- 18 Şubat 2013
- 2.634
- 940
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada son yorumlarınızda sadece beni arıyor demişsiniz, size gelip sizde kalmasını teklif etseniz?? Hem kafanız rahat olur hem takibi kolay olur hem de bağlarınız daha kuvvetli olur.. Evden gidecekse aklına ilk sizin eviniz gelmeli, bunu yapmaya çalışın derim..
Yahu kızın ne ayakkabısı kalmış, ne namusu.
Siz sizden sorumlusunuz arkadaşım açıkçası kusura bakmayın satır satır okudum ama, eşiniz zaten yüz vermemiş biraz fazla mı kurmuşsunuz ne.
Kızkardeşinizle de bu kızla da iletişimi kesin olsun bitsin.
Eşiniz zaten aklı başında bir adama benziyor.
gerisi çok da mühim değil.
Öncelikle sakinleşip mantıklı hareket etmenizi öneririm.. Msj attınız içiniz rahatladı azbuçuk tamam (gerçi keşke öyle tehditvari bi msj atmasaydınız o da var ama şimdi mevcut şartlarda bi düşünelim)..
Sizin bir abla olarak yapmanız gereken şey kardeşinizi yanınıza çekmek.. Kardeşinizle muhabbettiniz nasıl bilemiyorum ama onunla muhabbetinizi arttırırsanız o tür arkadaşlara gerek duymayacaktır diye ümit ediyorum.. Alenen hataları olan bir kızdan söz ediyorsunuz ve Allah muhafaza kızkardeşinizden de faydalanma niyeti olabilir (komplo teorisi üretmiyorum sadece ihtimalleri değerlendiriyorum), kardeşlerinize yakın davranıyosa siz daha yakın davranın..
Anladığım kadarıyla ailenize çok düşkünsünüz bu çok güzel bi durum.. Kardeşlerinizle vakit geçirip sıkıntılarını sizinle paylaşmalarını deneyin, bu durumda zaten başkalarına ihtiyaç duymayacaklardır, arkadaşları illaki olacaktır ama bahsettiğiniz şahsiyetleri hayatlarından eleyebilecek idrake de sahip olacaklardır diye düşünüyorum..
Eşinizden eminseniz -ki öylesiniz sanırsam- o mevzuuyu daha fazla düşünmeyin.. Düşünmeniz gereken kardeşlerinizi o bayandan uzaklaştırmak.. Bunu da ancak kardeşlerinizle yakınlık kurarak yapabilirsiniz, sinirinizi bozan bazı durumlar mutlaka olacaktır ama töleranslı olun, mesele aile ise bazı fedakarlıklar gerekicektir.. Umarım sıkıntınız hallolur..
Canım konuyla ilgili söylenecek çok şey var. ama kocanı bile 2. plana at gerekirse önce kız kardeşini kazanmaya çalış. sakın suçlama ve sırtını dönme karşına al güzelce konuş sahiplen. kocan bile olsa kız kardeşin daha canındır. hata yapmış olabilir kardeşinde kızmış olabilirsin ama bi arkadaşın da söylediği gibi evden ayrıldığında bunalıdğında geleceği yer ablası olmalıyken sana gelmıyorsa aranızda bir iletişim kopukluğu olabilir.
benim de kız kardeşim var şu an sağlık sorunu yaşıyor. vaktinde biz de çok sorunlar yaşadık ama şu an kendime çok kızıyorum kardeşimi kırdığım her an için . hiç kimse için değmez kocam bile olsa önceliğim kardeşim olurdu. bu ara bu konuda çok hassasım malesef
Öncelikle sakinleşip mantıklı hareket etmenizi öneririm.. Msj attınız içiniz rahatladı azbuçuk tamam (gerçi keşke öyle tehditvari bi msj atmasaydınız o da var ama şimdi mevcut şartlarda bi düşünelim)..
Sizin bir abla olarak yapmanız gereken şey kardeşinizi yanınıza çekmek.. Kardeşinizle muhabbettiniz nasıl bilemiyorum ama onunla muhabbetinizi arttırırsanız o tür arkadaşlara gerek duymayacaktır diye ümit ediyorum.. Alenen hataları olan bir kızdan söz ediyorsunuz ve Allah muhafaza kızkardeşinizden de faydalanma niyeti olabilir (komplo teorisi üretmiyorum sadece ihtimalleri değerlendiriyorum), kardeşlerinize yakın davranıyosa siz daha yakın davranın..
Anladığım kadarıyla ailenize çok düşkünsünüz bu çok güzel bi durum.. Kardeşlerinizle vakit geçirip sıkıntılarını sizinle paylaşmalarını deneyin, bu durumda zaten başkalarına ihtiyaç duymayacaklardır, arkadaşları illaki olacaktır ama bahsettiğiniz şahsiyetleri hayatlarından eleyebilecek idrake de sahip olacaklardır diye düşünüyorum..
Eşinizden eminseniz -ki öylesiniz sanırsam- o mevzuuyu daha fazla düşünmeyin.. Düşünmeniz gereken kardeşlerinizi o bayandan uzaklaştırmak.. Bunu da ancak kardeşlerinizle yakınlık kurarak yapabilirsiniz, sinirinizi bozan bazı durumlar mutlaka olacaktır ama töleranslı olun, mesele aile ise bazı fedakarlıklar gerekicektir.. Umarım sıkıntınız hallolur..
aynen deiğin gibi yapıyoruz şuanda canım zaten...
eşim ve ben annemden babamdan fazla koşturuyoruz peşinden...
annemle benim evimin arası 5 dakika bence bu yüzden gelmek istemiyor olabilir...
eşimle konuştu gel burda ouralım konuşalım dedi eşim ve yok abi dışarda biyerde buluşalım dedi eşime...
bence annemle babamın buraya gelip onu eve dönmeye ikna etmeye çalışacağını düşünerek buraya gelmiyor...
yoksa elbette gelsin kalsın bu konuyu ona açmak uygun bi zaman değil zaten aradığında benden kek tarifi dahi istiyor ama ben yinede o konuyu açmıyorum...
Çok yerinde bir yorum olmuş:=)
Böyle durumlarda daha sakin ve dikkatli davranmak lazım. Konu sahibi arkadaş eşinden emin çok iyi çok güzel ama ben nedense erkeklerden asla emin olamam. erkeğin yapacağı varsa da yapar.bunun içinde hiç kimseyle savaşamam kendimi ve insanları da bunaltmam. bence sen de böyle bir mücadeleye girme madem senden küçük ve eşinin de muhatap olmayacağı bir kız biraz daha rahat ol. eşin senden saklasa bu durumu , kız da afet olsa napardın :=)))
afetlerde asılıyor zaten işyerimizde :)
kız afet diye kendimi ezik hissetmezdim heralde :)
kız benden 1 yaş küçük çocuk değil cahil değil salak değil :)
ben kimseyi bunaltmadım sadece yapması gerekeni yapmassa yapacaklarımı söyledim :)
eşim benden saklasada ben bi şekilde duyarım haklıyken haksız duruma düşeyi göze alıyorsa buyursun saklasın eşim :)
çirkin bi hatun değilim çok şükür eşimin gözünden sakınacağı kadar güzelim kendime güvenim tam bu kızı kıskanıp üstüne gitmedim zaten :)
ben dikkatliyim faklat sakin değilim buda benim işte :)
gülecek ne varsa bunda :)
o kızla da o şekilde muhatap olma eşinin muhatap olmaıdğı basit bir kız kendini birşey sanacak. ve bana göre kadınlar erkekleri paylaşamadığı zaman daha çok kıymetlendırıır. bu senin eşin sonucta o kızın haddine olmaması lazım. ama o kıza cocuk muamelesı yapman gerek ama onu kendı karsına cekmıs olman sankı rakıp gıbı hıssedecek o da esını hırs yapacak fln.
relax ol ve o kızı hıc önemseme hatta kocan da bunu hissetsin lütfen adamın da beynınde aslında hala baska kadınlarla da olabılır hissi yaratma havalı ol :=)
kardeşimin de sıkıntıları vardı 4 bir yandan üstüne gittik zamanında ben bile kızı bunalttım şimdi saçları tel tel dokuldu cıldıye cıldıye dolasıyoruz. aşırı stresten olduğunu soyledıler. sımdı gorunce ağlayasım gelıyor . kendımı sucluyorum. ve ınan zamanında paylasamaıdğım hersey bana anlamsız gelıyor. zamanı gerı alabılsem hıc bır sey ıcın kardesımı kırmam ve suclamam. hayat anlarda yasanıyor malesef canım. o yuzden ailenı ve kardesını kımse ıcın kırma. kocanı da sahiplen ama basit kızları rakıp gorerek tehdıt ederek değil. tam tersı kucuk gorerek yap..
sana gülmedim ben yorumuma güldüm ama sen maşallah satır satır gülmüşsün ben kimseyle mücadele etmem ve savaşmam sana da sadece sakin ol dedim relax ol madem böylesin kendine güven. sinirlerin bozulur böyle bozulmuş gibi zaten.
canım zaten inanki kıskançlık değildi benim tavrım yani, hazmedemedim bu kız neyin peşinde onu anlayamadığım hatta eşim bununlamı uğraşacaksın dediği zaman o kimi enayi yerine koyup benim kocama asılıyomuş deyince adam afalladı senin derdin beni kıskanmak değil gurur dedi trip attı
ben eşim kadar kıskanç olsaydım inanki şuanda o kız ölü olurdu
eşim çok kıskançtır gözümün içi bakar bi ortamda yada dışarda bu beni fazlasıyla bunaltır bazen ama ben öyle değilim bakanlar olunca eşim hiçmi kıskanmıyosun beni der...
bende o öyle avanak avanak baksın akşam seninle eve gidecek olan benim ne kıskancam derim adam pes der artık hayretle bakar bana
eşimin totosunu asla kaldırmam bu şekilde çünkü bilirim erkeklerin egoları şişiyor böyle durumlarda...
hatta kıza sen neyini güvenp beni karşına alıyosun seni kıskandığımı sanma sakın benim hazmedemediğim yaptığın edepsizlik dedim...
kızkardeşimi bu konuyla üzmeyeceğim zaten ortalık durulunca baktım hala görüşüyor ben kendimi geri çekeceğim...
doğruyu yanlışı anlatamıyorum...
sen yaşamış biri olarak beni çok iyi anlarsın onların gönlü olsun diye içimdekileri bastırmaya hazırım...
yok canım yaa sinirlerim sana bozulmadı valla...
kaçıncı sayfaya geldik konumda haklı olduğumu daha yeni anlatabildim bazı arkadaşlara sinirim buna bozuldu sanırım...
insanın tanıdığı kişi tarafından böyle bi olay yaşaması gerçekten gereğinden fazla geriyo insanı...
bide bu insanla arakadaşlık yapan kızkardeşler evden kaçan kızkardeş bunu sineye çekmek zorunda kalan ben...
içindekileri bastırma ifade et tabi içine atma hiç birşeyi. ben böyle konularda pek yorum yapmam kıskanclık ve ılıskıler konusunda pek umrumda değil aldatılmak ya da aldatmak olağan seyler malesef. ordaki tutumunu asla eleştirmem. allah bozmasın ilişkinizi.
çok güzelsin allah kaderini de güzel yazsın canım ama çok güzel kadınlar bile aldatılır. bu tarz seylere güvenme yani. ama eşine güveniyorsan rahatsın :=)))
kardeşin konusunda yaşadığım için söyledim o pişmanlık kötü his. ama sadece senin mücadele etmen de yetmez kardeşin de sana yaklaşmalı. inşallah ilişkileriniz düzelir. sen de kardeşin de eşin de başkalarının sevgililerine yamanana aptal insanlar yzünden üzülmezsiniz. :=)
allahın izniyle düzelir inşallah canım ..
önce kendini yıpratma sırayla ailen ve eşini de :=)
STRESEEE DEĞMEZ..