Hersey mümkündür. Iki havlayip ardindan hemen korkusundan uzaklasmis olabilir. Konuyu bayana iletenler abartmis olabilirİstediği kadar basit bir karakol olsun
İsterce sadece korucuların gözetim yaptığı bir mekan olsun , hiç farketmez .
Karşıda devletin bir üssü var .
Adam burası küççük bir karakol demez
Dediğim gibi öttürürler adamı .
Askere giden erin bile bir düğmesini kopartmak kaç aydan , yıldan başlıyor
Kaldı ki gelecek karakol önünde hamileyim diye bağıracak
İnandınız mı sahi ?
Eşimi anlatmak icin alırdim kanka,bana kalsa direk kendi uyeligimden dalardım ama iste,niye 2.uyelikle açılır anlamam :)))Kural disi bir sey yoktur da,siz ikinci uyelik alacaksiniz diyelim,gorumcenizi anlatmakicin mi alirsiniz yoksa esinizle ilgili bir konu icin mi meselaben oraya takildim
Hehe çünkü başka konularda efelenilir diyelim yani nasıl böyle olur da şunu bunu yaparsın aslında ben hiç de bilem öyle şeyler yapmam dersin sonra bir bakarsın hooop aynısı başına gelmiş popüler olduğun hesabı bırakır ötekine geçiş yaparsın orda da baya içini dökersin :) ya da şey tanınmamak için yani bizlere değil gerçek hayatta tanıdıklarına yakalanmamak için filan işte :)Eşimi anlatmak icin alırdim kanka,bana kalsa direk kendi uyeligimden dalardım ama iste,niye 2.uyelikle açılır anlamam :)))
Ablacigim ne diyorsunuz?
Fikrinizi paylastiniz,tepki gosteren oldu,hepsi bu. Abartmiyor musunuz?
Valla bilmiyorum açıkçası çünkü konu neresinden tutsam elimden kalıyor .Hersey mümkündür. Iki havlayip ardindan hemen korkusundan uzaklasmis olabilir. Konuyu bayana iletenler abartmis olabilir
Eşimi anlatmak icin alırdim kanka,bana kalsa direk kendi uyeligimden dalardım ama iste,niye 2.uyelikle açılır anlamam :)))
Aynen esas üyeliği daha da merak ettim simdi ama hic bi zaman ogrenemiycem icin icime gömuyorumHehe çünkü başka konularda efelenilir diyelim yani nasıl böyle olur da şunu bunu yaparsın aslında ben hiç de bilem öyle şeyler yapmam dersin sonra bir bakarsın hooop aynısı başına gelmiş popüler olduğun hesabı bırakır ötekine geçiş yaparsın orda da baya içini dökersin :) ya da şey tanınmamak için yani bizlere değil gerçek hayatta tanıdıklarına yakalanmamak için filan işte :)
Bu üyelik öyle efelenmeleri açığa çıkmasın diye alınmadı ama, yönetimden onay alınarak açılan 2. üyelikleri kurallara uyuyor mu uymuyor mu diye sıkı takip ediyoruz çünkü.Hehe çünkü başka konularda efelenilir diyelim yani nasıl böyle olur da şunu bunu yaparsın aslında ben hiç de bilem öyle şeyler yapmam dersin sonra bir bakarsın hooop aynısı başına gelmiş popüler olduğun hesabı bırakır ötekine geçiş yaparsın orda da baya içini dökersin :) ya da şey tanınmamak için yani bizlere değil gerçek hayatta tanıdıklarına yakalanmamak için filan işte :)
nooption, bazen benim kapatma talebi üzerine işlem yapmak için geldiğim topikleri Kazen kapatmış oluyor bende işlem tuşuna basınca konuyu kapatmak yerine açıyorum, kimini fark edip hemen yeniden kapatıyorum ya da üye bana mesaj atınca jetonum düşüyor, ortada bilerek yapılan birşey yok, sanırım Kazen'de benim gibi yaptı.
Kaldı ki üyenin ana üyeliğinde de eşinin mesleği aynı, 2. üyelikse onaylı.
Bence de..Affetti bence
Benim için hava hoş yahu, benim ilk ve tek üyeliğim bu başka üyelik işlerine de girişmem :)Bu üyelik öyle efelenmeleri açığa çıkmasın diye alınmadı ama, yönetimden onay alınarak açılan 2. üyelikleri kurallara uyuyor mu uymuyor mu diye sıkı takip ediyoruz çünkü.
Aykırı bir durum varsa da müdahale ediyoruz, bizde öyle 2. üyelik verdik gerisini boşverdik olmuyor, hani okuyup da alırım bir 2. üyelik kafama göre takılırım denirse ikaz etmiş olayım da.
Sizin yıllar önce bi yorumunuza denk gelmiştim yakın birisiyle aldatılmıştınız galiba. Arkadaşınız veya kız kardeşinizdi. şimdi görünce tanır gibi oldum ama siz miydiniz yoksa avatarınız mı benziyor?Affetti bence
Affederse banlamayin
Affedip affetmemesini neden bu kadar benımsediniz ki ?Affetti bence
Affetti bence
Siz matruj un 2. Üyeliğini biliyor musunuz ?Kural disi bir sey yoktur da,siz ikinci uyelik alacaksiniz diyelim,gorumcenizi anlatmakicin mi alirsiniz yoksa esinizle ilgili bir konu icin mi meselaben oraya takildim