olgunlaşmalı

eşin kaç yaşında bilmiyorum ama benim eşimde çocuk gibiydi oturup günlerce atari oynadığımı biliyorum.bekar gibiydi maalesef kadınlar evlenince daha çabuk adapte oluyorken erkekte bu çaba yok.aldatma varsa işin içinde bilemem ama olgun değil diyede boşanmak bana göre çok basit bir sebep.senin geçtiğin çoğu evreden hepimiz geçiyoruz,geçtikte ,ama olmadı,ben oynamıyorum deyip oyunu bırakıp gitmiyor kimse birde ufaacık çocukla,oyun diyorum evliliğe çünkü sizin evliliğiniz evcilik oyununa benziyor kusura bakma .madem eşin olgun biri değil niye olgunlaşmamış çocuk ruhlu birine bir çocukta sen yaptın?

Son düzenleme:
şuan çok büyük boşluktayım düzelirmi bilmiyorum eşim olgunlaşmalı

Boşlukta olduğunuzu söylüyorsunuz ya, peki şu an böylesine ciddi kararlar almak için
uygun bir zaman mı ??? Acaba eşinize kızdığınız için fevri davranıyor olabilir misiniz?

Ailesi yanında size hitabı önemli elbet ama siz istemedikten sonra kimse size farklı
gözle bakamaz. Öncelikle o düşünceyi atın kafanızdan. Eşinizle sakin ve kararlı
bir konuşma yapın, isteklerinizi sıralayın. Tartışmayın ama ses tonunuz kararlı
olduğunuzu hissettirsin karşı tarafa.

Çok kızgınken, üzgünken, aşırı mutluyken verilen kararlar sağlıklı olamayabilir.
Bunu aklınızdan çıkarmayın.

anlattıklarınızdan anlaşılan eşinizin kişiliği henüz oturmamış ve oldukça sıkıntılı zamanlar yaşamış ... sizinle evlendikten sonra da eli bollaşınca geçmişte yaşayamadığı ne varsa onu tatmin etme gayretine düşmüş ... değer yargılarınız farklı, o zamanında elde edemediği şeylere odaklanmış siz ise onun bu hali ile size ne kadar kötü hissettirdiğine odaklanmışsınız ...

işte evlilik gerçekten hayatta verilecek en önemli karar.
bir çay parası olması için bile çaba sarf etmeyen, gelecek için ayağı yere basan planları olmayan adamlarla evlenilirse sonrası böyle ... çocuk zaten en acı yanı . böyle seçimler yapıp o çocuğu babasız büyütmeye kimsenin hakkı yok .

tavsiye olarak ben ayrılmanızdan yana değilim aldattığına emin olmadığınız ve çocuğunuz olduğu için, eşiniz zamanla olgunlaşacaktır. onu bu şikayet ettiğiniz yönleriyle kabul edin derim bu yönleri törpülemeye çalışarak ve onun aktivitelerine mutlaka kendinizi de dahil ederek ...

Son düzenleme:
anlattıklarınızdan anlaşılan eşinizin kişiliği henüz oturmamış ve oldukça sıkıntılı zamanlar yaşamış ... sizinle evlendikten sonra da eli bollaşınca geçmişte yaşayamadığı ne varsa onu tatmin etme gayretine düşmüş ... değer yargılarınız farklı, o zamanında elde edemediği şeylere odaklanmış siz ise onun bu hali ile size ne kadar kötü hissettirdiğine odaklanmışsınız ...

işte evlilik gerçekten hayatta verilecek en önemli karar.
bir çay parası olması için bile çaba sarf etmeyen, gelecek için ayağı yere basan planları olmayan adamlarla evlenilirse sonrası böyle ... çocuk zaten en acı yanı . böyle seçimler yapıp o çocuğu babasız büyütmeye kimsenin hakkı yok .

tavsiye olarak ben ayrılmanızdan yana değilim aldattığına emin olmadığınız ve çocuğunuz olduğu için, eşiniz zamanla olgunlaşacaktır. onu bu şikayet ettiğiniz yönleriyle kabul edin derim bu yönleri törpülemeye çalışarak ve onun aktivitelerine mutlaka kendinizi de dahil ederek ...

yorumun çok güzel öncelikle teşekkür ederim aynen dediğiniz gibi oluyor olaylar ama onun aktivitelerine bende katılırsam para biriktirip ev alamayız zaten asıl sorun aramızdaki benden 1 yaş küçük olduğunuda var sayarsak hiç olgun bi insan değil bugün şuraya gidelim ölmiycezmi harcayalım paraları desem hayır yarın ne yaparız demez ama dediğin gibi bugün 3 -4 kez aradı açmadım mesajda yazmadım öğleden sonra hiç aramadı bakalım akşam nasıl davranıcak tamam artık böyle olucak deyipte sözünde durmamasından senin ailen benim ailem yapmasından bıktım usandım

Boşlukta olduğunuzu söylüyorsunuz ya, peki şu an böylesine ciddi kararlar almak için
uygun bir zaman mı ??? Acaba eşinize kızdığınız için fevri davranıyor olabilir misiniz?

Ailesi yanında size hitabı önemli elbet ama siz istemedikten sonra kimse size farklı
gözle bakamaz. Öncelikle o düşünceyi atın kafanızdan. Eşinizle sakin ve kararlı
bir konuşma yapın, isteklerinizi sıralayın. Tartışmayın ama ses tonunuz kararlı
olduğunuzu hissettirsin karşı tarafa.

Çok kızgınken, üzgünken, aşırı mutluyken verilen kararlar sağlıklı olamayabilir.
Bunu aklınızdan çıkarmayın.

herkes kendi kaderini yaşarmış varsa yaşayacağım yaşarım korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok

herkes kendi kaderini yaşarmış varsa yaşayacağım yaşarım korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok

Elbette ama kader bizim seçimlerimiz sonucu yaşadığımızdır.

Sakin kararlar vermek en güzeli. Sana kararından vazgeç demem.
Sadece çok kararsızsın, muallaktasın. Biraz sakinleşip karar verirsen
daha iyi olur gibi görünüyor, anlattıklarına bakarak.

Benim anladigim sen esinden memnun degilsin
Adamin her seyi batiyor sana

Diger konuda yaptiklarin da buna kanit

Bir kivilcim, bir sebep olsa da bosansam derdindesin

Son düzenleme:
X