düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi baniniz acilmis umarim yorumlarima cevap verirsiniz. Burada affet dedigim icin linçe ugradim.Affediyorsaniz beni yalniz birakmayin.
He affetmis. Rahatladin mi ?
Kadinin kocasi misin nesin anlamadim. 2 mesajdan birinde affet affet. Yeter ya fikrini soyledin tamam bir cekil aradan.

Ya bu konuyu ilk açıldığında okudum sonra takip edemedim. Son durum nedir? Es kişisi araba kizla yakınlaşmış itiraf etmişti sanki. Konu sahibi napti? Noldu son durum

İkinci üyelik almak beni çok rahatsız ediyor.
Daha önce defalarca mune ile görüştüm bu konuda
Ama yine de tam tatmin olmadım.
Olamıcam da

Hakaret etmezseniz sevinirim.ben yetistirme seklinden degil erkeklerin dogasindan bahsediyorum.Kadinlar daha duygusaldir.Erkekler bu konularda iradeli degildir.Maalesef kadinlarin cogu erkeklerin dogasini kabullenmekte zorlanir.
Yahu bir kere de erkeklere hak verebilmek, boşanmamak için ama erkeklerin doğası şöyle de böyle de demeyin yahu.
Siz kocanızı aldatsanız yav bu kadınların doğası da böyle ben gidip affedeyim diyen erkek zor bulursunuz ama işte neyse niye parmaklarımı yordum ki....

Affetmek erdemdir.Esini cok seven bir erkek birdaha aynı hataya düsmez.
Aldatilinca bir daha yapmaz diye mi affedilir..Aldatılmaktir ztn iğrenç berbat olan..Karşı tarafın tekrarlaması ya da tekrarlamaması değil..Kişiye değil yasatilana odaklanın.

Evet, 2. üyelik aldınız diyelim, o üyeliği sadece deşifre olmamak maksatlı özel statüsündeki konuları açmak için kullanabiliyorsunuz, 2. üyelik alınca tek bir konu açma hakkınız var diye bir kural yok, istediğiniz müddetçe açık kalabiliyor ama 2. üyelik kurallarına uymanız şartıyla, kimi eşinden kimi ailesinden, çevresinden çekindiği için 2. üyelik alıyor, bizim baktığımız kısım 2. üyeliği alan kişi o üyelikle ne gibi konular açıyor, mesela kalkar da saçlarımı maviye mi boyasam diye konu açarsa hemen üyeye hayırdır diyoruz veya 2. üyelikle x bir üyenin konusuna yorum yaparsa yine müdahale edip üyeliğe birinci de ikaz, tekrarında iptal işlemi yapıyoruz, o konularda içiniz müsterih olsun hepinizin, mesela üye gelip 2. üyeliğiyle saydırırsa (hakaret, üslup vs durumlarda) ana üyeliğinle dolaşmasına da izin verilmiyor.

Bu konuya gelirsek bazı şeyler afaki gelebilir, konuyu tüm sayfaları okuyamadım, zaten benim için zor her bir yorumu takip:) üye onaylı, kendisiyle de özelden görüşmüştüm, gerçektir değildir o kısım için iddialı konuşamam ama belki konumu nedeniyle deşifre olma korkusu olabilir, bazı şeyleri net diyemiyor da olabilir bilemem.

Yor ya valla alıntılandıkça yazıyor okuması çok zevkli..
Koca kişisi gibi umutla bekliyor ya affetmesini..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…