düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2. üyelik almıştı konusu bittiği için kapadık fakat anlamadığım bu konuyu ben açmışım dün akşam neden açtım onu bulamıyorum. Hadi ben açtım nereden bulup da yorum yazdınız ?

konusu bitmedi ki.
bugünde gelişmeleri yazdı.
2. üyelik diye banlanması konu kilitlendiğinde gerekmezmiydi?

2. üyelik almıştı konusu bittiği için kapadık fakat anlamadığım bu konuyu ben açmışım dün akşam neden açtım onu bulamıyorum. Hadi ben açtım nereden bulup da yorum yazdınız ?

La havle..
Kimse bir şey diyemiyor arkadaş.. 1 Nisan geçeli de çok oldu ama..

Yok yok fake olamaz olmamalı..Aslinda olabilir olmalı çocuk vardı arada ins fake.tir ne diimm ..Ama fake ise vala güzel yedim ...
Valla bende fena yedim ağladım resmen hele şu annesiyle telefon görüşmesini anlattığı yerde. Çok ağırıma gitti ya bütün gün bunu düşündüm babamdan tavsiyeler aldım ona iletmek için. Valla ayıp etti he .

2. Üyelik fake konu açmak için değildi dimi ama ana profil de soyleyemediklerini tanınmadan sormak içindi yanlış bilmiyorsam..

Bu arada benim eşimde tsk personeli
Biri gelip oraya kafasına göre maraz çıkaramaz
Çıkarırsa da hamile bilmem ne diye salıverinmez
Ben bile eşimle görüşmek istediğimde kapıdan telefon açıyorlar
Kaldı ki gidip orada cıngar çıkartacak
Devlet kapısı orası
Öttürürler valla

Her insan hata yapabilir diyorum.Affedip affetmemek kisinin hayat ve sevgi süzgecinden geçer.Ben aldatilmadim.Ama öyle bir durum yasasam affetmek tabi ki de dile kolay.

“Affetmek için iki kişilik erdem gereklidir… Hem onu affetmek, hem onu affettiğin için kendini affetmek.” Orson Welles

adam paşaysa : ))))

Yasağını kaldırdım konusu önce neden kitlendi ? ve neden açıldı ? onu anlamadım zaten.

Şimdi gelişmeleri okuyunca yasağı kaldırdım. Üyelik bizden izin alınarak açılan 2. hesap.

konusu kendisi kapatılmasını istediği için kilitlenmişti.
o zaman neden banlanmadı 2.üyeliği

Bakın iyi hoş güzelde
Bu özlü sözlerle , sevgi süzgeciyle falan olacak işler değil bunlar .
Evlilik birliğine ihanet var ortada
Büyük konuşmak istemiyorum ama aldatılıp affeden insan bu işte sadece yaoacağı erdemliği düşünüyorsa ağır akıl sağlığı vardır .

Beni tek rahatsız eden ilk mesajda kızın güzelliğinden abartılı bahsetmesi ..Fake olduğunu düşünmedim tabi ama hani dedim nasıl bu kadar överek bahsedebilir eşinin aldattığından şüphelenip...Ya babanız ne dedi gerçekten merak ettim..

Söyledikleriniz doğru tabi ki.Affeden kadinlari ya da insanlari hafife almamaliyiz.Onlar da zoru seçtiler.Kadın-erkek ayirmiyorum.Umarim yine ayni şeyi yasamaz ve affettikleri icin pisman olmazlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…