- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 32
He affetmis. Rahatladin mi ?Konu sahibi baniniz acilmis umarim yorumlarima cevap verirsiniz. Burada affet dedigim icin linçe ugradim.Affediyorsaniz beni yalniz birakmayin.
Şaka gibisiniz yahu :)Affederse banlamayin
Mesajlarim alintilaniyor. Affet diyerek konuya dahil oldum.konu sahibini bekliyorum.He affetmis. Rahatladin mi ?
Kadinin kocasi misin nesin anlamadim. 2 mesajdan birinde affet affet. Yeter ya fikrini soyledin tamam bir cekil aradan.
Affetmek erdemdir.Esini cok seven bir erkek birdaha aynı hataya düsmez.Şaka gibisiniz yahu :)
Affetmezse ne olur mesela onu merak ettim neden affetsin? :)
Affetsede bizde sizde rahatlasaniz artıkMesajlarim alintilaniyor. Affet diyerek konuya dahil oldum.konu sahibini bekliyorum.
Esini cok seven bir erkek hic hata da yapmaz bence.Affetmek erdemdir.Esini cok seven bir erkek birdaha aynı hataya düsmez.
Yahu bir kere de erkeklere hak verebilmek, boşanmamak için ama erkeklerin doğası şöyle de böyle de demeyin yahu.Hakaret etmezseniz sevinirim.ben yetistirme seklinden degil erkeklerin dogasindan bahsediyorum.Kadinlar daha duygusaldir.Erkekler bu konularda iradeli degildir.Maalesef kadinlarin cogu erkeklerin dogasini kabullenmekte zorlanir.
Bacım allah kitap peygamber aşkına yeterAffetmek erdemdir.Esini cok seven bir erkek birdaha aynı hataya düsmez.
Affetmek erdemdir.Esini cok seven bir erkek birdaha aynı hataya düsmez.
Valla şaka gibisiniz her yazdığınıza ayrı ayrı böyle oluyorumAffetmek erdemdir.Esini cok seven bir erkek birdaha aynı hataya düsmez.
Erdemli değilse napacaz.Affetmek erdemdir.Esini cok seven bir erkek birdaha aynı hataya düsmez.
Tabii tabii siz eşinizi aldatsanız o sizi affeder miydi, affedeyim de büyüklük bende kalsın o da affedilmenin verdiği yükle ezilip dursun karşımda heheyt der miydi acaba...Affetmek erdemdir.Esini cok seven bir erkek birdaha aynı hataya düsmez.
Aldatilinca bir daha yapmaz diye mi affedilir..Aldatılmaktir ztn iğrenç berbat olan..Karşı tarafın tekrarlaması ya da tekrarlamaması değil..Kişiye değil yasatilana odaklanın.Affetmek erdemdir.Esini cok seven bir erkek birdaha aynı hataya düsmez.
konu sahibini bekliyorsan arada sirada acarsin konuyu bakarsin. Ne yapmis ne yapmamis. Dakikada 1 affet diye mesaj atmana gerek yok son durumu ogrenmek icin.Mesajlarim alintilaniyor. Affet diyerek konuya dahil oldum.konu sahibini bekliyorum.
ben zaten bilerek olduğunu düşünmedim. kastettiğim ve kazene sorduğum o değildi.
2. üyelik deyince kazen konu sahibesi konuyu kapattırdığında neden üyeliği kapatılmadı diye sordum.
@CocoChanelmademoiselle kazenden daha kibar bir açıklama yaptı sağolsun:))
kapatılması gerekmiyormuş zaten öğrenmiş oldum.
Yahu bir kere de erkeklere hak verebilmek, boşanmamak için ama erkeklerin doğası şöyle de böyle de demeyin yahu.
Siz kocanızı aldatsanız yav bu kadınların doğası da böyle ben gidip affedeyim diyen erkek zor bulursunuz ama işte neyse niye parmaklarımı yordum ki....
Bu kadar hoşgörü kadı kızında bile yokErdemli değilse napacaz.
Lutran,arı kovanına çomak sokmayınız.
Az geri durun lütfen.
Biz sizi anladık,hoşgörülüsünüz tamam.