• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdiden sinir oldum kıza

Sen de şimdiden başlamışsın:ssz:

Kendini doldurma, görmezden gel.
Niye bukadar takıyorsun anlamadım.

Beş parmağımızın beşi bir değil, insanların neden kendimiz gibi olmasını bekliyoruz?
Olmayınca da bu kadar alevleniyoruz?

Gerek yok.

merhaba hanımlar
bugün sevgilimin teyzesi beni yemeğe çağırdı tabi sevgilimin kardeşinin nişanlısını ve ailesini de çağırmıştı,herşey güzeldi ama bu kız bana çok itici geliyo sözünü lafını bilmiyo,mesela sevgilimin diğer kardeşi de evli onun eşi çok iyi biri,ama bu kız çok yapmacık geliyo bana.tabakları hazırlıyoruz beraber aa şuraya koy buraya koy diyo sanki ben biliyorum dinlemedim hiç tabi..
yemek yedik oturduk işte sevgilim beni almaya geldi aşağıda bekliyodu diğer misafirlerle hep beraber çıkıyoduk evden sevgilimn annesi bana bşy söyledi işte kızım bunu x e söyle dedi(x sevgilimin adı olsun)
aşağı indik misafirleri de almaya gelmişlerdi orada konuştuk biraz sonra arabaya binmeye gidiyoduk kız sevgilime dediki x abi annen sana böyle böyle söyledi.(asansörde bekliyodu ama durup bizi dinlemiş)
yani benim söylemem gereken şeyi sevgilime o söyledi sanki ben söyleyemiyorum o kadar sinir oldum ki anlatamam eve geldim mesj attım çok bozuldum yaptığı çok ayıptı dedim,sevgilimde boşver düşüncesizlik etmiş üzülme takma kötü niyele öyle davranmamışır dedi..ama çok sinirliyim hala nereden biliyo sanki kızın niyetini hayret bişey

ohoo şimdiden böle yapma:) herşeyide sewgiline şikayet etme.. bence bunda bişe yok sölesin ne olcak :)

evt cnm öyle yapıcam ben de

aynen valla kendini ezik hissediyo sanırım o yüzden kendini ortaya atıyo

sevgılıne hıcbırsey söleme bence şöle böle die.erkekler bu konulardan anlamazlar pek hem sevgılının gözunden de düşme onun için gerek yok ....dedıgım gıbı sucunun üstüne lafı yapıstır gözünün içine bakarak o mesajı alır.gayet sakin lafını ver ki bana nie kızdın yada sinirlisin demesin diyemesin içine dert olsun :)).sımdıdenn altta kalırsann senın adına laf sahıbı olur ...emın ol bu patavatsızlıgından dolayı kayınvalıdesıne de ıtıcı gelır..cok samımı olma dıgerıyle muhatab ol eger anlasabılıyorsan bak gör nasıl kıskanacak ozaman onunla samımı olmuyorsun dıe... :))

sevgilime söyledim:(
dediki abartıyosun boşuna kendini üzüyosun hiç anlamıyo beni ya inanamıyorum.
aynen dediğin gibi yapıcam bundan sonra
bişey sorcam sevgilime desem ki ''o kızla samimi olma arana mesafe koy beni üzmek istiyo çünkü'' ne düşünür acaba kötü bi tepkimi verir hiç kestiremiyorum ne tepki vereceğini[/QUOTE]

mesafe koy dersen sevgılın senden sogur cunku dıosun kı onakarsı cok ıyı ovarken ıyı davranıo dıosunn sevgılının gozunde sorun cıkartan sen olacaksın o hıcbısey yapmıyor olacak...oyuzden sevgılını hıııııc mı hıcc karıstırma erkeklere göre bu konular pek onemlı degıldır genelde...sen dedıgım gıbı hatrasının ustune tavrını koy kızaa senı sindirmesine izin verme sorun kalmazz ondan sonrada cok muhatap olma oda zatennnsana karsı mesafelı olurr sen gerekenı söledıgınde..

Ne kadar kafaya takarsan ve sinir olduğunu belli edersen o derece gerilirsin ve daha da üstüne gelir. Yaptıklarına karşı karşısın geçip dalga geçer gibi gülümsemek en iyi cevap olacaktır. :)

Back