düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

evet ben sadece tek bir konu için alınıp sonra kapatılıyor diye düşündüğüm için yanıldım.
tşk ederim açıklama için.

Affetmek erdemdir.Esini cok seven bir erkek birdaha aynı hataya düsmez.

Ya ben sizi anladım yaa.. Sizin bu yalana sığınmaya ihtiyacınız var.. Çıkıp affettim desin de "heh işte o da affetti, herkes affediyor, sadece ben değil ki" diyip kendimi yalandan mutlu edeyim diye bekliyorsunuz.
Tamam Lut, affetmek erdemliktir. Sen doğru olanı yaptın. Hadi şimdi huzurla uyu.. Seni böyle sindiren toplum utansın..

Ben sadece affet dedim.Herkes beni linc etti.Affetmek suç mu...
Bu kişiden kişiye değişir, kimi affeder, kimi affetmez, herkesin evliliğe bakış açısı, beklentisi farklıdır, siz affedersiniz, Ayşe affetmez, siz affettiniz diye suçlu olmazsınız, Ayşe affetmedi diye suçlu olmaz.

kov gitsin ne onemi var da hala eve aliyosun ki? senin evinde esinin yaninda niyeti de belli degil sana laf sokacak ve sen yine eve alacaksin oyle mi? ev mahremdir arkadasim. esin varken elin kizinin ne isi var? hic hosuma gitmedi.

Ben sadece affet dedim.Herkes beni linc etti.Affetmek suç mu...
Affetmek erdemliktir. Mesela kardesin bir hata yapmistir. Kucugumdur dersin affedersin. Arkadasinla aran bozulmustur. Bir anlik yanlis anlasilmadir dersin affedersin.
Amma velakin esin seni daha lohusa halinle minicik bebeginle dusunmeyip baska kadinlarla yatip kalkiyorsa iste o zaman affetmek suc olur. O minicik bedene yapilan suc olur. O evde esini bekleyen kadinin saf yuregine islenmis suc olur.
Aldatti ya aldatti otesi berisi yok...
Allahim dusmanimin basina vermesin.

Affetmek erdemdir.Esini cok seven bir erkek birdaha aynı hataya düsmez.

Sizin niye bu kadar ustunuze geliniyor ben anlamadim. Herkes fikrini yazmis bana gore de affedilmeyecek , igrenc bir durum.
Sizin de bu konudaki dusuncelerinizi dogru bulmuyorum sizin basiniza boyle bir sey geldiginde affedersiniz. Umarim ki bu konudaki fikirleriniz degisir ama yine de saygi duyuyorum.
Siz de boyle dusunuyorsunuz, bana gore yanlis da olsa "affet" demis olabilirsiniz, bu kadar dalga gecmek niye ? Onu anlayamadim.
Burada herkes fikrini soyleme serbestisine sahipse siz de soylemis olabilirsiniz. Yanlis da olsa.

Eki Görüntüle 2138383

1984 yılında kabul edilen tasarıya göre affeden tarafın dava hakkı yoktur. Yazdığım havada kaldı gibi hissettim de kanıtlama gereği duydum.

Yani mat_ruj un dava acmak icin 6 ayı var. Öğrendikten sonra 6 ay süresi var. Affederse de tüm bu hakları gidecek. Bu yüzden herkes bas bas affetmeyin diyor. Bir kere aldatan bir daha aldatır. Sevseydi ilkimde göze alamazdı. Yaptıktan sonra ağlayıp zırlamak sevdiği anlamına gelmez. Siz sanıyor musunuz yaparken hic aklına gelmedi adamın? Elbette öğrenme sansı vardı. Ama zevki ugruna bunu riske attı. Yeterince sevseydi göze alabilir miydi? Yapmayın Allah aşkına

Konuyu anlamadım gerçekten ortada konu sahibi yok kadın önce şüphe için konu açıyor sonra aldatıldıgını ögreniyor ve kayboluyor
Diger üyeler de birbirine girmiş

Konu sahibine şunu yap şöyle davran dememeyi tercih ederim
Çünkü yaşam şartları vs bilemiyorum
Her affeden zayıfdır ya da yol veren güçlüdür diyemem çünkü koşullar şartlar farklılık gösterir
Yaşamadığım acılar ve tecrübe edinmediğim şeyler üzerinden konuşmamayı tercih ediyorum

mat_ruj kararın ne olursa olsun bundan sonraki hayat serüveninde hep mutlu olmanı diliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…